Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Obchodní zastoupení pro plynové kotle Therm - odborné poradenství, montáž i servis
Kvalitní kotle Therm, které jsou složené ze špičkových komponentů vám poskytnou spoustu výhod. Firma MaRel corp s.r.o. v Českém Těšíně provádí odborné poradenství, dovoz a montáž i servis.
Plastová zatravňovací dlažba, panely ke zpevnění ploch bez narušení půdy
ABC service, obchodní společnost s.r.o. ve Frýdku - Místku poskytuje prodej plastové zatravňovací dlažby a panelů, která slouží ke zpevnění ploch bez narušení půdy. Velkou výhodou je nízká hmotnost.
Linoelum v rolích, pvc, vinylové podlahy v dílcích - prodej krytin s pokládkou
Spolehlivý partner pro výběr a prodej podlahových krytin včetně pokládky je firma Machů Podlahy z Opavy. Prodáváme linoelum v rolích, pvc a vinylové podlahy v dílcích a další podlahové krytiny.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Plastová okna, servis plastových oken - kompletní služby pro správné fungování
Plastová okna vyrábí společnost Eko-Okna, která se specializuje také na servis plastových oken a kompletní služby pro jejich správné fungování. Působí v okolí Ostravy a Frýdku Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Kvalitní výrobky z žuly a mramoru - kuchyňské desky a parapety
Společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED je kamenictví zabývající se výrobou a zpracováním přírodního i umělého kamene v Opavě a okolí, které nabízí prodej žulových leštěných a mramorových desek.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Eforte
Pořiďte si kvalitní plastová okna z profilů Inoutic Prestige a Inoutic Eforte od firmy Pavel Knězek, s.r.o. - přijedeme za vámi do Frenštátu, Nového Jičína, Kopřivnice, Oder i Frýdku.
Pavel Knězek, s.r.o.
Elektroinstalační materiál v té nejlepší kvalitě najdete na našem e-shopu
Kvalitní elektroinstalační materiál od osvědčených výrobců za výhodné ceny. Vybrat si můžete na e-shopu společnosti ELMA - Ing. Pavel Nováček se sídlem ve Frýdku-Místku.
Barvy Caparol - probarvené omítky, interiérové a fasádní barvy
Prodejna barev v Opavě ABC barvy s.r.o. ve svém sortimentu nabízí také barvy Caparol - probarevné omítky, interiérové a fasádní barvy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Dveře pro vchody, okna, eurookna - výroba ze dřeva s montáží
Kvalitní dřevěná okna, dveře či eurookna včetně montáže Vám zrealizuje v okolí Brna firma Okna ROBENEK, s.r.o., která je jejich dlouholetým a tradičním výrobcem.
Opláštění oken hliníkem – renovace eurooken pomocí hliníku
Díky opláštění dřevěných eurooken hliníkem od společnosti HON-okna, dveře, s.r.o. si již nebudete muset dělat starosti s povrchovou údržbou Vašich oken.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Posuvné balkonové dveře - bezpečné dveře na balkón od kvalitního stolařství v Opavě
U tradičního českého výrobce HON-okna, dveře, s.r.o. z okresu Opava zakoupíte prosklené či posuvné dveře v té nejvyšší kvalitě.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Výroba a montáž plastových vchodových dveří s vysokou kvalitou a funkčností - Profilový systém Prestige
Firma Pavel Knězek, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a montáž plastových vchodových dveří z profilového systému Inoutic Prestige, který zajistí vysokou kvalitu a funkčnost.
Pavel Knězek, s.r.o.
Kvalitní, estetická eurookna, dřevěná okna - výroba
Firma Okna ROBENEK, s.r.o. s mnohaletou tradicí Vám v Praze a středočeském kraji nabízí výrobu kvalitních, dokonale zpracovaných a esteticky zajímavých eurooken, dřevěných oken a vchodových dveří.
Výměna starých plastových oken za nová - zabraňte úniku tepla
Vyměňte svá stará plastová okna za nová a zabraňte tak úniku tepla. Firma Pavel Knězek, s.r.o. vám vše zajistí.
Pavel Knězek, s.r.o.
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, lamino
Podlahové krytiny Ostrava, podlahářské služby, renovace podlah, prodej koberců, linoleum, laminátové podlahy, dřevěné podlahy, podlahová chemie a příslušenství.
Avatar group, s.r.o.
Dodavatel stavebního materiálu a barev v Moravskoslezském kraji
Široká nabídka barev a nátěrů, stavební materiál všeho druhu, zateplovací systémy, tmely, míchání barev dle přání zákazníka, široká nabídka produktů za nejlepší ceny – ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Kvalitní výroba a montáž - okna, eurookna a vchodové dveře ze dřeva
Společnost Okna ROBENEK, s.r.o. s dlouholetou tradicí v oboru Vám nabízí jedinečnou možnost výroby dřevěných oken, eurooken a vchodových dveří v okolí Ostravy.
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání se hodí do každého interiéru.
Estetická eurookna, dřevěná okna, vchodové dveře, montáž i výroba
Estetická dřevěná okna, vchodové dveře i eurookna vyrábí společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se specializuje také na jejich montáž. Působíme také v okolí Zlína.
Velký výběr výrobků z umělého kamene - teraco – dlažba, schody, obklady, parapety
Společnost ISMM & TESO s.r.o. se zabývá výrobou produktů z umělého kamene – teraco - obklady schodů, sokly, parapetní desky, dlažby. Poskytují i služby spojené s montáží a údržbou teraco výrobků.
Povrchová úprava oken i vchodových dveří ze dřeva pro dokonalý vzhled a dlouhou životnost
Povrchovou úpravu oken i vchodových dveří ze dřeva zajišťuje společnost Okna Robenek s.r.o. v Ostravě, díky které budou mít dokonalý vzhled a hlavně dlouhou životnost.
Interiérové malířské omyvatelné barvy - stěny bez skvrn a šmouh
Pokud chcete stěny beze skvrn a šmouh kupte si omyvatelné barvy od firmy ABC barvy s.r.o. z Opavy. Nabízíme interiérové barvy ze kterých drobné nečistoty jednoduše smyjete.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Pravidelné a spolehlivé prohlídky plynových kotlů Therm - revize, servis, dodávka
Firma MaRel corp s.r.o. sídlící u Českého Těšína provádí pravidelné servisní a revizní prohlídky plynových kotlů Therm včetně jejich dodávky. Své služby poskytuje v okolí Karviné, Frýdku i Ostravy.
Nízkonapěťové rozvaděče, elektrické zařízení - nejmodernější technologie, projekční a revizní činnost
ReSpol s.r.o. se specializuje na činnost v oblasti rozvaděčů nízkého napětí. Výroba rozvaděčů dle projektové dokumentace včetně revize v Moravskoslezském kraji od prověřené firmy z Hlavnice.
ReSpol s.r.o. Elektroinstalace Opava
Dřevěné a moderní okenice pro dřevěná okna a eurookna - výroba, montáž
Výrobou a montáží dřevěných a moderních okenic se zabývá společnost Okna Robenek s.r.o. Tyto okenice jsou vhodné pro dřevěná okna i eurookna, které naše firma také vyrábí a dodává.