Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Protipožární dveře a stěny Ostrava, požární prosklené a plné dveře a stěny ze dřeva i oceli
Nabízíme výrobu požárních prosklených a plných dveří a stěn, v provedení ze dřeva i oceli a to v typizovaných i atypických rozměrech.
Bilá malířská barva Jupol s vysokou krycí schopností, která je vhodná na vnitřní omítky
Prvotřídní barvu na vnitřní omítky prodává v okolí Opavy, Krnova firma DUMAG barvy s.r.o. Přijďte si k nám pro malířskou barvu JUPOL s vysokou krycí schopností a bělostí.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Kvalitní zaměření a montáž střešních oken v půdních prostorech a podkroví
Střešní okna Vám pomohou proměnit Váš půdní prostor na krásné bydlení. Zaručují komfortní a bezpečné užívání podkroví a dokáží ho změnit na plně funkční pracovní či odpočinkové prostory.
Ing. Petr Kazický Intezo
Prodej, e-shop koberců - kusové, dětské, metrážové, běhouny, kobercové čtverce
Podívejte se na e-shop ostravské společnosti FLOMAT s.r.o., kde naleznete ucelený sortiment koberců, nášlapů, předložek a dalšího příslušenství od prověřených českých i zahraničních dodavatelů.
FLOMAT s.r.o. Rohože, podlahy, podlahoviny
Podlahářství, realizace podlah Nový Jičín, plovoucí a dřevěné podlahy, parkety, korek, koberce
Máme velkou praxi v rekonstrukcích starých podlah a pokládkou PVC. Řešíme složité skladby a pomáháme stavebním firmám v projektech.
Ekologické kotle, Eshop Opava, prodej ekologických kotlů po ČR i na Slovensko, kotlíkové dotace
V našem Eshopu nabízíme prodej ekologických kotlů, kotle na slámu, kotle na štěpku, kotle indukční, plynové kotle, průmyslové kotle, prodej kotlů po ČR i na Slovensko.
Renovace a opravy teracové dlažby pro obchodní centra supermarkety i hypermarkety
Povrch teracové podlahy je po určitém čase poškrábaný, matný a zašedlý od nečistot. Firma DAGETT 66, s.r.o vám však dlažbu zrenovuje a díky tomu bude opět jako nová.
DAGETT 66, s.r.o.
Prodej železářského zboží Třinec, železářství a potřeby pro kutily
V našich prodejnách nabízíme prodej železářského zboží, strojů, zahradní techniky, pracovní oděvy a ochranné pomůcky.
Prodej stavebního materiálu pro dům, byt a zahradu Frenštát pod Radhoštěm
Prodejna stavebního materiálu pro dům, byt a zahradu o rozloze 200 m2 ve Frenštátě pod Radhoštěm.
Vývoz žumpy, odpadů, septiků - odvozy a čištění odpadních vod
Firma AGIPP-ILLÍK řeší odvozy a čištění odpadních vod po celém Moravskoslezském kraji. Zabývá se vývozem žumpy, septiky a odpadů v Opavě.
AGIPP-ILLÍK s.r.o. Vývoz žump a septiků Opava
Prosklené posuvné stěny velkých formátu - zdvižně posuvné dveře HS portály
Dopřejte Vašemu domovu sluneční svit a vzdušnost! Pořiďte si prosklené posuvné stěny velkých formátu, HS portály od výrobce dřevěných dveří TESKO KOLOVRAT s.r.o. s působností po celé Opavě i Ostravě.
Novinka v sortimentu - palubkové dveře, dveře do zahradního domku, dvoukřídlé dveře a vrata
Palubkové dveře nyní nově dodává firma Dřevoprodej Jiří Hrůza z Ostravy, která se specializuje na prodej dřeva, palubek a stavebně truhlářských výrobků po celé České republice i Slovensku.
