Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dezinfekční vodní filtry a UV zářiče – řešení pro bakteriologicky závadnou vodu
Dezinfekční vodní filtry a UV zářiče odstraňující nebezpečné a zdraví škodlivé bakterie zprostředkovává hodonínská společnost ENVIROmarket, s.r.o.
Výrobce nízkonapěťové transformátory
Výrobce nízkonapěťové transformátory firma KPB INTRA s.r.o. je zabývá vývojem, výrobou i samotným prodej. Transformátory nízkého napětí, dělené trafa na rozvodnici a na kabel.
Stavební kamenivo - kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál včetně dopravy
Brněnská firma Moravia Tech, a.s. poskytuje včetně kvalitních a přesných odlitků i stavební kamenivo různých tříd. Kvalitní štěrkopísek a hutnitelný materiál těží v Hrušovanech u Brna.
Odlučovače lehkých kapalin pro čištění a úpravu vody od ropných látek
Společnost ORYX-CZ, s.r.o., která sídlí na Břeclavsku se zaměřuje na plastové výrobky, mezi něž patří i odlučovače lehkých kapalin, které pomáhají s čištěním a úpravou vody.
Výroba a prodej žuly, žulové kameny, opracování žuly, kvalitní práce
Kvalitní práci v oblasti výroby a opracování žuly vám poskytne firma MS Trade Company, s.r.o., z Brna.
Žulové dlažební kostky, mozaiková dlažba, dodávka, prodej, výrobce žuly
Sháníte-li výrobce, prodejce či dodavatele žulových dlažebních kostek, kamenů či mozaikové dlažby v Brně, pak neváhejte a obraťte se na nás, na společnost MS Trade Company, s.r.o. - výrobce žuly.
Vytápění, teplovzdušné jednotky Leo FB pro vnitřní použití, prodej, dodávka
Teplovzdušné jednotky Leo FB určené pro vnitřní použití vytápění velkých prostor, hal, sportovišť, prodejních ploch dodává firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Profesionální zastřešení teras funkčními skleněnými díly vysoké kvality
Dodavatelem vysoce kvalitních prosklených terasových přístřešků je společnost WIDOMA s.r.o., která pro vás zajistí komplexní služby - od návrhu až po montáž.
Dlažební kostky, žulové obrubníky, krajníky, prodej žuly, žulové kameny
Prodejce, distributor dlažebních kostek, žulových kamenů, obrubníků, kamenů z žuly, krajníků to je firma MS Trade Company, s.r.o., sídlící v Brně.
Inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem
Společnost ALBO je český výrobce dřevěných oken a dveří, u kterého si také vyberete inteligentní solární dřevěná okna s izolačním trojsklem, která skvěle izolují a propouští až 63% slunečních paprsků.
Prodej, montáž a výměna kotlů na topení - kvalitně a rychle
Specialistou na prodej, odbornou montáž i výměnu kotlů na topení v Brně je firma Ing. Miloš Bartušek. Veškeré práce provede kvalitně, rychle a spolehlivě.
Zakázková výroba interiérových a vchodových dveří z kvalitních materiálů
Výrobce interiérových a vchodových dveří na zakázku je Truhlářství Reiters nedaleko Znojma, kde vám vytvoří kvalitní dveře přesně dle vašich požadavků.
Změkčovače vody pro domácnost Vám pomůžou v boji proti vodnímu kameni a tabletovým solím
Brněnská firma Altamore s.r.o. poskytuje výkonné změkčovače vody, mezi něž nově patří změkčovače Ecowater systems, které nejen účinně bojují proti vodnímu kameni, ale také je lze ovládat přes mobil.
Vyvažovací ventily koncových zařízení a regulaci rozvodů tepla a chladu
Armatury pro ruční vyvažovací ventily pro rozvody vytápění, chlazení.Koncovka na přednastavení průtoku, uzavírání a měření tlaků, průtoků a teplot.
Renovace a ochrana vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců
Renovaci, hloubkové čištění, sanace, ošetření a ochranné nátěry vinylových podlah, linolea, kaučuku i koberců provádí firma Dema-servis, která působí po celé České republice.
Chladírenské dveře a mrazírenské dveře s širokým využitím do firem, skladů i supermarketů
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zabývá výrobou střešní krytiny, PUR a PIR panelů a v nabídce najdete také chladírenské a mrazírenské dveře, které je možno upravit dle přání zákazníka.
Stavebniny, stavební a zdící materiál, betonové výrobky - akční ceny po celý rok
Z široké nabídky stavebního a zdícího materiálu si můžete vybírat ve stavebninách PRO-DOMA v Hodoníně. Betonové výrobky, dlažbu a další sortiment máme za akční ceny po celý rok.
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka - dodávky a montáž
Zimní zahrady v nejrůznějších provedeních na přání zákazníka projektuje, vyrábí, prodává, dodává a montuje firma IVAPLAST s.r.o. z Ivančic.
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž
Výměna starých plastových oken za nová, které zabrání úniku tepla - prodej a montáž Vám zajistí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Výroba a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení
Výrobu a montáž střešních oken v plastovém i dřevěném provedení s kyvným nebo výklopně-kyvným křídlem provádí firma IVAPLAST s.r.o. v Ivančicích.
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště s prvky fluidní techniky, rekonstrukce
Dodávky parních a horkovodních kotlů, topeniště kotle s prvky fluidní techniky, pro spalování různých druhů paliv, rekonstrukce od firmy T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů
Dodávka moderních systémů snižování emisí - rekonstrukce a dodávky kotlů, nízkoemisní spalovací systémy, výměníky odpadního tepla má zaměření firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. z Brna.
Malíř - natěrač, malování interiéru, realizace malby a nátěrů
Odborník na veškeré malířské práce jako je vymalování bytů, domů, kanceláří, interiérů, obchodních domů, nátěry fasád, natěračské práce provádí kvalitní Stavební firma Makovický.
Nová nabídka dveří a zárubní od firmy Zlomek, široký sortiment
Jako novou nabídku přináší naše firma K-Produkt, s.r.o., dveře a zárubně od českého výrobce firmy Zlomek. V prodejně ve Znojmě si vyberete produkty dle Vaší představy.
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, dodávka
Nízkoemisní spalovací systémy, uhelné hořáky, spalování uhelného prášku, dodávku těchto moderních systémů poskytuje firma T-PROJECT GROUP, spol. s r.o. v Brně.