Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Originální kované ploty, brány nebo bytové doplňky od Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o.
Umělecké kovářství FABRI spol. s.r.o. z Českého Těšína pro Vás vyrobí originální a ploty, brány nebo zábradlí, ale i doplňky do exteriéru nebo interiéru.
Venkovní vánoční LED osvětlení, 3D ozdoby - kouzelné Vánoce ve Vašem městě nebo obci
Pronájem, půjčovnu ale i prodej venkovního vánočního osvětlení, 3D ozdob Vám zajistí společnost DAMIJA elektro z Ostravy - zajistíme kouzelné Vánoce ve Vašem městě i obci.
Chladící technika a klimatizační jednotky do provozoven, průmyslu i pro rodinné domy
Společnost Chlazení STEFFEK z okresu Opava zajišťuje již přes třicet let prodej, montáž a servis chladící techniky a klimatizací do provozoven, průmyslových hal i rodinných domů.
Průmyslové led osvětlení výrobních hal, skladů, dílen, sálů - montáž, instalace
Špičkové led osvětlení Vám zajistí firma Jiří Furch, která se zaměřuje na montáž i instalaci průmyslového led osvětlení velkých výrobních hal, sálů, skladů nebo dílen. Přijedeme do Opavy i Ostravy.
Klimatizace vzduchové, vodní i kombinované - prodej, montáž a servis od Fareli
Společnost Fareli působí v celém Moravskoslezském kraji a poskytuje prodej, montáž a servis klimatizačních zařízení pro kulturní budovy ale i průmyslové společnosti.
Akční bloková kuchyně s kvalitními spotřebiči podle individuálních požadavků
Akční blokové kuchyně s kvalitními spotřebiči zajišťuje společnost BODINGER s.r.o. v Ostravě, které záleží na spokojenosti zákazníků a proto tyto kuchyně navrhuje dle individuálních požadavků klientů.
BODINGER s.r.o.
Elektromontážní práce, veřejné osvětlení výstavba, opravy | Ostrava
Společnost ELTOM, s.r.o. se postará o kompletní elektromontážní práce včetně elektroprojekce, o výstavbu a opravy veřejného osvětlení nejen v Ostravě, ale v celém Moravskoslezském kraji.
Eltom, s.r.o.
Dánská krbová kamna Aduro včetně krbového nářadí
Firma 24 mall s. r. o. ve svém sortimentu nabízí dánská krbová kamna Aduro včetně krbového nářadí, která splní i nejnáročnější požadavky a budou krásnou dominantou Vašeho interiéru.
Sporáky a kuchyňská kamna na pevná paliva jako za starých časů - s výměníkem i bez
Propojení moderní domácnosti s kuchyňskými kamny na pevná paliva s výměníkem nebo bez umožňuje v Opavě a Bruntále společnost 24 mall s.r.o. - stačí navštívit naši prodejnu nebo kliknout na náš eshop.
Profesionální výroba nábytku z masívu, schodiště, schody - rozmanité tvary
Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě - Vítkovicích se již řadu let zabývá nejen zakázkovou výrobou nábytku, ale také výrobou rozmanitých tvarů schodišť z masívu.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Nábytek, který má styl - výroba vkusného, designového a originálního nábytku na míru
Stolařství VIPAMA s.r.o. se zabývá kvalitní výrobou nábytku. Díky dlouholeté tradici vyrobíme kuchyně na míru, skříně, dveře a veškeré vybavení do ložnice i dětského a obývacího pokoje.
VIPAMA s.r.o.
Vzduchotechnika, klimatizace, vytápění, záruční a pozáruční servis, Nová zelená úsporám, Kotlíkové dotace
Společnost Good Climate s.r.o. se sídlem v Opavě se zabývá realizací, projekcí a facility managementem v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění v rámci celé ČR.