Výroba grafických skleněných obkladů do koupelen a kuchyní na míru
Firma Grafické sklo představuje skvělé řešení designu v interiéru. Na míru vyrábíme grafické skleněné obklady do kuchyní a koupelen, které montujeme po celé České republice, např. v Praze a Kladně.
Sedlácká barva s fermeží a olejem - extrémně penetrující krycí barva na dřevo pro laiky i profesionály
Na prodejně DUMAG barvy s.r.o. v Opavě Vám jako specializovaná prodejna barev a laků představujeme Sedláckou barvu na dřevo 3v1 na bázi uretanizované fermeže s olejem pro zvláště namáhané dřevo.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Okna a dveře pro vaše domovy
Moderní plastová okna a dveře na zakázku, okna a dveře pro nové domy i rekonstrukce, individuální výběr dekorů, materiálů a skel, profesionální přístup a montáž s finálními zednickými úpravami.
Asfaltová střešní krytina s vysokou kvalitou a dlouhou životností - pro váš dům i pergolu
Špičkovou střešní krytinu dodává v Opavě a Ostravě společnost PROKOM R&S s.r.o. Chcete-li zastřešit váš dům či pergolu, vsaďte na asfaltový střešní šindel Katepal s dlouhou životností a 3D efektem.
Stylové skleněné obklady s grafickými motivy do koupelen - úprava na přesné rozměry
Stylové prvky do koupelen vyrábí naše firma Grafické sklo, působící v Opavě i Olomouci. Vyberte si obklad s pestrým grafickým motivem či vlastní fotografií a my vám jej upravíme na přesné rozměry.
Bílá protiplísňová barva Jupol na plísně a řasy - barva vhodná do kuchyní, jídelen, koupelen a jiných sanitárních prostor
Široký výběr barev a laků naleznete u firmy DUMAG barvy s.r.o sídlící v Opavě. Máme pro Vás odolnou malířskou barvu JUPOL CITRO proti plísním či otěru, vhodnou do jakéhokoliv interiéru.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Plastové dveře z profilového systému Prestige - výroba, prodej
Plastové dveře jsou důležitou součástí domu i bytu. Firma Pavel Knězek se zaměřuje na výrobu a prodej plastových dveří z profilového systému Prestige. Realizace zajistíme v Kopřivnici i Rožnově.
Pavel Knězek, s.r.o.
Kvalitní střešní šindel KATEPAL MANSION s SBS modifikací - záruka 30 let
Naše společnost PROKOM R & S s.r.o. je výhradním dovozcem finského střešního šindele KATEPAL MANSION v České republice. Pořiďte si odolný, kvalitní šindel s SBS modifikací a se zárukou 30 let.
Míchání interierových i fasádních barev na počkání - tónovací centrum
ABC barvy s.r.o. je firma z Opavy, která se zaměřuje na kompletní sortiment malířských potřeb a nabízí Vám míchání fasádních i interierových barev na počkání ve svém tónovacím centru.
ABC barvy s.r.o. Barvy laky komplet
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
Nitro barvy - míchání barev, odolnější povrch díky nitrobarvám
DUMAG barvy s.r.o. nabízí největší výběr barev a laků v Opavě. V našem sortimentu naleznete nitro barvy, které Vám také namícháme na počkání. Díky nitrobarvám bude povrch odolnější.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Největší výběr sprejových barev - kvalitní barvy ve spreji
Sprejové barvy, barvy ve spreji s největším výběrem prodává specializovaná prodejna barev a laků DUMAG barvy s.r.o. v Opavě na Krnovské ulici.
DUMAG barvy s.r.o. Barvy - laky - lepidla - tmely Opava
Výroba, montáž plastové okna, dveře, zimní zahrady Rožnov, Valašské Meziříčí
Výrobu a montáž plastových oken, dveří a zimních zahrad zajišťuje v okolí Rožnova a Valašského Meziříčí firma Pavel Knězek.
Pavel Knězek, s.r.o.