Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Výroba a prodej samonosné bioklimatické pergoly ARTOSI na míru pro každý domov
Samonosnou bioklimatickou pergolu ARTOSI na míru naleznete u společnosti ISOTRA a.s. Pergola je vhodná pro každý domov a dostupná pro klienty z Opavy i Prahy za příznivé ceny.
ISOTRA a.s. Bioklimatické pergoly Opava
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže, svícny, stojany, věšáky, světla, krbové soupravy.
Žulové pracovní desky na kuchyňské linky - kvalitní a levné
Kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě a nabízí Vám kvalitní a levné žulové kuchyňské desky.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Prodej, e-shop interiérové svítidla, LED, venkovní lampy
Společnost Elma prodává interiérová svítidla i exteriérové osvětlení - LED lampy, stropní, závěsné dětské, nástěnné svítidla i venkovní lampy na našem eshopu.
Kuchyně na míru z kvalitního materiálu - vlastní výroba
Naše firma VIPAMA z Opavy vyrábí kuchyně na míru, které nabízejí široký výběr kvalitních materiálů a barevných kombinací.
VIPAMA s.r.o.
Spolehlivá vrata pro jednotlivé i hromadné garáže - návrh a poradenství
Firma Večerek Tomáš se zaměřujeme hlavně na garážová, průmyslová a sekční vrata s automatickým pohonem v Opavě a okolí.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Kvalitní kuchyňské linky a kuchyně - prodej kuchyní na míru s grafickým návrhem zdarma
Kvalitní kuchyň na míru, která Vám vydrží celý život můžete mít od kuchyňského studia HON-kuchyně s pobočkou v Opavě. Vyrobíme Vám kuchyňskou linku podle Vaších představ s návrhem zdarma.
Bary, barové pulty a stoly - kvalitní nábytek do barů, restaurací a domácností v moderním designu
Kvalitní barové pulty a barové stoly do restaurací, cocktail barů, kaváren, hotelů i do domácností vyrábí stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy.
VIPAMA s.r.o.
Prodej, e-shop hranatého zahradního krbu s udírnou včetně příslušenství
Chcete-li si pořídit zahradní krb s udírnou, můžete se obrátit na společnost ABC service z Frýdku-Místku, zabývající se prodejem zahradních krbů, které budou ozdobou Vaší zahrady.
Návrh, výroba, montáž kuchyní - kvalitní kuchyně od návrhu, až po realizaci
Navštivte studio kuchyní HON-kuchyně Opava poskytující kompletní kuchyňské služby, které zahrnují vše od návrhu, výroby, až po realizaci a montáž Vaší vysněné kuchyně.
Kvalitní garážové vrata a brány z Opavy
Hledáte dodavatele kvalitních garážových vrat či řešíte možnost instalace vjezdové brány na Váš pozemek? Záleží Vám na dobře odvedené práci a bezproblémové realizaci? Využijte služeb Marka Herrmana.
Krby, biokrby a krbová kamna za rozumnou cenu
Vytápění domova, krby, krbová kamna a vložky, biokrb a pece na pizzu spolu s příslušenstvím a doplňky prodává a montuje Eurokam system s.r.o., Frýdek – Místek.
Eurokam system s.r.o.
Lavice do čekáren - čalouněné, plastové i dřevěné židle z kvalitních komponentů
Vyrábíme čalouněné, plastové i dřevěné lavice do čekáren. Pro výrobu využíváme kvalitní komponenty spolehlivých Evropských výrobců. Navštivte náš e-shop zidle24h.cz
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Půjčovna gastrovybavení na společenské akce - využijte půjčovnu sklenic, talířů, příborů a dalšího inventáře
Restaurační a cateringový inventář, je k dispozici i s dopravou půjčeného nádobí u společnosti Chovancová Ilona z Opavy. Nabízíme zapůjčení talířů, sklenic, příborů a dalšího inventáře.
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění, snížení hladiny venkovního hluku
Venkovní rolety s vysokým stupněm zastínění vyrábí a dodává společnost ISOTRA a.s.. Rolety přispívají také ke snížení hladiny venkovního hluku. Působíme nejenom v okolí Opavy a Ostravy, ale po celé ČR
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Klimatizace, vzduchotechnika, vytápění a chlazení
Komplexní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizačních zařízení i tepelných čerpadel poskytuje firma Lukáš Drahoš. Zajistí výrobu, prodej, opravu i servis systémů vzduchotechniky a vytápění.
Galanterní zboží, látky, krajky, knoflíky a bytové textilie
Textilní galanterie Prima Obchod s.r.o. provozuje internetový obchod s prodejem potřeb pro šití, látek, dekorací, bytového textilu a doplňků.
Prima Obchod s.r.o.
Prodej čelovky, čelové i klíčenkové svítilny LED LENSER - široký sortiment
Prodej kvalitních svítilen, čelovek i klíčenkových svítilen LED LENSER zajistí společnost H-Fuchs Servis, s.r.o. na svém eshopu. Firma sídlí v Ostravě, ale působí po celé Čr i na Slovensku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky, prachovky, hadry na podlahu - textilní zboží do restaurací a jídelen
Textilní zboží do restaurací a jídelen na jednom místě? jedině ve velkoobchodu Chovancové Ilony v Opavě, kde seženete ubrusy, prostírání, ručníky, utěrky i prachovky a hadry na podlahu.
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.
Pronájem i zapůjčení dodávky je horkou novinku pro zkvalitnění našich služeb
Firma Tomáš Večerek ze Služovic poskytuje svým klientům vždy kvalitní služby nejen v oblasti montáže a servisu bran. Nově je u nás možnost pronájmu či zapůjčení dodávky v rámci Opavska a jeho okolí.
Večerek Tomáš Vrata, brány Opava
Kotle a kamna na uhlí i peletky, podlahové topení, odborná montáž na klíč pro novostavby
Moderní vytápění kotlem, kamny či podlahovým topením Vám zprostředkuje firma KOTLEKAMNA.CZ s.r.o. z Ostravy Radvanice. Příjemné teplo s minimálními náklady za topení.
Kuchyňské studio Opava - zakázkové kuchyně na míru, prvotřídní kvalita
Kuchyňské studio HON-kuchyně vyrábí v Opavě a okolí kuchyně na míru dle přání zákazníků v prvotřídní kvalitě.
Špičkové krby a krbová kamna za akční ceny do domů i bytů, bohaté krbové příslušenství
Rodinné pohody snadněji docílíte díky krbům od firmy Eurokam system s.r.o. z Frýdku-Místku - Frýdku. Kvalitní krbová kamna, vložky i obestavby pro příjemné teplo.
Eurokam system s.r.o.