Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Moderní dřevohliníkové okno z hliníku a dřeva s dlouhou životností od českého výrobce
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je českým výrobcem dřevohliníkových oken, které poskytuje pro všechny z Ostravy i Frýdku - Místku. Spojením dřeva a hliníku vzniknou kvalitní a odolná okna s dlouhou životností.
Vnitřní omývatelné barvy malířské - snadná údržba stěn
Vnitřní omývatelné barvy malířské nabízí společnost KMB Barvy, s.r.o. se sídlem v Ostravě. Tyto barvy oceníte především proto, že nabízejí snadnou údržbu stěn v domě.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Kotle BENEKOV řady K - nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR
Pořiďte si novinku, kterou uvedla společnost BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově na trh v září 2017. Jedná se o nejúspornější systém vytápění rodinných domů dřevními peletami v ČR.
Automatické kotle Benekov na dřevní pelety řady R - nejkomfortnější kotel na biomasu
Pořiďte si jeden z nejúspornějších automatických kotlů. Pořiďte si kotel Benekov ředy R na dřevní pelety a biomasu od společnosti BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům - výroba a prodej
Specializovaná firma KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o. vyrábí hromosvody, bleskosvody a další příslušenství k hromosvodům.
KOVOBLESK KPS OPAVA s.r.o.
Nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR - zplyňovací kotle Benekov řady D
Automatické kotle Benekov řady D jsou pro zákazníky, kteří chtějí topit kusovým dřevem a zároveň chtějí snadno obsluhovat svůj kotel. Jedná se o nejkomfortnější kotle na kusové dřevo v ČR.
Vše pro stavbu a rekonstrukci ploché i šikmé střechy - kvalitní střešní materiál přímo od dodavatele
Spolehlivý dodavatel střešních a stavebních materiálů pro stavbu a rekonstrukci střech, firma SALVATOR STŘECHY s pobočkou ve Frýdku - Místku nabízí veškeré doplňky pro šikmé i ploché střechy.
Jednoduché, levné a super účinné kombinované kotle na uhlí Benkov řady B
Topte chytře! Pořiďte si levné a přitom velice účinné kombinované kotle na uhlí značky Benekov řady B od firmy BENEKOVterm s. r. o. se sídlem v Horním Benešově.
Kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety Benekov v Ekodesignu - nejúspornější kotle na uhlí v EU
Chcete nový kotel, který Vám ušetří čas i peníze? Pak vsaďte na kombinované kotle na uhlí a dřevní pelety v ekodesignu řady C od společnosti BENEKOVterm. Jedná se o nejúspornější kotle na uhlí v EU.
Kvalitní střešní krytiny pálené, betonové, ocelové i plechové
Výrobou a prodejem kvalitních střešních krytin se zabývá společnost Salvator Střechy, která působí v Moravskoslezském kraji a nabízí střešní krytiny renomovaných tuzemských i zahraničních výrobců.
Závitová technologie, vysokopevnostní závity pro strojírenství, automobilový průmysl
Společnost ARSY line, s.r.o. distribuuje a prodává závitovou technologii vysoké pevnosti. Závitové vložky dodáváme do strojírenství, automobilového i leteckého průmyslu.
Kotle Vollcano - minimální náklady na topení, kotel na uhlí a tuhá paliva od výrobce ZK Design
Pořiďte si Kotel Vollcano od výrobce ZK Design s minimálními náklady na vytápění u firmy Centrum nářadí s.r.o. v Opavě. Jedná se o kotel na uhlí a tuhá paliva Vhodný nejen pro vytápění rodinných domů.
Nová a kvalitní plastová okna zajistí tepelnou úsporu pro váš domov
Pokud jste se rozhodli pro nová a kvalitní plastová okna, která vám zajistí tepelnou úsporu a moderní vzhled pro váš domov, tak je zde pro vás firma Pavel Knězek z Frenštátu nedaleko Nového Jičína.
Pavel Knězek, s.r.o.
Koberce v rolích, v metráži i kusové za super ceny včetně pokládky
Koberce tlumí hluk a zútulní prostor. Různé druhy koberců v rolích, v metráži i kusové má v nabídce firma Machů Podlahy z Opavy. Koberce prodáváme za super ceny včetně možnosti jejich pokládky.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
Tepelná technika - ekologické kotle na uhlí a plyn do rodinných domů s dotací
S vyřízením kotlíkových dotací a pořízením vhodných kotlů na uhlí i plyn do rodinných domů, které jsou ekologické a na něž můžete tuto dotaci získat, Vám pomůže opavská firma CENTRUM NÁŘADÍ.
Česká špičková kvalitní dřevohliníková okna - kvalita s dlouhou životností
TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce dřevohliníkových okna z kvalitních materiálu. Na naše okna se můžete spolehnout, je to kvalita, která vydrží opravdu dlouho!
Lazury na dřevo- pro ochranu dřeva před stárnutím a nepříznivým počasím
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě. V sortimentu nabízíme také lazury na dřevo, které chrání dřevo před stárnutím a nepříznivým počasím.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Výroba a montáž dřevohliníkových oken - velice kvalitní kování a materiál
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. je česká firma, která se specializuje na výrobu a montáž špičkových dřevohliníkových oken. Nabízíme precizní a kvalitní kování.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna přímo od výrobce - bezúdržbová, pro domy, byty i kanceláře
Chcete-li okna přímo od výrobce obraťte se na firmu TESKO KOLOVRAT s.r.o., která je tradičním českým výrobcem dřevohliníkových oken v Opavě a okolí.
Šrouby, matice, hřebíky a jiný spojovací materiál - prodej, železářský sortiment
Spojovací materiál jako jsou šrouby, matice, podložky, hřebíky, vruty a sortiment železářství sežene v okolí Krnova a Bruntálu u firmy GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Železářství Krnov
Dřevěná okna od českého výrobce - kvalita a zkušenost
Firma HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je česká firma, která udržuje rodinnou tradici stolařské výroby. Specializuje se na dřevěná okna a dveře.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Dřevohliníková okna se skvělým designem – všechny výhody v jednom
HON-okna, dveře, s.r.o. z Opavy je tradiční český výrobce oken a dveří. Nabízíme vám dřevohliníková okna se skvělým designem, které skloubí všechny výhody v jednom.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Prodej, dodávka - stavební dřevo, dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily
Dřevoprodej Jiří Hrůza dodává stavební dřevo a dřevařský materiál pro stavby, truhlářské dílny i domácí kutily. Zabývá se nákupem a prodejem palubek, stavebního dřeva i truhlářských dřevěných výrobků.
Omývatelné barvy, míchání barev - vysoce omyvatelné interiérové barvy značky HET
Specializovaná prodejna s možností míchání barev, KMB barvy, s.r.o. pro okolí Ostrava, Karviná a Frýdek Místek, má novinku na trhu - vysoce omyvatelnou interiérovou barvu značky HET.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Stěrkové interiérové omítky - vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů a kanceláří
Firma MANAZEP PAVEL KNOP nabízí stěrkové omítky, které složí k vyrovnání a vyhlazení nerovností stěn vašich bytů, domů či kanceláří. Působíme v okolí Opavy a Ostravy.
Knop Pavel - MANAZEP Malířství Opava