Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Profily PVC pro zateplování ETICS, kovové profily pro vnitřní a vnější omítky a sádrokarton
Výrobou plastových dílů pro stavební průmysl i zahradu se zabývá společnost MATEICIUC a.s. z Oder. Zhotovíme plastové hadice, ochranné trubky i zateplovací lišty přímo na míru.
MATEICIUC a.s.
Laky na dřevo - lazurovací laky pro ochranu dřeva, základní i vrchní nátěry
Pečujte o Váš dřevěný nábytek a okna s laky na dřevo pro vnitřní i venkovní nátěry od spoelčnosti ABC Barvy z Opavy! Natřené dřevo výborně odolává povětrnostním vlivům.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold - vytápění přírodním kamenem
Žulové stěnové teplovodní topení Kashmir gold nabízí naše společnost BETON. A KAMEN. AUG-FRED, která působí v okolí Opavy a Ostravy. Jedná se o stěnové vytápění přírodním kamenem.
BETON. A KAMEN. AUG-FRED Schlischka & Wollný
Vysoce bílá omyvatelná barva s výbornou kryvostí za akční cenu - specializovaná prodejna barev Opava
Pořiďte si za akční cenu vysoce bílou omyvatelnou barvu s výbornou kryvostí, kterou je MISTRAL KLASA BÍLÁ. Tuto barvu a mnoho jiné seženete ve specializované prodejně Barvy - laky komplet v Opava.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Fasádní barvy DULUX a HET - profesionální nátěry na fasádu a omítku
Kvalitní nátěrové systémy pořídíte od havířovské společnosti KMB barvy s.r.o., která se zaměřuje na prodej a míchání barev pro interiéry, exteriéry, dřevo a další.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Tónovací centrum, tónování a míchání barev podle přání na počkání
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev, také nabízíme míchání barev na počkání v našem tónovacím centru v Opavě.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Sypký stavební materiál - prodej kvalitního štěrku a písku pro stavby
Pokud sháníte kvalitní písek a štěrk, navštivte naší prodejnu KAMENY OPAVA s. r. o. v Kravařích , kde vám nabídneme široký sortiment sypkých stavebních materiálů.
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt
Specializovaný velkoobchod barev a laků na dřevo, kov, fasády, beton, asfalt najdete v Ostravě-Radvanicích u firmy SILESIA COLOR.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Betonárna - kvalitní beton, výroba betonových směsí, namíchání záměsí včetně dopravy
Spolehlivá společnost Andrla CZ s.r.o provozuje betonárnu v Opavě, kde zajišťuje výrobu a dopravu betonu, betonových směsí, potěrového betonu a míchání různých směsí.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Plnící systém NEXA AUTOCOLOR pro autolakovny – plnič pro snadnou aplikaci
Plnící systém od NEXA AUTOCOLOR se využívá hlavně při bodové opravě v lakovně. Plnič seženete ve specializovaném obchodě pro autolakovny Autolaky Janoušek Havířov, Ostrava.
Autolaky JANOUŠEK
Dřevohliníková okna od tradičního českého výrobce - nejen krásná, ale i praktická
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken, který vám poskytne kvalitní dřevohliníková okna která jsou nejen krásná, ale i praktická.
Cihly, kvalitní maltové směsi a další levný stavební materiál
Společnost Stavebniny Andrla, s.r.o. se sídlem v Opavě otevřela nové stavebniny v objektu bývalé cihelny, kde nabízí velký výběr stavebního materiálu, mezi který patří cihly a také maltové směsi.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Eurookna a dřevěná okna přímo od tradičního českého výrobce
Eurookna, dřevěná okna přímo od výrobce ve Frýdku-Místku, Nošovicích a okolí pořídíte za akční ceny od firmy TESKO KOLOVRAT s.r.o.
Kamenictví - kuchyňské pracovní desky, obložení krbů,
Společnost Kamenictví Škrobánek P+R se sídlem v Opavě se zabývá výrobou z přírodního i umělého kamene a zaměřuje se zejména na výrobu kuchyňských pracovních desek a krbových obkladů.
Kamenictví Škrobánek Náhrobky a pomníky Opava
Zámková dlažba pro dláždění chodníku, cest a vjezdů
Společnost Stavebniny Andrla, s.r.o. se sídlem v Opavě otevřela nové stavebniny, ve kterých nabízí zámkovou betonovou dlažbu pro dláždění chodníků, cest a vjezdů.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Prodejna spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře
Prodejna společnosti GAVENDA s.r.o. nabízí v Opavě a okolí široký výběr spojovacího materiálu a potřeb pro kutily nebo zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Závitové technologie HELICOIL®PLUS, vysoce pevné a spolehlivé závity pro mnoho odvětví
Závity té nejvyšší spolehlivosti Vám vyrobí dynamická společnost ARSY line, s.r.o. se sídlem v Ludgeřovicích u Opavy. Důležitý konstrukční prvek pro automobilové a letecké odvětví i astronautiku.
Výroba rozvaděčů na míru dle projektu pro haly, rodinné domy a jiné objekty
Profesionální výrobou rozvaděčů na míru dle projektu pro rodinné domy, pro haly a další objekty a také opravami rozvaděčů se zabývá společnost Jana Fabiana z Frýdku-Místku.
Moderní elektrické vytápění rodinných domů Frýdek-Místek - prodej, servis
Společnost SEFEN, spol. s r.o. se sídlem ve Frýdku-Místku prodává, instaluje a servisuje kombinované systémy moderního elektrického vytápění pro rodinné domy.
SEFEN, spol. s r.o. Elektrické vytápění
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné barvy Tikkurila do interiéru a malířské nářadí Anza
Dekorativní, otěruvzdorné i omyvatelné malířské barvy Tikkurila určené pro interiér a malířské nářadí Anza nyní můžete jednoduše zakoupit u firmy KMB Barvy s.r.o. v Ostravě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
HYDRA vlnovcové, vinuté hadice
HYDRA vlnovcové a vinuté hadice vyrábí společnosti Witzenmann Opava, spol. s r.o. z Opavy, které dodává po celé České republice.
Prodej elektroinstalačního materiálu - velkoobchod
Velkoobchod s elektroinstalačním materiálem v Opavě najdete na ulici U Cukrovaru ve firmě ARGOS ELEKTRO, a.s.
Zakrytí, zastřešení bazénu, přístřešek na bazén - výroba a prodej
Výrobou, montáží i prodejem zastřešení a přístřešků bazénu z polykarbonátových desek se zabývá společnost H&P Polykarbonáty. Výhodou těchto desek je především nízká hmotnost a tepelná izolace.
H&P Polykarbonáty
Struska pro stavební účely - prodej, manipulace
Firma Kameny Opava prodává strusku a jiný stavební materiál v Opavě a okolí. Struska je jedním z materiálu, který využijete jako součást stabilních podkladů vozovek či jiných staveb.
Prodej a servis plynových kotlů i kotlů na tuhá paliva Viadrus včetně seřízení a montáže
O prodej a servis kotlů se postará společnost Centrum nářadí s.r.o. Opava, která se zaměřuje na plynové kotle i kotle na tuhá paliva zn. Viadrus. Provádíme také seřízení i montáž kotlů.