Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Venkovní i vnitřní čistící zóny a rohože – gumové, plastové, kokosové, zátěžové i kovové
Vstupní čistící zóny vnitřní i venkovní jsou nedílnou součástí domů, bytů i veřejných budov. U firmy FLOMAT s.r.o. můžete vybírat z širokého sortimentu rohoží – plastové, kokosové, gumové, kovové atd.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Kotevní technika - šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu a lehčených materiálů
Šrouby do plechu, dřeva, betonu, porobetonu, lehčených materiálů a jiný spojovací materiál seženete ve firmě Jakub Kokeš CZ, s.r.o., která prodává široký sortiment kotevní techniky.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
PUR pěna pro nástřik totální plošné izolace Penosil - izolace garáží, ventilace, potrubí
Potřebujete izolaci vrat, garáže, balkónu, nádrže, lodě nebo ventilace? Pak je nejlepším řešením PUR pěna EasySpray PENOSIL pro nástřik totální plošné izolace - zakoupíte ji v prodejně DUMAG v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku dle přání klienta
Pro výrobu rozvaděčů, rozvodnic a rozvaděčových skříni na zakázku, přesně dle Vašich potřeb kontaktujte společnost DK-ELVIS s.r.o., která sídlí v Ostravě. Vhodné pro všechna odvětví průmyslu.
DK-ELVIS s.r.o.
Rychlá a profesionální výstavba, dodávka, montáž plynovodů a ropovodů
Rychlou a profesionální výstavbu, dodávku a montáž ropovodů a plynovodů provádí společnost Glumbík s.r.o. v Ostravě, ale působí po celé Moravě.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Charakteristiky vlastností požární odolnosti požárních uzávěrů
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na dodávku a montáž protipožárních ocelových dveří a stěn aby jste mohli chránit svůj domov, kancelář či velkosklad proti ohni a jeho ničivým účinkům.
Kanalizační potrubí PVC, kameninové, litinové odpadní - bezpečné, s dlouhou životností
Kameninové, litinové či PVC kanalizační potrubí, splňující ty nejvyšší požadavky na bezpečnost a dlouhou životnost najdete u společnosti DILES Company s.r.o. z Ostravy.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Kvalitní výstavba, rekonstrukce, montáž, oprava plynovodů a ropovodů
Profesionální a kvalitní výstavbu, rekonstrukci a opravu plynovodů a ropovodů zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která má v této oblasti dlouholeté zkušenosti a disponuje kvalifikovaným personálem.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Výroba certifikovaných panelových vchodových dveří s odolností proti vloupání
Certifikované panelové vchodové dveře pro domy a byty vyrábí firma VKV-MARKET, spol. s r.o. V Opavě, Olomouci dodáváme kvalitní dveře s odolností proti vloupání a velkou tepelnou úsporou.
Dekorativní ukončení obkladů, stěn a vnějších rohů zajistí profily Schlüter-TRENDLINE
Prodej profilů Schlüter-TRENDLINE, které slouží jako dekorativní ukončení a ochrana obkladů, stěn a vnějších rohů z keramiky a přírodního kamene, zajistí firma Profila Trade s.r.o. v e-shopu.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvaděče, elektroměry, elektroinstalační materiál - prodej, servis
Hledáte-li firmu, která se zabývá prodejem a servisem rozvaděčů, elektroměrů a elektroinstalačního materiálu, pak společnost DK-ELVIS s.r.o. z Ostravy pro Vás bude ta správná volba.
DK-ELVIS s.r.o.
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto
Dodatečné hliníkové opláštění oken Aluskin pro okenní systémy Midea, Supra, Supra energeto nabízí firma Baran-FMB, spol. s r.o. se sídlem v Neplachovicích poblíž Opavy.
Baran - FMB, spol. s r.o. okna, dveře, stínění, vrata a brány
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA –  prodej s dlouholetou tradicí
Průmyslové armatury, ventily ASCO, HAWLE, SČA a jejich prodej zajišťuje firma Armatury Juřík s dlouholetou tradicí v oboru, která se specializuje na průmyslové armatury.
Roman Juřík
Odborná výstavba, oprava, rekonstrukce plynovodů a produktovodů
Odbornou výstavbu, opravu i rekonstrukci plynovodů a produktovodů v Ostravě zajišťuje společnost Glumbík s.r.o., která se se svými dlouholetými zkušenostmi stala specialistou ve svém oboru.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Prodej průmyslových, antikorozních akrylových barev DISOLAC, které jsou vysoce odolné
Prodejem a mícháním průmyslových, antikorozních, akrylových barev na kov DISOLAC se zabývá společnost JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. v Ostravě. Vyznačují se vysokou odolností, vhodné i na podvozky.
JANKŮ AUTOLAKY s.r.o. Průmyslové barvy Ostrava
Barvy na obnovu nátěrů po zimě - jarní nátěry na dřevo, kov i beton
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde najdete také barvy vhodné na jarní nátěry dřeva, kovu i betonu.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Elektrické vytápění - topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa
Firma SEFEN, spol. s r.o. ve Frýdku-Místku se zaměřuje na elektrické vtápění a prodává elektrické topení, vzduchové clony a přímotopná tělesa.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Bez dobrého dřeva a chemické ochrany budou krovy v ohrožení
Česká značka BOCHEMIT, která je na našem trhu už 50 let, společnosti Bochemie nabízí ochranné prostředky proti dřevokaznému hmyzu, houbám i plísním. Ošetřené dřevo je základ kvalitní střechy.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Prodej barev, míchání barev, ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o.
Společnost ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. nabízí široký sortiment barev na veškeré podklady a také se zabývá mícháním barev.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Kompenzace účiníku – kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR, stykače – eshop
Kompenzaci účiníku – regulace jalového výkonu – zajišťují kompenzační kondenzátory, regulátory účiníku NOVAR a stykače, k prodeji u DK-ELVIS s.r.o. v Ostravě a na e-shopu.
DK-ELVIS s.r.o.
Ocelová okna pro industriální architekturu - výroba replik památkově chráněných oken v historických budovách
VKV-MARKET, spol. s r.o. se mimo jiné věnuje výrobě památkově chráněných oken v historických budovách a díky nové řadě izolovaných ocelových profilů má technologii k přesné výrobě replik oken.
Elektroinstalační materiál MOWION – zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače – e-shop
Společnost Kanlux, s.r.o. přináší novou značku elektroinstalačního materiálu MOWION. I zásuvky, rámečky, schodišťové vypínače mohou být hravé, elegantní a designové – velkoobchod, e-shop.
Kanlux s. r. o.
Nenechejme zdomácnět dřevomorku domácí - ochrana dřeva a řeziva
Přípravky BOCHEMIT® zajistí spolehlivou ochranu dřeva. V BOCHEMII BOHUMÍN jsou vyráběny přípravky, které Vám zajistí ochranu proti dřevomorce domácí, dřevokazným houbám nebo dřevokazným plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Odstranění graffitů a sprejerských nápisů – systém antigraffiti se zárukou 7 let
Firma SK FASÁDY s.r.o. provádí v Severomoravském kraji odstranění graffiti a následnou ochranu povrchu proti graffiti se zárukou 7 let !
SK Fasády s.r.o.
Zajištění komplexní dodávky regulačních stanic plynu - návrh, projektová dokumentace, výroba, dodávka
O veškeré práce spojené s výrobou regulačních stanic plynu se postará společnost ZM SERVIS MORAVIA s.r.o. se sídlem v Třinci. Zajištění návrhu, projektové dokumentace, dodávky, výroby.