Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Stavební materiál - prodej stavebnin
Opavská štěrkovna LOSERT spol. s r.o. v Opavě-Jaktaři nabízí širokou nabídku stavebnin a stavebního materiálu.
Tepelná čerpadla NIBE, IVT - prodej, servis, úsporné vytápění pro domy, haly i školy
Komplexní realizaci, odborný servis a prodej úsporného vytápění pro rodinné, bytové domy, sportovní haly či školy zajišťuje společnost Centrum tepelných čerpadel, s.r.o.
Železářství a spojovací materiál různých typů - šrouby, hřebíky, vruty, matice
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a železářství různých typů, a to šroubů, hřebíků, vrutů a matic.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Zemní vruty - na ukotvení trubek, pro ploty, terasy, značky, chatky, pergoly
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna spojovacího materiálu v Opavě, ve které najdete kvalitní zemní vruty, které jsou vhodné na ukotvení trubek a také pro ploty, terasy, značky, chatky a pergoly.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Kotevní technika - kotvy pro ukotvení pergol, altánů a garážových stání na zahradě
Pobočka firmy GAVENDA s.r.o. v Opavě je specializovaná prodejna spojovacího materiálu a kotevní techniky. V prodejně naleznete kompletní nabídku hmoždinek, kotev na pergoly, altány či garážová stání.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Stavební chemie - eshop vše pro stavbu pohodlně a za dobré ceny
Vše pro vaši stavbu nakoupíte na e-shopu Praktis. V sortimentu naleznete stavební chemii a mnoho dalšího.
Kotlíková dotace na tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline
Společnost NOSRETI velkoobchod s.r.o. sídlící v Ostravě dodává tepelná čerpadla i solární kolektory NORDline, na které je možno čerpat kotlíkové dotace.
Podlahové, obkladové palubky, stavební dřevo, OSB desky - výrobky ze dřeva
Dřevoprodej Jiří Hrůza v Ostravě Vám již od roku 1992 dodává stavební dřevo a stavebně truhlářské výrobky. Specializujeme se na nákup a prodej palubek, stavebního dřeva a dalších výrobků ze dřeva.
Kotle s dotací - zastupujeme kvalitní značky kotlů Rojek a Benekov
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace nejen v okolí Děčína, ale také po celé ČR.
Cihlové zdící systémy -široký výběr zdicího materiálu a stavebnin
Stavebniny Andrla, s.r.o. nabízí široký výběr v Opavě a okolí zdicího materiálu a stavebnin, mezi kterým naleznete také cihly a cihlové zdicí systémy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Míchání barev - míchací a tónovací centrum
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků, která nabízí míchání barev ve svém míchacím a tónovacím centru v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Kompletní sortiment sypkých stavebních materiálu - kvalitní štěrk a písek na jednom místě
Firma LOSERT spol. s. r. o. se v Opavě zabývá prodejem kompletního sortimentu sypkých stavebních materiálů, mezi který se řadí hlavně štěrk a písek.
Laminátová podlaha - dekory dřeva i kamene
Firma Machů Podlahy se zabývá prodejem a pokládkou laminátových podlah, které dodáváme v různých dekorech jako je dřevo a kámen.
Machů Podlahy Podlahové krytiny
LED zdroj - úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla Ostrava
ARGOS ELEKTRO, a.s. nabízí široký výběr LED zdrojů - je to úsporný, ekologický a bezpečný zdroj světla. Navštivte naší prodejnu v Ostravě.
Víceúčelové lepidlo Multi Kleber - na cihly, beton, kámen i kov
Praktis je internetový e-shop, kde si vyberete ze široké škály výrobků v několika kategoriích, mezi výrobky naleznete také víceúčelové lepidlo Multi Kleber na cihly, beton, kámen i kov.
Kotle značky Benekov a Rojek - zařídíme vše včetně dotace
Hlavní činností firmy Centrum nářadí s.r.o. jsou plynové kotle a kotle na uhlí značky Rojek nebo Benekov, samozřejmostí je také zajištění kotlíkové dotace v Praze a Mělníku.
Nábytkové kování i drátěný program – potřeby pro stolaře na jednom místě
Potřeby pro stolaře a truhláře zajišťuje společnost Keny Export - Import s.r.o. z Havířova. Nábytkové kování, drátěný program a další kvalitní sortiment zakoupíte na jednom místě.
Stavební materiál – cihlové systémy, zámková dlažba, maltová směs
Stavební firma Andrla, s.r.o., nabízí veškerý stavební materiál je zámková dlažba, maltová směs a cihlové systémy v Opavě a okolí.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Kvalitní zastřešení bazénu, pergol, přístřešků - prodej a výroba všech velikostí a tvarů
Firma H&P Polykarbonáty se zabývá výrobou a prodejem kvalitního zastřešení bazénů a pergol všech velikostí a tvarů. Také vyrábí odolné přístřešky a zádveří.
H&P Polykarbonáty
Výroba, montáž, servis automatické dveře, dveřní systémy - moderní řešení
Výrobu, montáž i servis automatických dveří a dveřních systémů v Ostravě realizuje společnost HAPUR spol. s r.o., která Vám nabízí moderní řešení vstupů do budov.
Plechové střechy - kompletní servis od výběru až po montáž
Plechová střecha je investice, která se vám při správném výběru mnohokrát vrátí. Volbu plechové střechy se však nevyplácí podceňovat, a proto se vždy poraďte s odborníkem. Ať už je jste se rozhodli pro pokládku plechové střechy na objednávku a nebo je vaší volbou pokládka plechové střechy svépomocí, neváhejte se obrátit na naši společnost ...
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot - kvalitní barvy včetně dovozu až k vám
Specializovaný velkoobchod nátěrových hmot s kvalitními barvami včetně dovozu až k vám, zajistí společnost SILESIA COLOR v Ostravě.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Míchání, tónování, prodej malířských barev, nátěrových hmot
Zaměřujeme se na prodej, míchání, tónování fasádních, interiérových a syntetických barev, nátěrů i laků na dřevo. Veškeré barvy namícháme na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Nová Zelená úsporám – dotace na ohřev vody pomocí FV panelů
Dotace Nová Zelená úsporám na ohřev vody pomocí FV panelů zajišťuje společnost EcoSun Systems s.r.o. v Ostravě, která se zabývá právě energiemi.