Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Oficiální distributor produktů Aventics, dodáváme pneumatické válce, filtry-regulátory, manometry atd.
Pneumatické válce, filtr-regulátory, hadice, ventily a další produkty Aventics, dříve Bosch Rexroth Pneumatika, najdete u firmy Romana Juříka v Ostravě, který se stal jejich oficiálním distributorem.
Roman Juřík
Barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
V našem specializovaný velkoobchodě nátěrových hmot SILESIA COLOR v Ostravě naleznete kvalitní barvy, laky i impregnace od regionálních výrobců za rozumné ceny
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Prodej, velkoobchod trubek a příslušenství - kolena, redukce, T-kusy, dna, příruby
Trubky a veškeré příslušenství k trubkám můžete za dostupné ceny zakoupit u společnosti Mikra Metal s.r.o. v Ostravě, která se specializuje na velkoobchodní prodej nerezové oceli a hliníku.
Profesionální montáž, oprava - plynovody, ropovody, produktovody
Profesionální montáž a opravu plynovodů, ropovodů i produktovodů zajišťuje společnost GLUMBÍK s.r.o. v Ostravě, která se řadí mezi nejvýznamnější v této oblasti a má dlouholeté zkušenosti.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Industriální okna do starých hal, loftů, továren a jiných objektů – výroba industriálních okenních konstrukcí
VKV-MARKET, spol. s.r.o. je specialistou na výrobu a instalaci industriálních oken do továrních hal, loftových bytů a dalších objektů. Okenní konstrukce s extrémně štíhlou šířkou ocelových profilů.
Prodej barevných kovů - nerez, měď, hliník, bronz v naší hale a za skvělé ceny
Rozšířený sortiment barevných kovů - nerez, měď, bronz, hliník a polykarbonátu nakoupíte pohodlně v nové hale společnosti GAVENDA s.r.o.
GAVENDA s.r.o. Hutní materiál, profily Opava
Bezpečná a odolná podlahová konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací
Bezpečné a odolné podlahové konstrukce Schlüter s kontaktní drenáží a izolací dodává společnost PROFILA TRADE s.r.o., která se specializuje na kvalitní obkladovou techniku.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Rozvoz betonových směsí - vlastní výroba a speciální domíchávače pro přepravu betonu
Společnost Andrla CZ s.r.o je mimo jiné Betonárna, a vyrábí si vlastní betonové směsi, které Vám rozveze v Opavě a okolí. Firma má k dispozici speciální vozy, kterými zajistí rychlý transport betonu.
Andrla CZ s.r.o. Opava Štěrk, písek, beton Opava
Kvalitní revize kotlů, krbových kamen a vložek na tuhá i pevná paliva
Profesionální revizi u kotlů, krbových vložek na tuhá a pevná paliva vám obstará a zrealizuje společnost Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž, a to ve městech Frýdek Místek, Ostrava a Nový Jičín.
Komíny - Krby s.r.o. Luboš Czyž
Podlahářství Opava - podlahové krytiny, koberce, vinylové podlahy, dřevěné podlahy
Prodejem a pokládkou podlahových krytin se zabývá společnost Tom&Ka s.r.o. z Opavy, která má dlouholeté zkušenosti a pravidelně školené podlaháře s individuálním přístupem ke každému zákazníkovi.
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Prodej a dodávka potrubí kanalizace a vodovody – PVC, PE a PP roury a tvarovky
PVC, PE, PP roury, tvarovky a potrubí pro rekonstrukce i výstavbu kanalizací i vodovodů dodává spolehlivá firma DILES Company s.r.o. v Ostravě i s dobrou dostupností na Karvinsku.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Vodou ředitelná jednovrstvá barva Aquarex na kov, plechové střechy, okapy, ploty, vrata
SILESIA COLOR je specializovaný velkoobchod nátěrových hmot v Ostravě, kde si v jeho sortimentu můžete vybrat také vodouředitelnou jednovrstvou barvu Aquarex na plechové střechy, okapy, ploty i vrata.
SILESIA COLOR OSTRAVA Velkoobchod barvy, laky Ostrava
Hydranty nadzemní i podzemí, výtokové stojany ejektorové – prodej na eshopu za příznivé ceny
Hydranty nadzemní a podzemní, dále výtokové stojany ejektorové, dostupné v několika délkových provedení, prodává na svém eshopu společnost Roman Juřík se sídlem v Ostravě.
