Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Prodej koupelnového vybavení - vany, sprchové kouty a sanitární keramiky
Široký sortiment vybavení do koupelny, jako jsou umyvadla, vany, sprchové kouty či sanitární keramika, zakoupíte na Znojemsku v koupelnovém studiu FATO Hlaváč v Moravském Krumlově.
FATO Hlaváč, s.r.o.
Kvalitní fasádní nátěry, barvy, fasády - míchání barev.
Vysoce kvalitní míchání nátěrů a barev pro fasády od spolehlivé značky vám poskytne firma STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích - fasádní nátěry, barvy, barevné omítky.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Kvalitní dílenská chemie pro stavebnictví i kovovýrobu – oleje, těsnění, lepení
Kvalitní dílenskou chemii jako jsou oleje, těsnění, lepení a jiné pomocné či provozní materiály pro stavebnictví i kovovýrobu, dodává společnost reca spol s.r.o. z Brna.
Bezpečnostní a protipožární vnitřní vchodové dveře do bytu
Vchodové dveře do bytu, díky kterých se budete cítit bezpečně a nebudete se bát o svůj majetek – to jsou vchodové dveře Erkado, které Vám nainstaluje firma EVOokna.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Kvalitní spojovací materiál do plechu - nýtovací a lisovací matice, trhací i zásobníkové nýty
Kvalitní spojovací materiál dodává firma SIMAF CZ s.r.o., se sídlem v Brně - naleznete u nás široká výběr nýtovacích a lisovacích matic, trhací i zásobníkové nýty a mnoho dalšího.
SIMAF CZ s.r.o.
Prodej, opravy, servis, výměna plynových bojlerů a kotlů na ohřev vody
Servis plynospotřebičů, montáže průtokových a zásobníkových ohřívačů, montáž kotlů, plynových bojlerů, opravy, montáž zajistí firma Petr Hromádka, Znojmo.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu
Instalace větraných fasád, fasádních obkladů a tepelné izolace domu bezúdržbovost fasády zajistí na Brněnsku firma G Trade spol. s r.o.
Prodej fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let. Pro provětrávané bezúdržbové fasády.
Fasádní dřevěné obklady na Váš dům s životností 30let koupíte od firmy G Import spol. s r.o. Určené pro provětrávané bezúdržbové fasády. Nezaměnitelný přírodní design.
Prodej vinylových podlah v přírodních dekorech odolných vůči škrábancům, vodě i vlhkosti
Oživte Váš dům nebo byt vinylovými podlahami v přírodních dekorech od společnosti Podlahy a dveře Lukáš Nekula. Prodáváme vinylové podlahy s ochrannou vrstvou proti proti škřábancům, vodě i vlhkosti.
Moderní a elegantní keramické obklady s tepelněizolačními vlastnostmi
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje obkladové desky na fasády, které jsou nejen moderní a elegantní, ale také mají vynikající funkční vlastnosti jako je například tepelná izolace.
Prodej velkoplošné montované fasádní desky - využití speciální akrylátové barvy
Prodej velkoplošné montované fasádní desky firmou G Import spol. s r.o. Impregnační systém zajistí snížení nasákavosti na 3% - standardní hodnota je 10-15 %
Fasádní obklady Tempio - keramické a provětrávané obklady s dlouhou životností
Brněnská firma G Trade spol s.r.o. poskytuje moderní fasádní obklady, mezi něž patří i keramické fasádní obklady Tempio, které v sobě zahrnují spoustu užitečných vlastností.
Plastové okna a dveře, prodej, dodávka, montáž oken, dveří, Moravský Krumlov
Prodej, dodávka, plastových oken a dveří, okna z hliníku i plastu. Montáže oken, bezpečná okna, inovační řešení s úsporou energie, to je firma EVOokna Tomáš Makeš.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Provětrávané lamelové fasádní desky Vario Lamella pro zakřivené povrchy
Brněnská firma G Trade spol. s.r.o. poskytuje kvalitní provětrávané fasádní desky, k nimž patří i lamelové desky Vario Lamella, které jsou vhodné pro zakřivené povrchy.
Oprava plynových spotřebičů - odstranění závad snadno a rychle
Kvalitní servis a opravy plynových spotřebičů zajišťují zkušení pracovníci ze společnosti Servis plynospotřebičů Hromádka ve Znojmě a okolí.
Servis plynospotřebičů Petr Hromádka
Koupelnové studio, koupelny, stavební materiál za atraktivní ceny
Stavební materiál a vše pro koupelny naleznete u firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Hustopečích - nechte se inspirovat našim koupelnovým studiem za atraktivní ceny.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA
Lamelové provětrávané fasády pro zakřivené povrchy VARIO LAMELLA prodává a montuje firma G Trade spol. s r.o. Jsou extrémně lehké s širokou škálou barevného provedení.
Posuvné interiérové dveře, které šetří prostor - montáž na stěnu, do zárubně nebo pouzdra
Jednokřídlé a dvoukřídlé interiérové posuvné dveře s montáží na stěnu, do pouzdra nebo zárubně, které dokonale zapadnout do Vašeho interiéru, dodává firma Lukáš Nekula Podlahy a dveře ze Znojma.
Kotevní technika - chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a další
Brněnská firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o. poskytuje profesionální nářadí k němuž patří i kotevní technika. Vybírat si můžete chemické kotvy, hmoždinky, stahovací pásky, turbo šrouby a mnohé další.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Speciální šrouby do plastu - spojovací materiál, výroba a prodej
Speciální šrouby do plastu s vysokou pevností spoje, montážní systémy a spojovací materiál od kvalitního výrobce firmy SIMAF CZ s.r.o., z Brna.
SIMAF CZ s.r.o.
Volné pracovní pozice - férové zaměstnání v přátelském kolektivu, zajímavé benefity
Férové zaměstnání v přátelském kolektivu naleznete u společnosti reca spol. s r.o. z Brna. Jde o volné pracovní místa na různých pozicích, poskytujeme zajímavé ohodnocení a benefity.
Plastová okna - nové okenní systémy PIXEL a PROLUX pro více světla v interiéru
Společnost EVOokna nedaleko Pohořelic a Ivančic přináší nové okenní systémy PIXEL a PROLUX, které přinesou do vašeho domu více denního světla a minimalizují tepelné ztráty.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER
Výroba, prodej vstupní vchodové čistící zóny, textilní rohože SILVER firmou DIAMANT AK s.r.o. Vstupní hliníkové, z pryže, textilní, s logem, rámy.
DIAMANT AK s.r.o.
Kompletní stavební sortiment a materiál - velkoobchod stavebnin Bořetice
Kompletní stavební sortiment a materiál naleznete ve velkoobchodě stavebnin - firmy STAVEBNINY VAJBAR s.r.o. v Bořeticích. Stavebniny na jednom místě.
STAVEBNINY VAJBAR s.r.o.
Velkoformátové voštinové rohože pro stabilizaci štěrkových ploch
Velkoformátové voštinové rohože pro pevné zafixování štěrku a vysokou odolnost dodává firma Česko kvete MV s.r.o. Rohože zpevní a stabilizují povrch, zároveň jsou šetrné k životnímu prostředí.