Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Podlahy dřevěné, laminátové a vinylové – pokládka a renovace
Dřevěné podlahy, parkety, masivní, dýhované či korkové podlahy, lamináty, PVC a vinyl dodá, položí i opraví podlahářství David Albrecht, Jihomoravský kraj.
Jak vybrat správný materiál pro vchodové dveře do vašeho domova
S výběrem vhodného materiálu pro vchodové dveře, ať už se jedná o plastovou, skleněnou nebo hliníkovou dveřní výplň, vám poradí přední výrobce výplní pro vstupní dveře - firma PERITO s.r.o.
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje
Výměníky tepla, tepelné výměníky pro zemědělské stroje, vlaky, potravinářský a zdravotnický průmysl a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlích na Moravě.
Výměníky tepla pro klimatizace, klimatizační zařízení, lamelové výměníky
Výměníky tepla pro klimatizace, návrhy a výroba klimatizačního zařízení, lamelové výměníky pro chladírenských průmysl a vzduchotechniku od firmy Heat Transfer Systems s.r.o Novosedly na Moravě.
Výstavba a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů  - kompletní služby
Potřebujete nechat provést nový povrch komunikace nebo jen opravit stávající cestu? Společnost SK DLAŽBA, s.r.o. poskytuje výstavby a rekonstrukce komunikací a dlážděných povrchů.
Jak si správně vybrat vchodové dveře - rady, tipy
Rady a tipy, jak si správně vybrat vchodové dveře, Vám poskytne firma PERITO s.r.o. - výrobce dveřních výplní pro vchodové dveře.
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi
Silniční stavitelství, silniční zálivkové a zalévací hmoty, asfaltové směsi, sanační směsi, produkty pro opravy a rekonstrukce vozovek od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Průmyslové hadice a trubky z nerezové oceli, potrubí pro rozvody kapalin i topení, dodávka
Spolehlivého dodavatele kvalitních armatur i potrubního systému naleznete v Čermákovicích, kde sídlí společnost AZ - Pokorny, s.r.o. Vyrábíme standardní i nestandardní produkty s širokým využitím.
Výroba, dodávka a prodej proudových spojů pro izolované a holé vedení
Armatury, jako jsou proudové spoje jak pro izolované, tak holé vedení vyrábí, prodává a dodává společnost ESTA spol s.r.o.
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, pískovna
Prodej písku a štěrkopísku pro stavební účely, prodej zeminy pro terénní úpravy to nabízí firma Pískovna Javorník v Moravském Písku.
Plastové poklopy a plastové mříže kanalizačních šachet
Plastové poklopy a plastové mříže, vtokové mříže kanalizačních šachet- výroba, prodej a distribuce od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství a dopravní techniku
Tepelné výměníky pro průmysl, zemědělství , dopravní techniku, chlazení a další od firmy Heat Transfer Systems s.r.o. HTS v Novosedlých na Moravě.
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky
Primární spojovací nátěry, adhézní nátěry pro tavitelné pásky, plastické, na bázi asfaltu, na bázi asfaltové emulze prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Betonárna s dovozem - certifikované betonové směsi, samonivelační potěry
Stavební firma OSP spol. s r.o. z Moravského Krumlova Vám zajistí dovoz certifikovaných betonových směsí a kvalitních samonivelačních potěrů z vlastní betonárny.
Interiérové dveře a zárubně, nábytek na míru, výroba Boskovice
Interiérové dveře a zárubně na míru z masivního dřeva, zakázkovou výrobu nábytku, kuchyní, skříní, stolů a obložení dle Vaší specifikace realizuje DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Vchodové a interiérové dveře, plastové dveře - výroba a prodej
Plastové dveře, vchodové a interiérové dveře s certifikací vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. v okolí Brno-venkov.
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l
Adhézní nátěry - primární spojovací nátěry COLZUMIX – Haftgrund 30l plastický adhézní nátěr prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
Výroba plastových a střešních oken z vysoce kvalitních profilů
Plastová a střešní okna z vyrobena velmi kvalitních profilů REHAU a ROTO, instalace okenních doplňků parapety, žaluzie, sítě proti hmyzu ad. zajistí firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Podlahářství - montáž podlahovin, prodej PVC, vinylové, laminátové podlahy i na dárkové poukazy
Podlahářství Pavel Bradáč z Veselí nad Moravou poskytuje kompletní servis v oblasti prodeje, montáže podlahovin. Zakoupíte u nás vinylové, laminátové podlahy, PVC a aktuálně i dárkové poukazy na zboží
Stavební materiál na tepelnou izolaci, hydroizolační materiály - prodej za výhodnější ceny
Nakupujte stavební materiál za výhodnější ceny ve stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Znojma. Specializujeme se na prodej materiálu na tepelnou izolaci a hydroizolačních materiálů.
Stavebniny EKOČEK
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů pro radiátory – Elite, Ovus
Výhradní dovoz a prodej rustikálních retro ventilů Elite, Ovus pro radiátory zajišťuje firma TUBOTECH spol. s.r.o. z Hrušovan u Brna. Ta poskytuje také v rámci služeb poradenství i pozáruční servis.
Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Zavítejte do naší prodejny nejen s vodovodními bateriemi ve Znojmě
Sháníte-li prodejnu vodovodních baterií, pak oslovte společnost UNIMA koupelny s.ro., kde naleznete bohatý výběr nejen baterií, ale také dalšího koupelnového sortimentu