Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Lampy stojací, stolní, nástěnné - designové, moderní i tradiční, široký výběr na eshopu
Stojací, stolní i nástěnné lampy a spoustu dalších můžete najít na eshopu společnosti Elma - Ing. Pavel Nováček, která poskytuje široký výběr lamp designových, moderních i tradičních.
Oplocení staveb, oddělení od chodců, svodidla, zábrany - dopravní zařízení
Veškeré dopravní zařízení, které slouží k oplocení staveb a jejich oddělení od chodců zajišťuje společnost Proznak - dopravní značení s.r.o., která má pro Vás připraveny svodidla, zábrany a další.
Proznak-dopravní značení s.r.o.
Kvalitní a pohodlný nábytek do každého domu či bytu
Máte nové bydlení a potřebujete do něj kompletní vybavení? Nebo toužíte po změně a chcete vyměnit starý okoukaný nábytek za nový?
BRADOP nábytek, s.r.o.
Rolovací, sekční a boční garážová vrata se snadným ovládáním – dodávka a montáž
Bezpečné, tiché, kvalitní a se snadným ovládáním jsou garážová a průmyslová vrata - rolovací, sekční a boční - dodávaná a montovaná společností LOP realizace s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Výroba nábytku na zakázku Karviná, kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody
Naše firma nabízí komplexní řešení pro Váš interiér, na zakázku vyrobíme kuchyně, dveře, vestavěné skříně, odkládací stěny, schody, obývací sestavy, postele, koupelny.
Výroba kovových plotových výplní na míru, v barevném odstínu přesně dle přání zákazníka
Na výrobu a prodej kovových plotových výplní se specializuje společnost ABC service se sídlem ve Frýdku-Místku, nedaleko Ostravy. Rozměry i barevnost je uzpůsobena přesně dle požadavku zákazníka.
Restaurování historických a starožitných lustrů -  kovové i křišťálové lustry uvedeme do původního stavu
Společnost Roman Mička, se sídlem v Opavě se zaměřuje na restaurování historických a starožitných svítidel ze zámeckých sálů, komnat nebo obřadních síní.
Roman Mička Umělecké zámečnictví Opava
Kvalitní a moderní kancelářský nábytek - stoly, židle, dveře, skříně, výroba kanceláře na míru
Vybavíme Vaši kancelář kvalitním nábytkem podle Vaších potřeb. Obraťte se na stolařství VIPAMA z Opavy, kde Vám zajistíme vše potřebné pro interiér Vaší kanceláře.
VIPAMA s.r.o.
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu k prodeji přímo na eshopu
Vestavné LED svítidlo z hliníku v moderním designu je nyní k prodeji přímo na eshopu společnosti Kanlux s.r.o., která se specializuje na kvalitní svítidla, která navíc skvěle vypadají.
Kanlux s. r. o.
Japonské stěny, rolety - moderní a designový doplněk pro zastínění velkých ploch a předělení místností
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě dodává japonské stěny (rolety) sloužící nejenom k zastínění velkých ploch, ale také k předělení místností a jako moderní doplněk vašeho interiéru.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Ploty, poplastované i pozinkované pletivo a sloupky - prodej, e-shop
Vyberte si z širokého sortimentu poplastovaných i pozinkovaných pletiv a sloupků u společnosti ABC service s.r.o. sídlící ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a e-shopem plotů za přijatelné ceny
Prodej pletivových plotů a plotových dílců za nízké ceny
Sháníte-li pletivové ploty či plotové dílce, můžete se obrátit na společnost ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku-Místku, která se zabývá prodejem a dodávkou pletiva a dalšího sortimentu
Kvalitní i ekologická LED svítidla a osvětlení od výrobců Philips, Kanlux
Pokud chcete Váš interiér vybavit tím nejlepším osvětlením, podívejte se na e-shop firmy ELMA nebo navštivte prodejnu ve Frýdku-Místku, kde naleznete LED svítidla, která jsou ekonomicky výhodnější.
