Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Chemické kotvení nebo kotevní technika - profesionální nářadí nakupujte přes e-shop
Chemické kotvení, hmoždinky plastové, kovové, rámové, talířové a další kotevní techniku nabízí ve svém e-shopu firma PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.. Profesionální ruční nářadí a příslušenství.
PROFIKRAFT TRADING, s.r.o.
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken kokos, juta, mořská tráva
Ošetření a čištění koberců z přírodních vláken jako je kokos, juta, mořská tráva či sisal - návod Vám nabízí firma Dema-servis v Žeroticích.
Rychlá pokládka plovoucích a dřevěných podlah za příznivou cenu
Pokládka nové podlahy, dřevěné i plovoucí podlahy, podlahy do domů a bytů za příznivou cenu, pokládku laminátových podlah a další nabízí Jiří Kacetl Best SDK, Znojmo.
Bezpečnostní protipožární dveře, zesílená odolná konstrukce
Kvalitní bezpečnostní protipožární dveře nabízí ve svém sortimentu společnost AD SECURITY, s.r.o., specialista na zámečnickou výrobu.
Filtry na vodu - úprava a zlepšení kvality domácí pitné vody
Úpravu a zlepšení kvality domácí pitné vody pro vás zajistí firma ENVIROmarket v Hodoníně, která se zabývá prodejem filtrů a filtračních zařízení pro pitnou vodu.
Dodávka a montáž zimních zahrad nejrůznějších provedení
Dodávku, montáž a servis nejrůznějších provedení zimních zahrad, plastová okna, vypracování cenové nabídky zdarma a jiné zajistí na Brněnsku firma IVAPLAST s.r.o. Ivančice
Výroba a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocel i plast
Výrobu a prodej uzavíracích zvonů s těsnícím prvkem pro ocelové i plastové potrubí k dokonalému zatěsnění a jiné produkty zajistí společnost ravetti.cz
ravetti.cz MANIBS BRNO, spol. s r.o.
Nátěry fasád, střech, domů kvalitní práce za výhodnou cenu
Nátěry fasád, domů, střech, malování bytů, domů, obchodů, interiérů, míchání barev to vše nabízí v oblasti Třebíče firma Stavební firma Michal Makovický.
GA-SYSTÉM - celohliníkové světlíky, výroba na CNC strojích
GA-SYSTÉM a DOSTING - celohliníkové světlíky, různé typy střešních světlíků, odborná a rychlá montáž, výroba na CNC strojích od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně.
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí
Prodej průmyslových produktů, spojovacího materiálu a nářadí, servisní produkty, těsnění spojů, výstružníky a další naleznete u firmy Fabory CZ Holding s.r.o. ve Šlapanicích
Prodej a odborné položení plovoucích podlah, vinylu i PVC
Odborné položení plovoucích podlah, PVC a vinylu, prodej podlahových krytin zajistí v oblasti Brna a Kuřimi firma KB komplet servis, s.r.o.
Pokládka podlah, podlahářské práce, laminátové podlahy
koberce, PVC, přírodní linoleum, plovoucí, laminátové, vinylové podlahy, pokládka, obvodové a přechodové lišty, montáž podlahových krytin zajistí v oblasti Brna KB komplet servis, s.r.o.
Uzavírací mezipřírubové klapky, přírubové filtry a navařovací kulové ventily
Uzavírací mezipřírubové klapky, přírubové filtry, potrubní filtry a navařovací kulové ventily nabízí specializovaná firma Hydronické Systémy s.r.o. v Brně.
Jarní akce, slevy na stavební materiál - prodejna stavebnin Hodonín
Využijte jarní slevy na vybraný stavební materiál a stavebniny. Akce probíhá na prodejně stavebnin PRO-DOMA Hodonín v období 1.4. - 23.4.2017, pouze do vyprodání zásob.
Dutinové polykarbonátové desky Makrolon, montáž, dodávka, specialista
Výroba, dodávka dutinové polykarbonátové desky, Makrolon a Macrolux ideální řešení na prosvětlení domů a staveb je specialista firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Změkčovače vody a vodní filtry - úprava vody v domácnosti
Žádná domácnost se neobejde bez zdroje čisté kvalitní vody. Na úpravu vody v domácnosti jsou specialisté v Hodoníně ve společnosti ENVIROmarket, kde prodávají změkčovače vody, vodní filtry a další.
Prodej podlah, vzorková prodejna podlahových krytin,  podlahové centrum Znojmo
Největší výběr podlah, vzorková prodejna podlahových krytin, podlahové centrum s širokým sortimentem podlah nabízí firma K-Produkt, s.r.o., ve Znojmě.
Prodej a montáž terasových dílců z vysoce kvalitního WPC Znojmo
Prodej, dodávku, montáž, pokládku terasových dílců z vysoce kvalitního WPC s dutým nebo plným profilem, zajišťuje kvalitní firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve Znojmě.
Průmyslové podlahy, rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely - oprava, prodej a montáž
Průmyslové podlahy,rozebíratelný podlahový systém, zátěžové podlahové panely, prodej, montáž, pokládky i opravy podlah od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. , z Brna.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Prodej změkčovače vody, vodní filtry - zlepšení kvality vody
Prodejem změkčovačačů vody a vodních filtrů pro zlepšení kvality vody a pomoc s vodním kamenem se zabývá firma ENVIROmarket v Hodoníně.
Efektivní zajištění dodávky spojovacího materiálu Keepstock
spojovací materiál, šrouby, matice, podložky, soustružnické nástroje, kotoučové, diamantové pily, průmyslové produkty, ruční nářadí, svorníky, vruty
Prosvětlení interiérů budov, střešní světlíky, výroba, prodej a montáž světlíků
Výrobu, prodej a montáž střešních světlíků, prosvětlení interiérů budov denním světlem provádí firma DOSTING, spol. s r.o., z Brna.
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů
Vnitřní interiérové dveře a zárubně z různých materiálů, kvalitní odolné a moderní designové dveře za skvělé ceny od firmy Sokol-okna-dveře-vrata s.r.o. v Břeclavi.
Provětrané fasády z desek ALUBOND, z hliníkových panelů a jiných materiálů
Provětrané fasády z desek ALUBOND, z hliníkových panelů a jiných materiálů k předvěšenému opláštění fasád stavebních objektů od firmy DOSTING, spol. s r.o. v Brně
Ochrana proti korozi - ochranné nátěrové systémy PPG SIGMA
antikorozní systémy, nátěrové hmoty, PPG SIGMA, 18 000 odstínů tónovače, dílenské welding nátěry pro konstrukce a průmysl, Prime, Guard, AquaCover