Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Černobílá elegance - nakonfigurujte si své vlastní vchodové dveře
Černobílá elegance, nová kampaň PERITA, Vám chce předvést módní a nadčasové řešení vchodových dveří - kombinaci bílých dveří a černých doplňků. Nakonfigurujte si dveře na webu firmy PERITO.
Výroba a prodej uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace
Prodej a výrobu uzavíracích a zkušebních balonů pro kanalizace, plynovody, potrubí ad. zajistí na Brněnsku firma MANIBS BRNO, spol. s r.o.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Navařovací prvky, systémy - pro hrotový zážeh, zdvihový zážeh a krátký cyklus
Sháníte na trhu firmu, která dodává navařovací prvky, systémy pro hrotový a zdvihový zážeh či pro krátký cyklus? Pak kontaktujte firmu SIMAF CZ s.r.o., která má v tomto oboru dlouholetou tradici.
SIMAF CZ s.r.o.
Vstupní dveře s vynikajícími tepelně-izolačními vlastnostmi i pro pasivní domy
Ideálními vstupními dveřmi pro váš pasivní dům, které mají výborné tepelně-izolační vlastnosti, jsou vchodové dveře s plastovou nebo hliníkovou dveřní výplní od firmy Perito.
E-shop-internetový prodej spojovacího materálu, samořezné šrouby
Internetový prodej, e-shop samořezných šroubů různých typů a další spojovací materiály zajistí na Brněnsku firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Hřeby navařovací, samolepící hřeby, spojovací materiál -
Hřeby navařovací HN - A, HN – B, samolepící hřeby - ocel galvanicky zinkovaná, spojovací materiál dodává firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Konzoloviny NN, VN, VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli
Výrobou a prodejem konzoloviny pro NN, VN a VNN z vysoce kvalitní žárově pozinkované oceli se zabývá společnost ESTA, spol. s.r.o. z Ivančic.
Tepelné izolace Břeclav, předizolované potrubní systémy, zateplovací desky z polyuretanu
Firma vznikla v roce 1993 a od počátku se zabývá zpracováním polyuretanu, tj. tepelně izolačního materiálu s teplotními rozsahy 140, 160, 180, 210, 240, 270 a 300 °C.
Betonové směsi pro pozemní a vodní stavby, komunikace
Stavební betonové směsi různých druhů Vám zhotoví, dopraví i do 41 m přečerpá společnost PRESTA-mix, spol. s r.o., Kuřim, která Vám dodá i sypký materiál pro stavby.
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop  - maloobchod
Izolační, samosvorné podložky, plastový teleskop - maloobchod a velkoobchod s kotevní technikou to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. v Brně.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Univerzální proudové svorky pro holé a izolované vedení  - výroba, prodej
Firma ESTA, spol s.r.o. se zabývá výrobou a prodejem univerzálních proudových svorek pro holé a izolované vedení, které jsou vhodné na spojování ocelohliníkových lan a pro hliníkové i měděné vodiče.
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů
Průmyslové podlahy - novinka za skvělou cenu, různé typy zátěžových panelů, protiskluzové podlahy od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Interiérové dveře – dodání a montáž včetně kování, obložek a pouzder
S výběrem vhodných interiérových dveří pro dům i byt Vám poradí studio RG Interiéry z Ivančic. Dodáváme a montujeme dveře včetně kování, pouzder a obložek.
Plastové staveništní a zásuvkové rozváděče pro napájení elektrických spotřebičů
Staveništní rozvaděče a zásuvkové skříně se používají pro napájení elektrických spotřebičů. Výrobou a prodejem plastových rozváděčů se zabývá česká společnost ESTA, spol s.r.o.
Prodej kotevní techniky - maloobchod, velkoobchod, dodavatel
Prodej kotevní techniky pro stavební firmy, řemeslníky, pokrývače - maloobchod, velkoobchod, dodavatel to je firma Jakub Kokeš CZ, s.r.o. z Brna.
Jakub Kokeš CZ, s.r.o.
Zprostředkování firemního vybavení jako je nářadí, technika do provozu i dílny
Vybavení jako je nářadí a technika do vašeho firemního provozu či dílny vám zajišťuje společnost Ploberger s.r.o. ze Znojma, která své služby zprostředkovává v České Republice i zahraničí.
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou
Spojovací materiál do plastu - šrouby, zálisky, DIN16903, šrouby se zápustnou hlavou a šrouby s půlkulatou hlavou najdete u firmy SIMAF CZ s.r.o. v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Plastové elektroměrové skříně pro přímé měření spotřeby elektrické energie
Potřebujete novou elektroměrovou skříň? Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů a skříní pro přímé měření spotřeby elektrické energie.
Fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky
Brněnská společnost G Trade spol. s r.o., to je specialista na fasádní obklady Silbonit, velkoplošné cementovláknité desky a lamelové fasádní obklady.
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, kámen v nepravidelných tvarech
Pokládka kamenných dlažeb Vyškov, kámen pro vodní stavby, štípaný a lámavý kámen v nepravidelných tvarech, kamenické a dlaždičské práce.
Profesionální ruční nářadí - šroubováky, kleště, klíče, vrtáky nebo brusné kotouče
Diamantové kotouče, vrtáky, brusivo, elektrické nářadí, kleště, kladiva, vrtáky, řetězové pily, hoblíky, frézky, akumulátorové nářadí a mnohé další poskytuje brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení
Prodej elektrodového indukčního kotle Galan Brno, kotel vhodný pro rodinné domy, elektrické topení šetří Vaše finance.
Předizolované potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla, chladu - výroba, prodej
Prodej a dodávku předizolovaných potrubních systémů zajišťuje firma Vojtěch Bystřický - předizolované potrubí z Bořetic. Dodáváme potrubní systémy pro hospodárný rozvod tepla a chladu.
Prodej a pokládka podlah – vinylové, laminátové, dřevěné a PVC
Různé typy interiérových podlah prodává a také pokládá firma RG interiéry. Zajistíme pokládku vinylových, laminátových, plovoucích, dřevěných a PVC podlah včetně úpravy a vyrovnání podkladu.
Plastové skříně pro plyn, kombinované sestavy rozvaděčů pro připojení rodinných domů
Společnost ESTA je tradiční výrobce certifikovaných elektroměrových rozvaděčů, plastových skříní pro plyn i kombinovaných sestav pro připojení rodinných domů.