Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Vodoinstalační, topenářský a plynařský materiál, velkoobchod a prodej
Materiál pro vodo, topo, plyn, vodoinstalační, topenářské a plynařské zboží, prodej veškerého sortimentu zajišťuje velkoobchod PELA CZ, a.s., Nový Jičín.
PELA CZ, a.s.
Pokládka venkovní dlažby a zpevnění parkovacích a příjezdových ploch – kvalitní stavební a zednické práce
Stavební firma GEBAUER stavební práce s.r.o. provádí kvalitní pokládku venkovní a zámkové dlažby a také zpevněných ploch jako jsou například parkoviště, příjezdové cesty, suché stání atd.
Výroba HYDRA kompenzátory, kloubové, axiální kompenzátory
Witzemnann Opava, spol. s r.o. zajišťuje výrobu HYDRA kompenzátorů.
Rozvodnicové skříně RZA  - větší prostor pro kvalitu
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na velkoobchodní činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a nabízí kvalitní rozvodnicové skříně RZA s větším prostorem.
Malířské barvy do interiéru, tmely a lepidla od předních tuzemských i zahraničních výrobců
Malířské barvy do interiéru i exteriéru, tmely a lepidla od předních tuzemských a zahraničních výrobců můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy, s.r.o. v Ostravě - Přívoze.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Spínací přístroje a hodiny - instalační stykače a paměťové relé
Společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na činnost v oboru elektroinstalačního materiálu a ve svém sortimentu nabízí v Opavě a okolí spínací přístroje a hodiny, instalační stykače a paměťové relé.
Ochrana před přepětím Saltek - svodiče přepětí a bleskových proudů
Obchodní společnost ARGOS ELEKTRO je zaměřená na elektroinstalační materiál a ve svém sortimentu nabízí ochranu před předpětím značky Saltek, kde naleznete svodiče přepětí a bleskových proudů.
Vlnovcové, kovové hadice, kompenzátory
Witzenmann Opava, spol. s r.o. je specializovaná firma, která Vám vyrobí vlnovcové a kovové hadice.
Šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky a další spojovací materiál na jednom místě
GAVENDA s.r.o. je specializovaná prodejna v Opavě kde naleznete šrouby, hřeby, hřebíky, šroubky, matky, podložky, hmoždinky, dráty, kolíky a jiný spojovací materiál pro kutili i zahrádkáře.
GAVENDA s.r.o. Železařství, spojovací materiál Opava
Fasádní barvy akrylátové i silikonové, omítky - prodej
Fasádní barvy a omítky můžete zakoupit ve specializované prodejně KMB barvy s.r.o. v Ostravě-Přívozu, která se zabývá prodejem veškerých nátěrových hmot od předních tuzemských i zahraničních výrobců.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Prodej, e-shop - profily, konzoly, rychloupínací matice pro montované konstrukce
Nevíte kde koupit rychloupínací matice pro montované konstrukce či konzoly a montážní profily? Podívejte se na eshop firmy Metalfix s.r.o. a určitě zde najdete to, co hledáte.
Primalex POLAR 15 kg plus plyšový medvěd ZDARMA
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. Vás za nákup PRIMALEX Polar 15 kg čeká plyšový medvěd zdarma. Dokonalá bělost ve Vašem interiéru a provzdušněný prostor díky interiérovému nátěru POLAR.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou, zápustná hlava - prodej, eshop
Specialistou na prodej upevňovacích dílů jako jsou rámové hmoždinky MRH, šestihranná hlava s podložkou či zápustná hlava je firma Metalfix s.r.o. Veškerý sortiment si můžete zakoupit také přes e-shop.
Kotle na pelety a tuhá paliva - odborná montáž, oprava
Firma Jan Carbol s bohatými zkušenostmi Vám v regionech Frýdek Místek, Nový Jičín a Karviná poskytuje odbornou montáž kotlů na pelety a tuhá paliva i jejich opravu.
Prodej plastových rozvaděčů a elektroinstalačních výrobků z plastů
Společnost RUDOLF LANGER s.r.o. se zaměřuje na služby v energetice. V naší prodejně v Opavě naleznete plastové rozvaděče a elektroinstalační výrobky z plastu.
RUDOLF LANGER s.r.o.
Optické kabely, materiál pro datové, telekomunikační sítě – prodej, velkoobchod
Optické kabely, materiál pro datové i telekomunikační sítě a další instalační materiál prodává ve svém velkoobchodě společnost Opticord CZ s.r.o.
Tónovací centrum - míchání a tónování malířských, fasádních i syntetických barev
KMB barvy, s.r.o. v Ostravě je specializovaná prodejna s velkým výběrem nátěrových systémů a barev, která Vám namíchá malířskou, fasádní i syntetickou barvu na počkání.
KMB barvy, s.r.o. Nátěrové hmoty
Hmoždinky, chemické i zarážecí kotvy a malty Fischer - eshop, prodej
Prodejem, eshopem a dodávkou hmoždinek, chemických i zarážecích kotev a malt značky Fischer se zabývá ostravská společnost Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Kotle na tuhá, pevná paliva - kvalitní a rychlá montáž s individuálním přístupem
Kvalitní a rychlou montáž kotlů na tuhá, pevná paliva v okolí Frýdku Místku a Třince zajišťuje s individuálním přístupem instalatérská firma Jan Carbol, která je odborníkem v této oblasti.
Optické rozvaděče a vany v různých variantách pro ukončení optických kabelů
Velkoobchodní prodej optických rozvaděčů a van v různých variantách, které se využívají zejména pro ukončení optických kabelů zajišťuje společnost Opticord.cz s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Kotvy s přerušením tepelného mostu, pro zateplovací systémy a markýzy - prodej, e-shop
Kotvy s přerušením tepelného mostu a kotvy pro zateplovací systémy i markýzy můžete zakoupit u ostravské společnosti Metalfix s.r.o., která je specialistou ve světě upevnění.
Zpevněné plochy, pokládka zámkové dlažby, chodníku - profesionální provedení
Zpevněné plochy, pokládku zámkové dlažby i chodníků realizuje společnost TIMO profistavby s.r.o., která se specializuje na stavebnictví a zajišťuje profesionální provedení.
RISER kabely s příslušenstvím vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody
Ostravská společnost Opticord.cz s.r.o. poskytuje prodej RISER kabelů společně s příslušenstvím, které jsou vhodné pro horizontální i vertikální FTTH rozvody bez nutnosti přerušení kabelu při odbočení
Průmyslové armatury, pohony, pneumatické systémy, výroba pneumatických válců
Pneumatické systémy a průmyslové armatury, výrobu pneumatických válců, krátkozdvihových, nestandardních a bezpístnicových válců zajistí firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. v Opavě.
Kvalitní dveře na míru - atypické interiérové dveře, poctivé stolařství
Kvalitní dveře na míru Vám vyrobí poctivé stolařství VIPAMA s.r.o. z Opavy, které se zabývá komplexním řešením interiérů a kvalitní výrobou nábytku. Nabízíme atypické interiérové dveře.
VIPAMA s.r.o.