Roman Juřík
Příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby – prodej
Spolehlivým dodavatelem, který se zabývá prodejem potrubních dílů – konkrétně příruby, ocelová trubková dna, trubkové oblouky a ohyby, přechody – je společnost General Trading Gate CZ, s.r.o.
GENERAL TRADING GATE CZ, s.r.o.
Eurookna s okenní klikou SecuForte jsou nejlepší volbou pro ochranu proti vloupání
Hledáte kvalitní eurookna pro Váš dům, které Vám zároveň poskytnou ochranu proti vloupání? Pak oslovte českou firmu HON-okna, dveře z Opavy, která vyrábí kvalitní eurookna s okenní klikou SecuForte.
HON-okna, dveře, s.r.o. Výroba dřevěných oken, vchodových dveří
Rychlá výměna, rekonstrukce a oprava plynovodu, ropovodu, potrubí
Poskytováním kvalifikovaných a spolehlivých služeb v oblasti výměny, rekonstrukce a oprav plynovodů, ropovodů a potrubí se zabývá společnost GLUMBÍK s.r.o., působící na trhu již od roku 1991.
GLUMBÍK s.r.o. Výstavba  rekonstrukce plynovodů
Moderní skleněné obklady za kuchyňskou linku nebo do koupelny – jednobarevné, s grafickým motivem
Jednoduchá údržba, jednolitý povrch bez spár a designový vzhled – to jsou výhody skleněných obkladků za kuchyňskou plochu nebo do koupelny, které dodává Sklenářství Kohoutek s.r.o. z Ostravy.
Sklenářství Kohoutek Ostrava s.r.o.
Izolované ocelové profily - Industriální architektura historických budov i občanské výstavby
Profilová řada izolovaných ocelových profilů ARTE k výrobě přesných replik památkově chráněných oken pro industriální architekturu a také pro využití i v občanské výstavbě.
Vinylové podlahy, PVC podlahy, linoleum - řešení na míru
O vinylové, PVC podlahy i linoleum se Vám postará podlahářství Tom&Ka s.r.o. z Opavy. Zajistíme Vám řešení na míru - přijedeme, zaměříme a vytvoříme cenovou nabídku zdarma!
Tom&Ka s.r.o. Podlahářství Opava
Výstavba, rekonstrukce, opravy komunikací, silnic a chodníků
Výstavbu, rekonstrukci i opravy komunikací, silnic a chodníků v Ostravě, to vše pro Vás realizuje česká firma JANKOSTAV s.r.o., která se již více než 30 let zaměřuje na provádění dopravních staveb.
JANKOSTAV s.r.o. Dopravní stavby Ostrava
Plastové podlahy, PVC dlažba Fortelock, vinylové dlaždice - prodej, eshop
Ostravská společnost FLOMAT s.r.o. zajišťuje prodej a e-shop plastových vinylových dlaždic Fortelock, které se snadno instalují, jednoduše udržují a skvěle vypadají.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Obrovský výběr stavebnin – fasády, izolace, komíny, dveře, dlažby a mnoho dalšího
Bohatý výběr stavebnin jako jsou fasády, izolace, betonové bloky, komíny, dveře a zárubně, dlažba, nářadí a mnoho dalšího má ve svém sortimentu společnost STAVEBNINY ANDRLA s.r.o. z Opavy.
STAVEBNINY ANDRLA s.r.o.
Vše pro stavbu kanalizace – betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy
Kompletní sortiment materiálů pro stavbu a rekonstrukci kanalizace Vám zajistí firma DILES company s.r.o. v Ostravě. Kvalitní betonové potrubí, revizní šachty, litinové poklopy a další materiály.
DILES Company s.r.o. Materiál pro kanalizace a vodovody
Volná pokládka kvalitní střešní terasy s odvodem vody - produkty Schlüter
Volnou pokládku kvalitní střešní terasy s odvodem vody jednoduše zrealizujete díky produktům Schlüter, které dodává společnost Profila Trade s.r.o. se sídlem v Ostravě.
Profila Trade s.r.o. Ostrava
Třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 - montáž na lištu DIN
Specialista v oblasti měření a úspory elektrické energie firma DK-ELVIS s.r.o. Vám přináší třífázový přímý statický elektroměr typ ETS41A1 s montáží na lištu DIN.
DK-ELVIS s.r.o.