Chcete si zařídit interiér domácnosti podle svých představ? Pestrá nabídka vám přináší kvalitní sortiment vybavení a dalších doplňků jako nábytek do kuchyně, jídelny, ložnice, předsíně, obývacího i dětského pokoje, dále bytové doplňky jako koberce, závěsy, záclony, stínící technika, dekorace a také vybavení na balkony terasy či zahrady.

Montáž ventilačních turbín, hybridních ventilátorů pro snadné odvětrávání šachet
Ventilační turbíny a hybridní ventilátory pomáhají odvětrávat výrobní, montážní, skladové šachty. Montáž na panelových i rodinných domech provádí firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku.
Kancelářská židle ALEX - lék na bolesti zad přímo od výrobce
Speciální kancelářskou židli ALEX pořídíte přímo od výrobce Kovo Praktik s.r.o. z Ostravy. Naše židle jsou vhodné pro sedavé zaměstnání a pomohou Vám při bolesti zad.
Kovo Praktik s.r.o. Manipulační technika, vybavení pro firmy
Zkušený elektrikář, elektroinstalační práce, elektro revize, opravy elektrických rozvodů
Firma Jana Fabiana ve Frýdku-Místku poskytuje elektroinstalační práce včetně elektro revizí a oprav slaboproudých i silnoproudých rozvodů. Při své práci používá nejkvalitnější materiál a součástky.
Designové kuchyně INFINI, zakázková výroba s osmiletou záruční lhůtou
Designové kuchyně na míru od společnosti INFINI a.s., zakázková výroba s osmiletou záruční lhůtou, kuchyně masivní, laminátové s dýhou, fólií či lakem.
Kuchyňské studio Hon - poctivé kuchyně na zakázku
Kuchyňské studio HON - kuchyně Ostrava nabízí poctivé kuchyně na zakázku s více jak 90-ti letou tradicí výroby kuchyní a nábytku.
Profesionální opravy veřejného osvětlení, osvětlení na halách, stožárech, parkovištích
Jan Fabian z Frýdku-Místku se specializuje na elektroinstalační práce včetně oprav veřejného osvětlení, osvětlení na halách, parkovištích i stožárech a to i v okolí Třince, Karviné a Havířova.
Vnitřní, venkovní a vertikální žaluzie s možnosti motorizace Somfy
V produktech společnosti K&K design, s.r.o. naleznete velký výběr vnitřních, venkovních i vertikálních žaluzií, ke kterým si můžete pořídit také motorizaci Somfy.
Kvalitní zahradní elektroinstalace - osvětlení pro bezpečnou chůzi po Vaší zahradě
Flexibilní a pružní elektrikáři od firmy Jana Fabiána z Frýdku-Místku Vám na Vaší zahradě provedou elektroinstalaci, která bude splňovat bezpečnostní předpisy a je odolná vůči klimatickým podmínkám.
Terasové markýzy – ochrana proti přímému slunečnímu svitu, zastínění teras rodinných domů i restaurací
K&Kdesign, s.r.o., jsme tým odborníků na stínící techniku a jako licenční partner společnosti ISOTRA a.s. představujeme komfortní služby a produkty terasových markýz pro zastínění teras.
Starému nábytku vdechneme nový život a eleganci pomocí čalounění a renovace
Pomocí čalounění a celkové renovace naši odborníci ze ZUZI Home design v Ostravě udělají z Vašeho starého nábytku nový a nádherný designový prvek do domácnosti, kavárny nebo čekárny.
Mramorové koupelny a umyvadla - koupelnové doplňky
Mramorové koupelny a doplňky do koupelen a k umývadlům nabízí kamenictví BETON. A KAMEN. AUG-FRED, které působí v celém Moravskoslezském a Olomouckém kraji, převážně v Opavě a Ostravě.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Prodej, praní, žehlení a šití záclon a závěsů na míru – velký výběr materiálů
Přijďte do prodejny Zuzi Home Design v Ostravě vybrat si z velkého množství vzorů a barev látek a my ušijeme záclony a závěsy na míru dle Vašeho přání. Záclony a závěsy Vám také vypereme a vyžehlíme.