Sítě proti hmyzu a vertikální nebo horizontální žaluzie do oken - široký výběr okenních doplňků
Firma Pavel Knězek s.r.o. poskytuje montáž sítí proti hmyzu a má také široký výběr okenních žaluzií, které mohou být ve vertikálním nebo horizontálním směru.
Pavel Knězek, s.r.o.
Exkluzivní designové kuchyně Next 125 – showroom, vizualizace, návrhy
Exkluzivní designové kuchyně, jejich vizualizace i návrhy realizuje společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě. V našem showroomu se navíc můžete podívat na naše kvalitní a moderní kuchyně německé výroby.
BODINGER s.r.o.
Namontujeme Vám vrata, brány a závory a zajistíme profesionální servis po celou dobu
Firma Večerek Tomáš je specialistou na montáž a servis pro brány, vrata, závory, parkovací systémy a mnoho dalšího. Tato firma Vám v Opavě a v okolí zajistí profesionální přístup a dlouhodobé služby.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Dětská závěsná, stropní, bodová svítidla - prodej, e-shop
Lampičky, lustry a jiná dětská svítidla s oblíbenými motivy jak pro kluka i holčičku můžete zakoupit ve společnosti Elma – Ing. Pavel Nováček, která se specializuje na prodej veškerého osvětlení.
Mobilní oplocení vč. příslušenství pro dočasnou kontrolu pohybu, lešenářské sítě - eshop
Pro dočasnou kontrolu pohybu osob slouží mobilní oplocení vč. příslušenství, které prodává na svém eshopu společnost SCASERV a.s. Dále je možnost zakoupit i lešenářské sítě a rychloupínací pásky.
SCASERV a.s. Lešení, bednění
Umělé vánoční stromky v podobě jedle zelené či bílé vykouzlí atmosféru Vánoc v každém interiéru
Umělé vánoční stromky můžete zakoupit na eshopu společnosti Arnak s.r.o. se sídlem v Ostravě až do poloviny prosince. Na výběr máte jedli zelenou či bílou a také zasněženou borovici na vysokém kmeni.
Arnak s.r.o.
Dobré sezení, jak by děti měly správně sedět – zdravotní židle a stoly Amadeus pro děti
Základem pro správné držení těla dětí a jejich vývoj, je především dobré sezení! Jak by měly děti správně sedět, zjistíte díky zdravotním židlím a stolům Amadeus, které jsou určeny právě pro děti.
Nábytek Amadeus
Vnitřní a venkovní osvětlení - oprava, montáže, poradenství
Společnost Furch Jiří Vám v Opavě a okolí poskytne kvalitní elektrikářské a elektroinstalační práce, mezí kterými naleznete také opravu a montáž venkovního i vnitřního osvětlení.
Montáž a opravy rolovacích vrat na míru a servisní služby
Montáže rolovacích vrat vyrobených na míru a veškeré opravy rolovacích vrat provádí v okolí Opavy a Ostravy firma Vrata a brány Tomáš Večerek.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Kvalitní vertikální a hliníkové horizontální žaluzie s pevnou ocelovou konstrukcí
Firma Pavel Knězek s.r.o. poskytuje pevné a kvalitní žaluzie vertikální i hliníkové horizontální, které Vás nejen ochrání před sluníčkem, ale také budou elegantním doplňkem Vašeho bytu.
Pavel Knězek, s.r.o.
Kuchyně na míru - návrh, dodávka a realizace designové kuchyně
Návrhem, dodávkou i realizací designových kuchyní se zabývá společnost BODINGER s.r.o. působící převážně v Moravskoslezském kraji, kuchyň či interiér Vám navrhneme na míru, dle vašich požadavků.
BODINGER s.r.o.
Elegantní japonské posuvné stěny či plissé Vám zajistí perfektní zastínění a skvěle vypadají
Na výrobu a montáž japonských posuvných stěn i plissé, které dodají domu šmrnc, se specializuje společnost vašežaluzie.cz se sídlem v Hlučíně, který působí i v okolí Ostravy a Opavy.