Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dekorační a interierové nátěry - velký výběr interierových dekoračních barev
Barvy - laky komplet v Opavě je řetězec speciálních prodejen s kompletním sortimentem interierových a fasádních barev. Nabízíme dekorační nátěry, kde naleznete velký výběr dekoračních barev.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z jímek, žump i septiků
Firma Ing. Jiří Valušek – FEKAL.EU z Nového Jičína zajišťuje vývoz a čerpání tekutých odpadů, odpadních vod a fekálií z ČOV, septiků, žump a jímek.
Specializovaná prodejna s velkým výběrem barev a laků
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna s největším výběrem barev a laků v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Dokonalá dřevěná okna jsou vizitkou každého domu - vsaďte na eurookna!
TESKO KOLOVRAT s.r.o. je tradiční český výrobce dřevěných oken a dveří, eurooken a dřevohliníkových oken. Dokonalá dřevěná okna dělají skvělou vizitku domu, proto si pořiďte eurookna od naší firmy.
Výroba, montáž dřevěná okna, eurookna, vstupní dveře, Nová Zelená úsporám
Společnost Okna Robenek, s.r.o. v Ostravě je partnerem programu Nová Zelená úsporám a zabývá se výrobou a následnou montáží kvalitních eurooken, dřevěných oken, vstupních a vchodových dveří.
Průmyslové barvy a nátěrové hmoty ALCEA pro průmysl
Naše specializovaná prodejna DUMAG barvy s.r.o. nabízí široký sortiment průmyslových barev vhodných na stroje a strojní součástky v Opavě.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba eurooken, oken, vstupní dveře - z dřevěného materiálu
Eurookna, dřevěná okna i vstupní dveře a jejich výrobu i montáž realizuje společnost Okna ROBENEK, s.r.o., která se zaměřuje také na okolí Hradce Králové a Pardubic.
Armatury, solenoidové ventily – maloobchod, velkoobchod, autorizovaný prodejce
Firma Juřík Roman se specializuje na velkoobchodní i maloobchodní prodej armatur a solenoidových ventilů v Ostravě. Jsme autorizovaným prodejcem ASCO/JOUCOMATIC.
Roman Juřík
Lazury na dřevo Opava - lazurovací barvy, oleje a vosky na dřevěné povrchy
ABC barvy s.r.o. Vám nabízí kvalitní lazury na dřevo v Opavě. V sortimentu naleznete široký výběr lazurovacích barev, olejů a vosků na dřevěné povrchy.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Kotle na pevná, tuhá paliva pro domácnosti, provozovny i rodinné domy - dodávka, revize, servis
Kotle na pevná, tuhá paliva, která jsou vhodná pro domácnosti, provozovny i rodinné domy dodává společnost MaRel Corp s.r.o., která zajišťuje i jejich servis, revizi v okolí Českého Těšína a Bohumína.
Dřevěné posuvné dveře, HS portály - elegantní a bezpečný vstup na balkon či terasu, kvalitní výroba
U tradičního českého výrobce dřevěných oken a dveří TESKO KOLOVRAT s.r.o. z Opavy zakoupíte kvalitní posuvné dveře HS portály na terasu, balkon či terasu za zajímavé ceny.
Kvalitní dřevěná eurookna se snadnou údržbou a dlouhou životností - poctivý český výrobek
Dlouhá životnost, snadná údržba a špičková povrchová úprava - to jsou dřevěná eurookna od TESKO KOLOVRAT s.r.o., nabízíme jen poctivé a kvalitní české výrobky v Opavě, Ostravě a okolí.
Barvy na kov a rez Hammerite, vhodné na kovové ploty, zábradlí a střechy - míchání různých odstínů
Kvalitní barvy na kov a rez Hammerite nakoupíte v prodejně barev a laků DUMAG v Opavě. Navíc Vám tuto speciální barvu na kov a rez namícháme do různých odstínů podle Vašeho přání.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Spreje CHALK PAINT pro renovaci nábytku ve stylu ,,vintage" - matný povrch a sametový vzhled
DUMAG barvy s.r.o. je specializovaná prodejna barev a sprejů v Opavě, kde naleznete také novinku v podobě spreje CHALK PAINT, který je určený pro originální renovaci nábytku ve stylu ,,vintage".
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Eurookna, dřevěná okna a vstupní dveře od tradičního českého výrobce
Eurookna, dřevěná okna a vstupní dveře přímo od výrobce v Ostravě a okolí pořídíte za akční ceny od firmy TESKO KOLOVRAT s.r.o.
Kamuflážní spreje – krycí lak pro army milovníky a nadšence
Kamuflážní spreje pro vojenskou kamufláž nejen pro milovníky army naleznete na naší prodejně v Opavě DUMAG barvy s.r.o. Krycí lak na velké množství povrchů s výběrem 7 barev s jednoduchou aplikaci.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.
Výroba dřevěných oken, vchodových dveří a palubek od zkušeného českého výrobce
Zkušený český výrobce TESKO KOLOVRAT s.r.o. nabízí výrobu dřevěných oken, eurooken, vchodových dveří a palubek.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Obklad a dlažba do kuchyní, koupelen, obytných prostor či na fasádu
Ing. Antonín Volný – AV MARKET, dodavatel obkladu a dlažby s dvěma prodejnami v Opavě, kde Vám vyhotoví 3D grafický návrh dle přání.
Stavební chemie SOUDAL pro velkoobchod, tmely, lepidla, montážní pěny i stěrky, prodej
Kvalitní stavební chemii i další produkty pro veškeré stavební práce zajišťuje firma INVA Building Materials s.r.o. z Frýdku-Místku. Špičkové lepicí pěny, silikony, tmely i malířské barvy.
Pokládka laminátových a dřevěných podlah, PVC podlah i linolea, podlahářské práce, prodej
Precizní pokládku jakékoli podlahové krytiny zajistí společnost Avatar group, s.r.o. z Ostravy. Položíme podlahu rychle a odborně s důrazem na kvalitu podlahového materiálu.
Avatar group, s.r.o.
Stavebniny, barvy a laky
Spolehlivého dodavatele stavebního materiálu naleznete u společnosti ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. v Kopřivnici. Připravili jsme bohatý stavební sortiment od renomovaných světových výrobců.
ABC COLOR STAVEBNINY s.r.o. Prodej stavebních materiálů Kopřivnice
Servis, revize, opravy plynových kotlů
Plynové kotle prodáváme, montujeme i opravujeme, a to ve městech Ostrava, Karviná, Frýdek – Místek i okolí. Naše společnost MaRel Corp s.r.o. pro vás zajistí kromě oprav také servis a revize.