Nábytek na míru - kvalitní výroba nejen pro váš interiér
Stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku na míru. Realizujeme kuchyně, dřevěná schodiště, dveře i vybavení kanceláří.
VIPAMA s.r.o.
Krby Romotop Laredo s celoskleněnými dvířky - luxusní přitažlivá kamna
Krby Laredo s celoskleněnými dvířky Vám nabízí naše firma 24 mall s.r.o. z Opavy, která realizuje kompletní krby na klíč. Pořiďte si od nás luxusní a přitažlivá kamna.
Krbová kamna Solid a Romotop – ekologické vytápění
Firma 24 mall s. r. o. se zabývá nejen prodejem a stavbou krbů a kamen v Opavě a okolí. V sortimentu máme kvalitní krbová kamna značek Solid a Romotop, která Vám poskytnou ekologické vytápění.
Krby - návrhy, realizace a stavby krbů na zakázku v nejlepší kvalitě za skvělé ceny
Výstavbou krbů na klíč za dostupné ceny, se zabývá specialista v oboru firma 24 mall s. r. o.. Kvalitní krby a kamna za rozumnou cenu, také pro zákazníky z Brna i Bruntálu.
Stavba krbů na zakázku - krbová kamna na klíč, široký výběr
Firma 24 mall s. r. o. z Opavy Vám zrealizuje a navrhne kompletní krby na klíč nejen v Opavě a okolí, ale také v Ostravě. Vybírat můžete z široké nabídky krbů, které Vám postavíme na zakázku.
Odborná elektro montáž designových svítidel  pro hotely, restaurace, firmy i domácnosti
SpolečnostRUDOLF LANGER s.r.o. Vám zajistí odbornou elektro montáž svítidel ve Vašem objektu – ať už se jedná o restauraci, hotel, kancelář či Vaši domácnost. Působíme v okrese Opava a Nový Jičín.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Kuchyňské vybavení jídelen, restaurací, hotelů a bufetů - také k zapůjčení
Velkoobchod a gastrosklad s kuchyňským vybavením naleznete na e-shopu gastroskla.cz firmy Chovancová Ilona, kde naleznete vše potřebné do restaurací, hotelů, jídelen i bufetů, také k zapůjčení.
Pro správné sezení jedině anatomicky tvarované křeslo Samurai – prodej, e-shop
Pokud trávíte více jak 2 hodiny denně v kanceláři, musíte dbát na správné a zdravé sezení u stolu. Proto Vám firma ZWORK přináší na svém e-shopu anatomicky tvarovaná kancelářská křesla Samurai.
ZWORK
Topenářské práce, úsporné kotle, krby, podlahové topení, montáže a výměny radiátorů
Úsporné vytápění s možností čerpání dotace včetně záručního i pozáručního servisu Vám poskytne společnost Roman Lupík - Kotlíkové dotace z Frýdlantu nad Ostravicí. Snížíme Vám náklady za topení.
Dotace Roman Lupík
Výškově stavitelný stůl WORK zajistí komfort při práci v sedě i ve stoje
Elektricky výškově stavitelný a polohovací pracovní stůl WORK je vhodný do kanceláře i do domácího prostředí. Elektropohon umožní jednoduše a rychle střídat práci v sedě a ve stoje.
ZWORK
Výroba nábytku do dětského pokoje, ložnice - postele, stoly, dětské kuchyňky
Truhlářství a sklenářství Hranol se zabývá zakázkovou výrobou nábytku z masívu, dýhy i lamina a přesně podle Vašich představ Vám zhotoví skříně, šatny, postele, stoly, dětské kuchyňky atd.
Truhlářství a sklenářství Hranol Martin Vaněk
Postelové LED strip svítidlo s čidlem pohybu - osvětlení s pohybovým sensorem Greenlux
Společnost Greenlux s.r.o. z Frýdku-Místku má pro Vás LED postelové osvětlení s pohybovým sensorem, které je v provedení pro jednolůžkové i dvoulůžkové postele. Umožní Vám světlo, když ho potřebujete.
Greenlux s.r.o.