Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej textilních rohoží, výroba vstupních rohoží na zakázku, rohožky na míru
Výrobce, prodejce textilních rohoží, vstupní rohože na zakázku, výroba rohožek na míru, čistících zón, rohože z hliníku, pryže od firmy DIAMANT AK s.r.o., z Brna.
DIAMANT AK s.r.o.
Masivní dřevěné podlahy z různých druhů dřevin včetně povrchové úpravy
Širokou škálu masivních dřevěných podlah z různých typů dřevin prodává firma Podlahy a dveře Lukáš Nekula ve Znojmě. Dodáváme dřevěné podlahy včetně povrchové úpravy.
Spojovací materiál do dřeva - závitové vložky a matice
Spojovací materiál do dřeva - závitové vložky s odolným závitem Serbois,Serwood a matice Tbh, vyrábí a dodává na trh firma SIMAF CZ s.r.o. z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Vodovodní baterie a sprchové kouty pro nadčasový design Vaší koupelny – široký výběr doplňků
Pořiďte si vodovodní baterie a sprchové kouty od společnosti FATO Hlaváč, s.r.o. z Moravského Krumlova, která prodává příslušenství a nadčasový design koupelnových doplňků.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Míchání barev na míru, fasádní nátěry, stavebniny Bořetice
Míchání barev na míru, vysokou kvalitu barev a široký výběr odstínů vám zajistí firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Dodávka a montáž bezpečnostních dveří třídy 1, 2, 3, 4 do bytů i kanceláří
Chcete-li ochránit svůj byt či kancelář pomocí bezpečnostních protipožárních dveří, obraťte se na společnost AD SECURITY s.r.o., která se specializuje na bezpečnostní a protipožární systémy.
Plynové a kondenzační kotle - oprava, servis i revize ve Znojmě a okolí
Znojemská firma Servis plynospotřebičů Petra Hromádky kromě prodeje provádí i opravy, servis a revize plynových nebo kondenzačních kotlů a plynových bojlerů.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Betonová střešní krytina dlouho vydrží a skvěle vypadá, prodej, dodávka
Prodejce betonové střešní krytiny, odolná střešní krytina proti povětrnostním vlivům, skvěle vypadá a dlouho vydrží. Zakupte od firmy Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Ochrana podlah před poškrábáním a nečistotami – odolné a protiskluzové laky pro každou oblast použití
Ochranu podlah před nečistotami a poškrábáním formou protiskluzových laků, které jsou odolné nejen proti chemickým látkám, prodává společnost floorcolor s.r.o. ze Znojma.
Lepidla, laky, brusné kotouče a další materiál pro lepení, lakování a broušení
ŠH TRADE CZ s.r.o. z Mikulova je společnost, která se zaměřuje na prodej materiálu pro broušení, lakování a lepení. Najdete u nich široký sortiment lepidel, laků a brusných materiálů.
Moderní kondenzační kotle pro topení s ekonomickou úsporou - servis a prodej
Moderní kondenzační kotle pro topení s technologickou i ekonomickou úsporou - servis a prodej nabízí firma Servis plynospotřebičů ve Znojmě.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Nýtovací a lisovací matice, spojovací materiál do plechu, distribuce a prodej
Spojovací materiál do plechu, nýtovací a lisovací hadice, dodávka montážních systémů, distribuci a prodej nabízí firma SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Servis, oprava, výměna plynové, kondenzační kotle Znojmo
Servis a opravy a výměny plynových a kondenzačních kotlů a dalších plynových spotřebičů poskytuje firma Servis plynospotřebičů Petr Hromádka, ze Znojma.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Kompletní dlaždičské práce, zemní a výkopové práce, odvoz a likvidace odpadu, stavba palisád, zídek, opravy dlažeb
Pan Květoslav Kozák nabízí kompletní dlaždičské práce. V rámci své činnosti realizuji především pokládku zámkové, žulové dlažby a obrubníků. Dále se zabývám také zemními a výkopovými pracemi.
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dezinfekční a hygienické stojany, zásobníky - s automatickým dávkovačem, bezdotykové
Dezinfekční zařízení pro veřejné prostory dodává firma Activity Promotion s.r.o. z Brna. Zakoupit můžete dezinfekční zásobníky na zeď, mobilní bezdotykové stojany a stojany s automatickým dávkovačem.
Activity promotion s.r.o.
Rozebíratelné chemicky odolné podlahy podlahový sys­tém - PVC panely
PVC a zátěžové podlahové panely, rozebíratelné chemicky odolné podlahy a podlahový systém Vám přináší firma PODLAHY Liška, s.r.o. z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Betonová střešní krytina, betonová taška Brno
Dlouhou životnost tašek, stálobarevnost a mechanickou odolnost zajistí betonové střešní krytiny s kvalitní povrchovou úpravou, které prodává společnost Mediterran CZ s.r.o. v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Specialista na stavební chemii – mazadla, pasty, vosky, oleje, lepidla
Široké portfolio vysoce kvalitních výrobků z řady stavební chemie, jako jsou mazadla, pasty, vosky, oleje či lepidla dodává společnost reca spol s r.o.
Výroba kamenných kuchyňských desek na míru - vysoká odolnost, přírodní materiál
Interiérové prvky z přírodních materiálů dodává firma METAL GRANIT spol. s.r.o., působící v Blansku a Brně. Nechte si u nás vyrobit kamennou kuchyňskou desku na míru, která je odolná proti poškození.
METAL GRANIT spol. s r.o.
Výroba potrubí pro vzduchotechniku - kruhové, hranaté nebo spiro potrubí
Brněnská firma GIOMETAL s.r.o. poskytuje komponenty pro vzduchotechniku. Vyrábí, dodává a montuje kvalitní hranaté potrubí, kruhové potrubí a spiro potrubí.
GIOMETAL s.r.o.
Designové laminátové desky APRA FENIX – vhodné na výrobu nábytku nejen pro truhláře
Široký výběr designových plošných materiálů, mezi které se řadí například laminátové desky APRA FENIX NTM 0720 prodává společnost FAVOUR store s.r.o. z Blučiny nedaleko Brna.
Dodavatel kamenných obkladů a dlažeb Brno – moderní design a dlouhá životnost produktů
Dům z přírodního kamene s neomezenou životností? To nevidíte pouze ve filmu, ale i u dodavatele kamenných obkladů ARTSTYL, který promění váš sen ve skutečnost.
Výroba a montáž oken Brno – vyberte si z naší bohaté nabídky produktů včetně doplňků a příslušenství
Máte doma pořád stará dřevěná okna, díky kterým vám uniká z bytu teplo? Je na čase pořídit si nová a s tím vám pomůže firma ARTOKNA.