Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

E-shop LED svítilny a čelové svítilny, čelovky
Kvalitní svítilny a čelové svítilny LED LENSER zakoupíte na e-shopu společnosti H-FUCHS SERVIS, s.r.o. Poznejte spojení kvality, funkčnosti, výkonu a designu v jednom výrobku.
H-Fuchs Servis, s.r.o.
Židle Strakoš do gastronomických provozoven a penzionů - prodej, eshop
Hledáte-li firmu, která dodává designové a moderní židle do gastronomických provozoven a penzionů, obraťte se na Nábytek Strakoš v Ostravě. Prodáváme kvalitní židle Strakoš i na e-shopu.
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů - novinky
Praktické a estetické krbové vložky Lechma pro moderní konstrukce krbů můžete zakoupit u firmy MBTerm-krby s.r.o. v Třinci, která je jejich přímým a výhradním dovozcem. Nyní pro vás máme novinky.
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnost – výroba, prodej, eshop
Jídelní stoly a židle vhodné pro kulturní domy, hotely, restaurace i domácnosti zajišťuje společnost Nábytek Strakoš, která se specializuje na jejich výrobu i prodej na svém eshopu.
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře - dodávka i montáž
Klimatizace pro byty, rodinné domy a kanceláře dodává a montuje s více než 20-ti letou zkušeností firma KLIMA INVEST s.r.o. Opava.
Dřevěné jídelní židle Strakoš - pro zátěžové používání s mimořádnou odolností
Pokud hledáte dřevěné jídelní židle s mimořádnou odolností vhodné pro zátěžové používání, nakupujte židle Strakoš v Ostravě. Nábytek Strakoš nabízí široký sortiment výrobků do zátěžových prostor.
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Krby, krbové vložky kvalitních značek Kratki, Unico - velkoobchod, eshop
Krby a krbové vložky kvalitní značky Kratki či Unico můžete zakoupit ve velkoobchodě nebo na eshopu společnosti MBTerm-krby s.r.o., která se specializuje na krby a jejich realizaci.
Stojany, věšáky na kola z oceli - na zeď i zem, dlouhá životnost
Společnost Kovo Praktik s.r.o., která působí v Ostravě, se zabývá kovovýrobou a vyrábí širokou škálu stojanů a věšáku na kola z oceli na zeď i zem s dlouhou životností. Navštivte náš e-shop.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru - postele, stoly, skříně
Stolařství VIPAMA s.r.o. Vám vyrobí kouzelné dětské pokoje a vybavení na míru v Opavě a okolí. Nabízíme vše od postelí, stolů, až po skříně a dveře.
VIPAMA s.r.o.
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Jídelní a kuchyňské zátěžové židle Strakoš - do restaurací, hotelů i domácností
Jídelní a kuchyňské židle jsou důležitou součástí každé kuchyně, restaurace, baru nebo hotelu. Zátěžové židle Strakoš i do interiéru domácnosti seženete u firmy Strakoš v Ostravě.
Plissé žaluzie - zastínění šité na míru, perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla
Společnost ISOTRA a.s. se sídlem v Opavě dodává, prodává a vyrábí zastínění šité na míru. Plissé, neboli skládané látkové žaluzie mají perfektní vzhled s různým stupněm propustnosti světla.
ISOTRA a.s. Žaluzie, rolety, markýzy
Vzduchotechnika a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu
KLIMA INVEST s.r.o. dodává, vyrábí, opravuje vzduchotechniku a vzduchotechnické jednotky pro přívod čerstvého vzduchu v Opavě a okolí.
Venkovní i interiérová LED svítidla, LED osvětlení do koupelny s líbivým designem
Společnost Greenlux s.r.o. přichází s novou řadou venkovních i interiérových LED svítidel LUCY a SMART. Jsou velmi jednoduchá, ale mají velice líbivý design a vynikající poměr mezi výkonem a cenou.
Greenlux s.r.o.
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky - montáž a dodávka nejen pro průmyslové zařízení
Spolehlivý dodavatel vzduchotechniky je společnost KLIMA INVEST s. r. o., která poskytuje dodávku včetně montáže a to nejen pro průmyslové zařízení.
Venkovní zahradní krby, které vytvoří atmosféru
Pokud přemýšlíte nad změnou vaší zahrady, obraťte se na společnost ABC service z Frýdku-Místku, která prodává moderní venkovní zahradní krby, které vytvoří tu pravou atmosféru.
Montáž a servis klimatizačních zařízení - dělená, okenní, mobilní klimatizace
Připravte se na letní dny - dělená, okenní i mobilní klimatizace Vás osvěží. Montáž a servis klimatizačních zařízení provádí firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která Vám také poradí s výběrem.
Teplená čerpadla, systém vzduchotechniky, rekuperace - příjemné a zdravé bydlení
Příjemné a zdravé bydlení vám zajistí tepelná čerpadla, systém vzduchotechniky a rekuperace od společnosti ARCTIS Čeleda, s.r.o. v Havířově., která se zaměřuje na prodej, servis a montáž.
Chladicí a mrazicí technika pro domácnosti, restaurace či prodejny
Chladicí a mrazicí techniku pro domácnosti, restaurace či prodejny naleznete u naší společnosti NOSRETI velkoobchod s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Barevné RGB LED pásky pro vnější i vnitřní použití – s jednoduchou montáží
Přemýšlíte-li o osvětlení s jednoduchou montáží, zvolte LED RGB pásky. Ty jsou vhodné pro vnější i vnitřní použití. KENY Export-Import s.r.o. z Havířova prodává LED pásky v celém rozsahu barev.
Servis, oprava garážová vrata, automatické dveře a brány
Servis a opravu garážových vrat, automatických dveří a brán v Ostravě zajišťuje společnost HAPUR spol. s r.o.
Prodej, e-shop, teplovzdušné krbové vložky UNICO, bezroštové, roštové
Společnost MBTerm-krby s.r.o. s celorepublikovou působností Vám jako přímý dovozce krbových vložek exkluzivně nabízí novou kolekci teplovzdušných vložek UNICO bezroštových i roštových.
Montáž, výroba nakládací systémy, vyrovnávací můstky
Společnost HAPUR spol. s r.o. se v oblasti výroby a montáže nakládacích systémů a vyrovnávacích můstků pohybuje na předních pozicích v rámci českého, slovenského, ale i polského trhu.