Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Rozsáhlá nabídka průmyslových armatur - ventily, klapky a kulové kohouty
Rozsáhlou nabídku průmyslových armatur má na svém e-shopu Roman Juřík z Ostravy. V sortimentu má litinové či ocelové armatury. Nabízí uzavírací kulové kohouty nebo uzavírací a zpětné ventily a klapky.
Roman Juřík
Spolehlivé, vchodové bezpečnostní dveře - moderní vstupní dveře na míru od firmy BARAN
Firma Baran-FMB, spol. s r.o. doporučuje spolehlivé bezpečnostní dveře vlastní výroby - jde o vchodové dveře s moderním vhledem a bezpečnostním kováním, které dodává také do Karviné, Havířova a okolí.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Oprava, stavba, rekonstrukce kruhových objezdů, cyklostezek, parkovišť a dalších dopravních staveb
Ostravská společnost JANKOSTAV s.r.o. je specialistou na dopravní stavby a zajišťuje opravu a stavbu cyklostezek, parkovišť i kruhových objezdů. Zakázky realizuje také v okolí Frýdku-Místku i Opavy.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarevné omítkoviny - dokonalé nátěry fasád díky barvě Caparol
Udělejte si radost z krásného exteriéru a pořiďte si kvalitní fasádní barvy Caparol u ABC barvy v Opavě. Pro dokonalou fasádu nabízíme akrylátové, silikonové fasádní barvy i probarvené omítkoviny.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Česká výrobní společnost se sortimentem kartáčů na čištění krbů, komínů, kamen a výrobou hromosvodů hledá obchodní partnery
Firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o., která vyrábí sortiment komínových kartáčů, krbů, komínů, ale také hromosvody, hledá obchodní partnery pro prodej a distribuci výrobků v zemích EU i mimo ni.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Prodej drenážní technika, potrubí, kanalizace, odpady
Firma DILES Company s.r.o. z Ostravy se zabývá velkoobchodním i maloobchodním prodejem drenážní techniky, potrubím, odpady a dalším materiálem pro opravu a výstavbu kanalizace, vodovodů i plynovodů.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Profesionální podlahářské práce, broušení parket, hloubkové čištění podlah, suché podlahy, dřevěné podlahy, vinylové podlahy, reko
Podlahy Řeháček nabízí profesionální podlahářské práce pro váš domov. Firma provádí broušení, čištění, montáž, rekonstrukce a opravy podlah z kvalitních materiálů.
Výroba a montáž vodotěsných rozvaděčů, které jsou odolné vůči poškození z vnějších vlivů
Výrobou i montáží elektroměrových, vodotěsných, odolných rozvaděčů s dodáním po celé České republice se zabývá společnost METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o. se sídlem v Ostravě.
METALLURGICAL & STEEL SERVICE s.r.o.
Kvalitní velkoformátová okna a HS portály s vynikající tepelnou a zvukovou izolací
Společnost Baran - FMB, spol. s r.o. dodává kvalitní velkoformátová okna a HS portály s vynikající tepelnou, zvukovou izolací pro klienty z okolí Opavy a Ostravy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu – nejúčinnější forma tohoto kovu na dnešním trhu
Spreje se zinkem pro retušování a ochranu si pořídíte na prodejně firmy KVP servis s.r.o. v Opavě. Spreje ZINC a METAL ZINC patří mezi nejprofesionálnější retušovací pomůcky na našem trhu.
KVP servis s.r.o.
Dodávka bezešvých trubkových oblouků z oceli typu A i B pro průmyslové účely
Dodávku bezešvých trubkových oblouků vyrobených z oceli zajistí společnost GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Zaměřují se na realizace dodávek potrubí a potrubních dílů po celé ČR.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Vývoz žump, septiků a odpadních vod – kanalizační služby nejen pro majitele domů
Komplexní služby čerpání odpadních vod a vývoz žump a septiků provádí společnost S-KONTROL s. r. o. pro domácnosti i firmy v oblastech Opavy a Ostravy.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Hliníkové profily a spojovací materiál LIPRO k výrobě regálů, prodejních stánků
Obchodní společnost Tertec s.r.o. v Ostravě poskytuje výrobu, prodej a montáž hliníkových profilů i spojovacího materiálu LIPRO, které můžete použít například při výrobě regálů či prodejních stánků.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Míchání barev na počkání - profesionální tónovací centrum, široký výběr z desetitisíců odstínu
Firma ABC barvy s.r.o. Vám nabízí míchání barev na počkání v Opavě. Poskytneme Vám široký výběr z desetitisíců odstínů a v našem míchacím tónovacím centru Vám namícháme odstín, který si budete přát.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Proč tmelit spáry a jak správně těsnící přípravek vybrat – lepící, spárovací tmely v jednom kroku
Velký výběr lepících i spárovacích tmelů, včetně odpovědí na otázky, proč tmelit spáry a jak správně vybrat vhodný těsnící přípravek, to vše najdete u společnosti Den Braven Cezch and Slovak a.s.
Velkoobchod, dodávka ventilů pro regulaci, uzavíracích, zpětných a pojistných ventilů
Společnost Romana Juříka v Ostravě se specializuje na velkoobchodní prodej a dodávku ventilů pro regulaci a uzavíracích, zpětných i pojistných ventilů, které využijete v mnoha odvětvích.
Roman Juřík
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové
Protipožární ocelové dveře a stěny, interiérové i exteriérové, vchodové, prosklené i plné, výrobu, dodávku, montáž a servis realizuje VKV-MARKET, spol. s r.o., Opava.
Dveře zabudované, posuvné, skryté bez zárubní - návrh, dodávka včetně montáže
Návrhem a dodávkou včetně montáže dveří se zabývá BODINGER s.r.o. v Ostravě. Specializují se na kompletní řešení interiérů a vybavení bytů i domů. Postarají se, aby Váš domov byl útulný a moderní.
BODINGER s.r.o.
Kvalitní ochrana dřeva – nátěry na dřevo, lazury a oleje značek Remmers, Sokrates a dalších
Kvalitní nátěry na dřevo, lazury, oleje, vosky, krycí emaily a další přípravky značek Sokrates, Remmers a dalších naleznete na prodejně firmy KMB barvy s.r.o. v Havířově- Šumbarku.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s velkým objemem a délkou hadice za přijatelnou cenu
Vývoz žump, jímek a septiků fekálním vozem s délkou hadice až 60 metrů za přijatelnou cenu v Opavě, Ostravě a celém Moravskoslezském kraji zajišťuje společnost S-KONTROL s.r.o.
S-KONTROL s.r.o. Vývoz septiků a žump Opava
Parketové podlahy – pokládka nových parket, renovace a broušení parket
Komplexní servis parketových podlah, jako je pokládka nových parket nebo renovace a broušení starých parketových podlah poskytuje v okolí Opavy Podlahářství Tom&Ka s.r.o.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Pneumaticky ovládané sedlové, kulové ventily a klapky z kvalitních materiálů
Dodavatelem pneumaticky ovládaných sedlových i kulových ventilů a klapek z těch nejkvalitnějších materiálů je společnost Tertec s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Tertec, spol. s r. o. www.tertec.cz
Koupelnové panely Campaver s ventilací a akumulací tepla ze skla
Firma SEFEN, spol. s r.o. z Frýdku - Místku vám nabízí spolehlivé koupelnové panely ze skla Campaver s ventilací a akumulací tepla.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění