Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Uzavírací a zkušební balony pro plynovody - profesionální uzavření plynovodu
Brněnská společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje speciální uzavírací a zkušební balony pro plynovody, které jsou z kvalitní gumy, která vydrží i vysoký tlak.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Prodej kvalitních stavebních materiálů od prověřených dodavatelů za příznivé ceny
Stavebniny, kde najdete veškerý sortiment stavebních materiálů, i s doplňkovými službami, jako je například technické poradenství. Navštivte KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o. v Hrušovanech nad Jevišovkou.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Textilní a kokosové rohože - interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot
Textilní a kokosové rohože, interiérové rohože k efektivnímu odstranění nečistot Vám dodá firma DIAMANT AK s.r.o. Brno v rámci celé České republiky i Slovensko.
DIAMANT AK s.r.o.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal. Montáž podlahových systémů.
Zátěžové, protiskluzové podlahy do provozů, hal zajišťuje firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna v rámci celé ČR. Dodávka i následná montáž podlahových systémů.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba
Oprava plastových nádrží a odpadních šachet - svařování a výroba, specialista na plastové obaly je firma Svařování plastů Pavel Petroš v Brně.
Svařování plastů Pavel Petroš
Vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback - vinyl s imitací dřeva do domácnosti i pro komerční prostory
Společnost Bukoma group s.r.o. Brno prodává vinylové podlahy, pro domácnosti i komerční prostory doporučujeme moderní vinylové podlahy k lepení Bukoma Dryback s imitací dřeva.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dodávka a montáž filtračního zařízení pitné vody pro domácnosti
Dodávku a montáž zařízení pro filtraci pitné vody v domácnostech zajistí ve Znojmě a jeho blízkém okolí firma bbklima99, s.r.o.
Klimatizace a vzduchotechnika Znojmo, bbklima99 s.r.o.
Interiérová a exteriérová industriální okna – dlouhá životnost a možnost individualizace
Dopravu a montáž, návrh a možnost individualizace interiérových a exteriérových industriálních oken s dlouhou životností zajišťuje společnost Activity promotion s.r.o. z Brna.
Activity promotion s.r.o.
Uzavírací a zkušební balony pro kanalizace
Společnost MANIBS BRNO, spol. s.r.o. poskytuje izolační systémy, mezi něž patří i uzavírací a zkušební balony pro kanalizaci, které jsou vyrobené z pevné a odolné gumy.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Kvalitní střešní krytina - betonové tašky různých druhů
Betonová střešní krytina různých barevných variant a kvality seženete od brněnské společnosti Mediterran CZ s.r.o., která poskytuje kvalitní střešní krytiny.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Český výrobce třívrstvých dřevěných podlah od nejčistšího designu, až po velmi rustikální vzhled
Pokud hledáte českého výrobce opravdu kvalitních dřevěných podlah, obraťte se na firmu ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Naše třívrstvé podlahy z přírodního dřeva budou zdobit Váš interiér dlouhá léta.
ŠTIPČÁK, spol. s r.o. Výrobce dřevěných podlah
Betonové střešní tašky, krytiny, prodejce střešního systému TERRAN
Betonová střešní krytina, betonové tašky, střešní systém TERRAN, moderní estetická kvalitní krytina, výhradní prodejce, dodavatel je firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Montáž střešních oken a tepelná izolace podkroví – realizace obytných prostor v podkroví
O realizaci obytných prostor v podkroví vašeho domu se postará firma Josef Opluštil. Namontujeme střešní okna a zajistíme i tepelnou izolaci podkroví.
Josef Opluštil Tesařství, pokrývačství, klempířství
Uzavírací prvky pro potrubí a kanalizace - zkušební a uzavírací balony
Antikorozní a izolační systémy a další výrobky pro opravu, repase a údržbu potrubí a kanalizace Vám poskytne brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která je na českém trhu již od roku 1979.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Vinylové plovoucí podlahy pokládané do stromečku – práce pro odborníky
Složitější práci při pokládce vinylové plovoucí podlahy do stromečku zajistí specialisté společnosti Bukoma group s.r.o. sídlící v okrese Brno-venkov.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
OSB desky - kvalitní a trvanlivý materiál pro vaši stavbu
OSB desky jsou ideální řešení pro každého, kdo chce stavět rychle, snadno a ekologicky. Nejširší výběr OSB desek pro použití v interiéru i exteriéru najdete u firmy AZ WOOD, a.s z Brna.
AZ WOOD, a.s. Dřevo, stavební řezivo Brno
Automatické dveře vhodné pro všechny typy budov
Společnost TERMETAL Moravia s.r.o. nabízí širokou nabídku automatických dveří ze systémů TORMAX a GEZE, které se hodí do každého typu budovy.
TERMETAL Moravia s.r.o.
Zdící prvky, kvalitní cihly a zdící systémy značek Porotherm, Ytong a Heluz
Veškeré potřebné zdící prvky pro Vaši stavbu pořídíte v prodejně stavebnin Kobliha Stavitelství v Hrušovanech nad Jevišovkou. Prodáváme kvalitní cihly a zdící systémy Porotherm, Ytong a Heluz.
KOBLIHA STAVITELSTVÍ s.r.o.
Výroba, distribuce, prodej Betonové tašky, střešní tašky Terran
Betonové střešní tašky, lehká střešní krytina Terran, kvalitní, vysoce odolné a moderní střešní tašky vyrábí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., sídlící v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Materiál na stavbu šikmé i ploché střechy, pro střešní konstrukce - stavebniny pro každého
Materiál pro střešní konstrukce, na stavbu šikmé i ploché střechy seženete za příjemnou cenu ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Prodáváme materiál pro každou stavbu.
Stavebniny EKOČEK
Dřevěné, vinylové, PVC a další typy podlah – prodej a pokládka prováděná specialisty
Prodej a pokládku vinylových, dřevěných a dalších typů podlah v nových i starších rodinných domech zajišťuje společnost LASPO podlahářství, s. r. o. v oblastech Brno a Blansko.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Antikorozní a izolační systémy - kvalitní ochrana ocelového potrubí
Antikorozní a izolační systémy k ochraně ocelového potrubí seženete od brněnské firmy MANIBS BRNO, spol. s.r.o., která poskytuje kvalitní izolační systémy Denso a mnohé další.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Dodáváme a montujeme hliníková okna špičkové kvality od renomovaných výrobců
Společnost BT Haus ze Znojma zajišťuje dodávky a montáž hliníkových oken vysoké kvality, které splňují nejvyšší požadavky na tepelnou izolaci, bezpečnost a design. Velký výběr od renomovaných výrobců.
BT HAUS s.r.o.
Stavební materiály a drobné domácí potřeby pro dům a zahradu – kvalitní sortiment za nejlepší cenu
Na prodej širokého sortimentu stavebních materiálů a drobných domácích potřeb pro dům a zahradu za bezkonkurenční cenu se v okolí Miroslavi a Čejkovic zaměřuje prodejna Stavebniny EKOČEK.
Stavebniny EKOČEK
Obklad koupelen vinylem - Bukoma Stone Click vinylová podlaha do koupelny a WC
Firma Bukoma group s.r.o. je specialistou na vinylové podlahy, v dnešní době jsou moderní i obklady koupelny vinylem. Skvělé vlastnosti má podlaha Bukoma Stone Click, na prodej v několika dekorech.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno