Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba a montáž hliníkových oken a dveří, okna na míru
profesionální výroba oken a dveří z různého materiálu, produkty designového i technického typu, interiérové nerezové prvky, atypické zakázkové zámečnické práce
Plastová okna a dveře z kvalitních profilů a profilových systémů
Plastová okna a dveře z kvalitních profilů a profilových systémů s výbornými izolačními vlastnostmi, vyrábí, prodává a montuje firma Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. z Břeclavi.
Sigma nátěry proti rezivění, dílenské welding nátěry
ochrana proti korozi, antikorozní systémy, nátěry pro průmysl, Sigma PPG, certifikace ISO 9001, nátěrové hmoty, SigmaWeld, 18 000 odstínů
Široký sortiment stavebního materiálu-největší prodejna stavebnin v regionu
Prodejna stavebnin PRO-DOMA Hodonín je nově na větší ploše. Nabízí největší výběr stavebního materiálu v regionu. Využijte výhod, které poskytujeme našim zákazníkům.
Prosklené světlíky, atypické, pochůzí, protipožární, hydraulicky otvíravé střechy
prosklené, polykarbonátové, celoprosklené zavěšené světlíky, prosklené střechy a fasády, vstupní portály, zimní zahrady, ocelová zábradlí zajistí firma REMING, spol. s r.o.
Gotická hliníková okna, repliky historických oken s izolačním sklem
Realizace náročných atypických zámečnických a pasířských zakázek. Uděláme repliky historických oken včetně izolačního skla i gotická hliníková okna.
Střešní světlíky s výplní ze skla nebo z polykarbonátových desek - dodavatel, výroba
Střešní světlíky s výplní ze skla nebo z polykarbonátových desek MAKROLON – pro použití v průmyslové i občanské výstavbě dodává a vyrábí firma DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Otvírací a odjížděcí, pevné střechy a světlíky, kovovýroba
Otvírací, odjíždějící střechy a pevné světlíky, atypická zámečnická kovovýroba, světlíky-prosklené, polykarbonátové, závěsné, prosklené výplně
Hliníkové konstrukce, výroba a montáž hliníkových oken
schodiště na zakázku, prosklené stěny, interiérové nerezové prvky, hliníková okna a dveře, zimní zahrady, vstupní portály, atypická kovovýroba
Průmyslová výroba a konstrukce, antikorozní systémy
Ochranné prostředky proti korozi, antikorozní nátěrové hmoty, PPG SIGMA, produkty s vysokou odolností proti rezivění, 18 000 různých odstínů
Prodej, dodávka interiérových jednokřídlých a dvoukřídlých dveří
Prodej, dodávka, montáž - interiérové dveře, jednokřídlé, dvoukřídlé, posuvné, skládací, otočné, celoskleněné od firmy K-Produkt, s.r.o., Znojmo
Stavební nářadí a materiál, řemeslné potřeby, prodej stavebnin
fasády, omítky, stavební nářadí, zvukové a tepelné izolace, maltové směsi, podlahové krytiny, parozábrany, potřeby pro řemeslníky, staebniny
Velkoobchodní prodej pro truhláře se vzorkovou prodejnou, katalog zdarma
Společnost Okentěs, spol. s.r.o. se specializuje na velkoobchodní prodej pro truhláře, vzorkovou prodejnu můžete navštívit v Brně na ulici Kulkova, kde navíc získáte katalog zdarma.
Materiál pro stavbu domu a rekonstrukce, potřeby pro řemeslníky Brno
Prodejce značkových výrobků, materiálu pro stavby a rekonstrukce domů. Prodej stavebního nářadí, ukončovacích prvků i potřeb pro řemeslníky.
Velkoobchodní prodej, distribuce baterií Varta, dodávka baterií, e-shop, Znojmo
Velkoobchodním prodejem a distribucí nejen klasických alkalických AA a AAA baterií Varta, provoz e-shop zajišťuje firma Chvátal-Artex, s.r.o., v okrese Znojmo.
Prodej stavebního materiálu, potřeb pro řemeslníky Brno
izolační materiál, stavební materiál, potřeby pro řemeslníky, instalační materiál, tepelné a zvukové izolace, pojistné fólie, ukončovací prvky
Upevňovací materiál je pro kvalitu kotvení roštů rozhodující Znojmo
Na prodej upevňovacího materiálu sloužícího k manipulaci s nadměrnými a těžkými výrobky a pro kotvení roštů má ve svém bohatém sortimentů společnost KASALI, s.r.o. ze Znojma.
KASALI, s.r.o. Podlahové rošty Znojmo
Interiérové dveře v nadstandardní kvalitě - otočné, posuvné, celoskleněné
Firma ALBO je zaměřena na výrobu a prodej interiérových dřevěných dveří v nadstandardní kvalitě. Produkuje dveře otočné, posuvné a celoskleněné v různé variabilitě provedení v široké cenové relaci.
Nýty, nýtovací přístroje, nýtovací nářadí, prodej, dodávka Brno
Prodej, dodávka - nýty, nýtovací přístroje, nýtovací nářadí, ruční nýtovací nářadí, ruční nýtovací kleště na trhací nýty zakoupíte od firmy SFS Group CZ s.r.o., z Brna.
Prodej, dodávka, montáž dveří a zárubní od českých výrobců Znojmo
Prodej, dodávku i montáž dveří a zárubní od českých výrobců, zaměření, umístění obložkových zárubní do stavebních otvorů, řezání pantů a další provádí firma K-Produkt, ze Znojma.
Dřevěné a plovoucí podlahy, pokládka podlah, kvalitní práce Moravský Krumlov!
Pokládka podlah, dodávka dřevěné a plovoucí, laminátové, dřevěné podlahy, realizace, montáž to vše provádí firma Jiří Kacetl Best SDK, v oblasti Znojma a Moravského Krumlova.
Prodej podlahových a soklových lišt, zakončení pokládky podlahy
Prodej, dodávka kvalitních podlahových lišt, soklové lišty, zakončení pokládky podlahových krytin, podlah zakoupíte u firmy K-Produkt, s.r.o., působící ve Znojmě.
Kvalitní plastová okna od českého výrobce, dodávka, montáž Brno-venkov
Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken, kvalitní plastová okna od českého výrobce, okna do rodinných i bytových domů, firem, dodává Oknium, s.r.o.
Výroba a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco Ivančice
Výrobu, prodej a montáž kvalitních plastových oken z německých profilů Schüco, širokou škálu nejrůznějších okenních profilů, skel a kování, zajistí firma Oknium, s.r.o.
Prodej příslušenství a doplňky k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, akční cena Znojmo
Prodej, dodávka příslušenství a doplňků k podlahám - podložky, parozábrany, vyrovnávací stěrky, nyní za akční cenu od firmy K-Produkt, s.r.o., Znojmo.