Stropní, závěsná, nástěnná svítidla – prodej moderního osvětlení nejen do interiéru
Vhodná kombinace světel je nezbytná pro komfortní bydlení. Pestrou nabídku stropních, závěsných i nástěnných svítidel naleznete u ELMA z Frýdku-Místku - prodáváme moderní osvětlení nejen do interiéru.
Nábytek, výroba kuchyně, vestavěné skříně na míru dle představ a potřeb klienta
Společnost DK projekt, s.r.o. z Ostravy Vám vyrobí nábytek, vestavěné skříně a kuchyně na míru dle možností Vašeho bytu a vašich představ. Zhotoví návrh a zrealizují Vaše sny o bydlení.
DK projekt, s.r.o.
Kuchyně, kuchyňské linky na míru - truhlářství a profesionální realizace
Kuchyně a kuchyňské linky na míru můžete bez obav svěřit do rukou společnosti Truhlářství a sklenářství Hranol v Ostravě, která má dlouholeté zkušenosti a zajistí profesionální realizaci.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Větrací jednotky pro školy, nucené větrání s rekuperací - čerstvý vzduch ve třídách
Společnost INTOZA s.r.o. z Ostravy zajistí ve školních třídách instalaci kompaktní větrací jednotky, díky které se vyřeší problém s nedostatkem čerstvého vzduchu a děti nebudou unavené a méně pozorné.
Zahradní grily a krby - užijte si teplo, pohodu a dobré jídlo při dlouhých večerech na čerstvém vzduchu
Specialisté na grily a krby jsou odborníci ve firmě 24 MALL S. R. O. v Opavě. Pokud si pořizujete zahradní gril nebo sháníte venkovní krb, zajistíme Vám kvalitu a správnou volbu dle Vašich představ.
Nový světelný zdroj XLED představuje spojení vlastností klasických žárovek a moderních LED zdrojů
Vzhled klasické skleněné žárovky s vlastnostmi LED diod, spojené do jednoho nového LED XLED světelného zdroje od společnosti Kanlux s.r.o., propojení tradičnosti a moderní úsporné technologie.
Kanlux s. r. o.
Plastové plotovky z recyklovaného plastu s dlouhou životností a za nízkou cenu, eshop
Plastové plotovky z recyklovaného plastu, které vynikají dlouhou životností a vhodné pro stavbu bezúdržbových plotů, prodává na svém eshopu firma ABC service s.r.o. za přijatelně nízké ceny.
Výroba, prodej a montáž krbových kamen a krbových vložek
Společnost BURNING TECHNOLOGY a.s. vyvíjí, vyrábí, prodává a montuje krbová kamna a krbové vložky.
Venkovní, průmyslová svítidla - prodej, e-shop - vhodné osvětlení
Vhodné osvětlení je velmi důležitým prvkem v interiéru i v exteriéru. Venkovní a průmyslová svítidla si můžete vybrat u naší firmy ELMA z Frýdku Místku.
Samonosná bioklimatická pergola ARTOSI - český výrobek, který se vám přizpůsobí
Pořiďte si na svou zahradu či terasu samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI - český výrobek vyvinutý s důrazem na přesnost, který se vám přizpůsobí od společnosti ISOTRA z Opavy nedaleko Ostravy.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Bezpečné koupelnové svítidlo, eshop - světlo stropní, nad zrcadlo i nástěnné
Světla stropní, nad zrcadlo i nástěnná, která jsou vhodná pro použití v koupelnách, dodává společnost Elma - Ing. Pavel Nováček. Bezpečná svítidla pro váš domov vyberete jednoduše na našem eshopu.
Regálové systémy mají využití ve velkých skladech i domácnostech
Pokud sháníte kvalitní regálové systémy, které mají využití ve velkých skladech i domácnostech, pak ve společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. pořídíte ty pravé.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Nábytek do domácností i komerčních prostor na míru
Toužíte po novém a moderním interiéru? Potřebujete nový nábytek do domácnosti či kanceláří? Nechte si vše navrhnou a vyrobit na míru od společnosti Hilbert Interiéry s.r.o.
Hilbert Interiéry s.r.o.