Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba betonových plotů, výrobky z betonu - prodej, montáž
Společnost Betonové ploty pana Petra Harašty z Pohořelic se zaměřuje na výrobu, prodej a montáž kvalitních betonových plotů a dalšího příslušenství jako jsou sloupky, obrubníky a další.
Výroba, montáž a servis kvalitních bezpečnostních dveří - kování, vložky na míru
Výrobou, montáží a servisem bezpečnostních dveří, kování i vložek na míru se v Brně zabývá specialista na zámečnickou výrobu, společnost AD SECURITY s.r.o.
Montáže, servis tepelných čerpadel vzduch-voda, země-voda - nejúspornější tepelná čerpadla
Společnost VOTONA s.r.o. se zabývá montáží, servisem tepelných čerpadel, dodává tepelná čerpadla vzduch-voda a země-voda zn. Alpha innotec. Působí v lokalitě Hodonín, Uherské Hradiště.
Možnosti povrchových úprav vstupních dveří, barvy a dekory dveřních výplní
Možnosti povrchových úprav, barevných provedení a dekorů dveřních výplní. Firma PERITO Vám poradí, jaké barvy a dekory lze použít na plastové, hliníkové či skleněné dveřní výplně.
Zakázková výroba a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry, které šetří prostor
O zakázkovou výrobu a montáž interiérových dveří s atypickými rozměry se postará firma Lukáš Nekula – Podlahy a dveře ze Znojma. Dodáváme dveře, které ladí se stylem vašeho domova a šetří prostor.
Bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, prodej, montáž a servis
Nové bezpečnostní a vchodové dveře BENEDOOR, dveře v klasických rozměrech, prodej, montáž a servis dveří provádí specialista v oboru firma EVOokna Tomáš Makeš v Moravském Krumlově.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Mobilní stěny Multiwal - chytré rozdělení konferenčních místností a firemních prostor
Chytré řešení pro rozdělení konferenčních místností a firemních prostor Vám přináší firma WOODYGLASS s.r.o. z Brna. Dodáváme poloautomatické mobilní stěny Multiwal s vysokou vzduchovou neprůzvučností.
Příruby, výroba přírub, potrubní součásti, díly, prodej, dodávka, výroba
Příruby a potrubní součásti převážně pro energetiku, vodohospodářství, chemický průmysl, plynárenství, jadernou energetiku, vyrábí a dodává firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Použití sendvičových desek PER-IZOL
Sendvičové desky PER-IZOL - sendvičové panely, s využitím nejen při výrobě oken a dveří, dodává firma PERITO s.r.o.
Realizace historických oken Brno, montáž a servis eurooken, kastlová okna, dřevěná okna
Kastlová a špaletová okna patří mezi nejkrásnější typy oken, která se využívají na historické budovy do bytových domů či jiných historických prostor.
Tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem, automatické kotle na uhlí, pelety - prodej, servis
Firma VOTONA s.r.o. již více než 15 let působí v oboru TZB. Nyní se zaměřuje na tepelná čerpadla, klimatizace do domácností i firem a dodá automatické kotle na uhlí, pelety. Zajistí i servis zařízení.
Zakázková výroba originálních kamenných, žulových obkladů a dlažeb
Originální přírodní prvek do interiéru a exteriéru – kamenné obklady a dlažby ze žuly na zakázku vyrábí a dodává firma v okolí Brna Kamenosochařství Sedlák.
Kamenosochařství Brno Radim Sedlák
Střešní tašky - široký výběr střešních krytin s dlouholetou zárukou
Střešní krytiny různých druhů s dlouhou životnosti a až 50-ti letou zárukou seženete od firmy Mediterran CZ s.r.o, která sídlí v Brně.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Zátěžové, protiskluzové průmyslové podlahy, rekonstrukce, opravy
Rekonstrukce, opravy zátěžové a protiskluzové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové panely z PVC od firmy PODLAHY Liška, s.r.o., z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Dodávka atypických kulatých zastřešení na kruhové zahradní bazény
O realizaci atypických kruhových zastřešení pro nadzemní i zapuštěné zahradní kulaté bazény se postará firma Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová z Hodonína.
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Spojovací materiál a nářadí Brno, prodej matic, šroubů, vrutů, šroubováků, pneumatického nářadí
V našem Eshopu nabízíme kvalitní spojovací materiál a pneumatické nářadí, prodej spojovacího sortimentu kvalitních značek od známých dodavatelů.
Uzavírací a zkušební balony pro plynovody, vodovody a kanalizace
Brněnská firma MANIBS BRNO, spol. s.r.o. je český výrobce a prodejce zkušebních a uzavíracích balonů z kvalitních a odolných materiálů pro plynovody, vodovody, kanalizace a krátkodobé uzávěry.
MANIBS BRNO, spol. s r.o. Armatury pro plynovody, vodovody
Obkladačské práce a pokládka dlažby – spolehlivost a kvalita
Společnost Stavební práce Habiňák, to jsou odborníci na obkladačské práce a pokládku dlažeb. Vsázíme na kvalitní a dobře odvedenou práci.
Bezpečnostní a protipožární dveře s překvapivým designem
Zabezpečte svůj byt či dům kvalitními bezpečnostními a protipožárními dveřmi od brněnské společnosti AD SECURITY s.r.o., specialisty na zámečnickou výrobu.
Dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II  - česká výroba na zakázku
Společnost WOODYGLASS z Brna vyrábí dřevěné prosklené příčky a stěny WOODY I a WOODY II na zakázku. Inovativní design interiérových skleněných stěn.
Model Flora v řadě Elegance- vchodové dveře bez prosklení s nerezovou aplikací
Firma PERITO představuje novinku - Model Flora v řadě Elegance- Nadčasové, plné vchodové dveře bez prosklení, zdobené nerezovými aplikacemi ve tvaru jemných, horizontálních linek.
Betonové oboustranné ploty, betonové oplocení, betonové výrobky
Betonové ploty Harašta se sídlem v Pohořelicích pro Vás poskytují široký výběr kvalitních betonových plotů, sloupků, oplocení a obrubníků, které jsou pevné, odolné a mají dlouhou životnost.
Kvalitní lakování nábytku na míru - lamina, kuchyňských a nábytkových dílů
Kvalitní lakování nábytku na míru v Brně provádí Autolakovna BOSS. Nalakují všechny povrchy - lamino, kuchyňské a nábytkové díly, plasty, sklo a další.
Prodej plechové střešní krytiny na míru, která imituje střešní tašky k nerozeznání
Společnost MASLEN CZ s.r.o. z Brna vyrábí a prodává plechové střešní krytiny v různých profilech. Naše krytina vyniká nízkou hmotností, dlouhou životností a využívá se jako imitace střešních tašek.
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice
Kioskové trafostanice na klíč, betonové kiosky - nejmodernější trafostanice s výbornou variabilitou a nízkými náklady dodává firma S.G. CZ, spol. s r.o. v Brně.
S.G. CZ, spol. s r.o.