Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dřevěná eurookna, výroba kvalitních oken - vodotěsnost, vysoká životnost a tepelná izolace
Kvalitní dřevěná eurookna přímo od výrobce pořídíte u firmy Baran - FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy .
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Výroba a montáž protipožárních plných a prosklených dveří a stěn
Společnost KOS-PO Ostrava, s.r.o. se zabývá výrobou a montáží protipožárních plných i prosklených dveří a stěn. Vyrábí dveře ze dřeva i oceli v v typizovaných i atypických rozměrech.
Požární dveře – odborná zakázková výroba protipožárních otvorů
Specialisté ze společnosti VKV MARKET spol. s r.o. zajišťují zakázkovou výrobu požárních uzávěrů, protipožárních ocelových nebo dřevěných dveří, oken a stěn vše podle jasně požadovaných norem.
BOCHEMIT Opti F+ – ochrana konstrukčního řeziva proti biotickým škůdcům
Zaručte Vašemu konstrukčnímu řezivu ochranu proti biotickým škůdcům za pomocí přípravku BOCHEMIT Opti F+ od společnosti Bochemie a.s. se sídlem v Bohumíně.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Míchání průmyslových barev - vysoká kvalita, tónování specifického odstínu na přání
Průmyslové barvy ve vysoké kvalitě Vám namíchá firma SILESIA COLOR s působností v Ostravě a Frýdku-Místku. Barvy tónujeme na přání v požadovaném odstínu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hliníková okna tříkomorová a jednokomorová - rychlá dodávka s profesionální montáží
Rychlou dodávkou a kvalitní montáží tříkomorových i jednokomorových hliníkových oken se zabývá firma Eko-Okna z Ostravy, která se odlišuje neustálým vývojem přizpůsobujícím se změnám na trhu.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Ocelové protipožární dveře - zakázková výroba požárních systémů
Společnost VKV MARKET, spol s.r.o. z Opavy se zaměřuje na výrobu protipožárních ocelových dveří - zakázkovou výrobu požárních systémů zajistíme v Opavě, Ostravě a po celé České republice.
Přípravky BOCHEMIT vám zaručí profesionální a dlouhodobou ochranu dřeva proti houbám, hmyzu i plísním
Vsaďte na přípravky BOCHEMIT, díky kterým dlouhodobě a spolehlivě ochráníte dřevo v interiéru i exteriéru proti hmyzu, houbám i plísním! Používejte přípravky vyráběné v Bochemii Bohumín.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Podlahářské práce, realizace podlah, prodej podlahových krytin, renovace podlah
Prodejem a pokládkou podlah se zabývá společnost Podlahy Řeháček. Nabízíme kompletní podlahářské práce.
Kvalitní plastová okna a dveře - PVC profil Aluplast, izolační sklo Euroglass
Plastová okna a dveře vyrábí a prodává společnost Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy. Nabízíme izolační skla Euroglas a PVC profily Aluplast.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Stavební materiál, nářadí, železářství i stavební chemie od Stavebniny TOFEL
Stavebniny TOFEL z Frenštátu pod Radhoštěm pro Vás nabízí široký sortiment stavebního materiálu a výrobků pro stavění, betonování, sváření nebo spojování.
Plynové kotle a tepelná čerpadla pro rodinné i bytové domy - Maratop
Společnost Maratop z Frýdku-Místku poskytuje služby v oblasti prodeje a montáži plynových kotlů a tepelných čerpadel pro rodinné nebo bytové domy i firmy.
Dodávka i montáž potrubních rozvodů vody, páry, vzduchu a tepla i rekonstrukce kotelen
O dodávku a montáž potrubních rozvodů vody, vzduchu, páry i tepla se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. sídlící v Třinci. Rovněž zajistí rekonstrukce kotelen atd.
Jedinečné betonové bloky jako dočasná stavba i bez nutnosti stavebního povolení
Optimální řešení v oblasti dočasných staveb i bez nutnosti stavebního povolení, vám zajistí dobře známá firma Andrla CZ s.r.o. z Opavy, která nově poskytuje pro tyto účely jedinečné betonové bloky.
Betonové bloky Andrla CZ s.r.o.
Plastová okna pětikomorová i šestikomorová - dodávka a montáž od odborníků
Potřebujete-li zajistit dodávku pětikomorových či šestikomorových plastových oken, neváhejte se obrátit na ostravskou firmu Eko-Okna, která se Vám postará také o profesionální montáž.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Kvalitní okna, dveře a schodiště od renomovaných českých i světových značek
Společnost DEOS se zaměřuje na prodej a montáž vyplní pro stavební otvory, jako jsou okna, dveře a schodiště, ale i seženete od nich i zábradlí nebo garážová vrata.
Plastové plotovky z recyklovaného plastu s dlouhou životností a za nízkou cenu, eshop
Plastové plotovky z recyklovaného plastu, které vynikají dlouhou životností a vhodné pro stavbu bezúdržbových plotů, prodává na svém eshopu firma ABC service s.r.o. za přijatelně nízké ceny.
Velkoobchod - průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily, šoupátka
Průmyslové armatury, tlakem ovládané ventily a spoustu dalších výrobků, které uplatníte v průmyslových odvětvích nabízí firma Roman Jiřík, zabývající se prodejem armaturního zařízení.
Roman Juřík
Plastová okna i dveře se zárukou kvality a funkčnosti - výroba, prodej
Plastová okna a dveře se zárukou kvality a funkčnosti seženete ve firmě Pavel Knězek, kde se specializují na výrobu a prodej plastových oken a dveří s realizací nejen ve Frýdku-Místku a Odrách.
Pavel Knězek, s.r.o.
Výměna, montáž a servis plastových oken – 5-ti komorový a 6-ti komorový profilový systém
Výměnu, montáž, dodávku nebo servis plastových oken za příznivé ceny (5-ti komorová a 6-ti komorová) zajistí firma Eko-Okna, působící v okolí Ostravě a Frýdku -Místku.
Eko-Okna Sklenářství Kohoutek
Elektromontáže a prodej elektroinstalačního materiálu a klimatizací od Q - ELEKTRIK a.s.
Společnost Q - ELEKTRIK a.s. z Ostravy se již 30 let zabývá elektromontážními prácemi a prodejem elektroinstalačního materiálu, klimatizací a neželezných kovů.
Vodou omyvatelná omítka IZONIL Hard - prodej stavebního materiálu
Omítku IZONIL Hard je nově možné zakoupit v Brance u Opavy ve stavebninách ANDRLA s.r.o. Stavebniny Andrla Vám poskytnou prodej stavebního materiálu, hydroizolace a dalšího stavebního sortimentu.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Potřeby všeho druhu pro kutily, chataře a zahrádkáře a specializované železářství
Železářský sortiment a potřeby pro kutily, chataře i zahrádkaře prodává firma STORES-Bruntál, s.r.o. Přijďte si vybrat do specializovaného železářství, které je v blízkém dosahu Rýmařova.
STORES Bruntál, s.r.o. Železářství Bruntál
Interiérové a fasádní barvy - míchání barev ze 180 odstínů
Naše firma Stavebniny Andrla, s.r.o., nabízí interierové a fasádní barvy. Také poskytujeme míchání barev ze 180 odstínů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha
Favoritem moderních interiérů se stávají plovoucí podlahy nové generace - vinylové dílce RIGID a Alpha Vinyl. Jejich prodej a pokládku Vám zajistí nejen v Opavě firma Machů Podlahy.
Machů Podlahy Podlahové krytiny