Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Výroba, dodávka a montáž kvalitních plastových oken z  REHAU-profilů
Plastová okna z REHAU-profilů, která jsou moderní, ale zároveň hospodárná a funkční, naleznete ve společnosti IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku.
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla
Sanační hmoty - asfaltové pojivo pro EMZ kladené za tepla, asfaltová opravovací a sanační hmota do hloubky 5–15mm od firmy BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi.
5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, rozumný poměr ceny a kvality
Sháníte-li kvalitní a cenově přijatelná 5-ti komorová plastová okna pro bytové i nebytové domy, pak kontaktujte firmu IVAPLAST v Ivančicích na Brněnsku
Ocelové zplyňovací kotle pro spalování kusového dřeva - teplovodní kotel PYRO THERM
Ocelové zplyňovací kotle pro spalování kusového dřeva - teplovodní kotel PYRO THERM pro vytápění bytů, rodinných domků od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Vodní filtry zabrání vodnímu kameni, tvrdosti vody a korozi
Společnost ENVIROmarket poskytuje kvalitní vodní filtry, které slouží k úpravě a čištění vody a zabrání vodnímu kameni, tvrdosti vody a korozi.
Prodej, dovoz a montáž plastových a střešních oken
Plastová okna či střešní okna Vám v okolí Znojma prodá, doveze a namontuje stavební společnost Jiří Kacetl BestSDK.
Úprava a zlepšení kvality vody - vodní kámen, problém s tvrdou vodou
Zbavte se vodního kamene ve vodě. Úpravou a zlepšením kvality vody se zabývá společnost ENVIROmarket v Hodoníně - Člen české asociace kvality vody. Vyřešíme vaše problémy s tvrdou vodou.
Filtrace vody - úprava pitné vody studniční i z městského vodovodu
Kvalitní a bezpečnou vodu bez nečistot získáte díky vodním filtrům od společnosti ENVIROmarket, která sídlí v Hodoníně a poskytuje služby v oblasti úpravy vody.
Výroba a prodej kotlů na uhlí, dřevo, pelety, ocelový teplovodní kotel
Výroba a prodej kotlů na uhlí, dřevo, pelety, elektrokotle, krbová kamna, ocelový teplovodní kotel od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v okolí Hodonína.
Prodej stavebnin pro hrubou stavbu – zdící prvky, pojiva, drenáže, komíny
Široký sortiment materiálu pro hrubou stavbu, jako zdící prvky, betonové výrobky, pojiva a mnoho dalších naleznete ve Stavebninách EKOČEK s.r.o. v Jiřících u Miroslavi.
Stavebniny EKOČEK
Mobilní WC k pronájmu Brno - Slatina včetně hygienického servisu firmy TOI TOI
Mobilní WC k pronájmu včetně kompletního hygienického servisu zajišťuje společnost TOI TOI v Brně. Najdete nás v Areálu Slatina, Tuřanka 1222/115, Brno - Slatina.
Rozšiřte svůj přístřešek či terasu na letní zahradu díky posuvnému systému GG 100 SLIDE
Díky posuvnému systému GG 100 od Znojemské společnosti WIDOMA s.r.o. se Váše terasa či přístřešek promění v letní zahradu.
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, výroba a prodej kotlů -krbových kamen
Kotle na uhlí, kotle na dřevo, kotle na pelety, elektro kotle, krbová kamna - výroba a prodej kotlů od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku
Specialisté na dovoz a montáž střešních oken
Kompletní služby související s pořízením nových střešních oken, jako je dovoz, montáž a další služby, poskytuje v okolí Moravského Krumlova, Ivančic a Rosic společnost IVAPLAST s.r.o.
Moderní betonárna – výroba a dodávka certifikovaných betonových směsí
Certifikované betonové směsi, vyráběné pomocí nejnovějších dostupných technologií na trhu, dodává stavební firma OSP spol. s.r.o., působící v okolí Moravského Krumlova.
Příslušenství k trubkám Brno – velké skladové zásoby
Širokou nabídku příslušenství k trubkám v kvalitním provedení jako jsou příruby, kolena, redukce, objímky nebo třmeny naleznete u společnosti ITALINOX s.r.o. s pobočkou v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Dr. Schutz PU-Anticolor, speciální lak pro krásnou a hygienicky čistou podlahu
Hygienicky čistá a bezpečná podlaha díky speciálnímu laku Dr. Schutz PU-Anticolor, vyráběného specialisty v oblasti renovace povrchů, společností DEMA DEKOR CZ.
Prodej a montáž střešní krytiny a opláštění pro budovy, haly a klempířské práce
Brněnská firma Halové systémy s.r.o. se zaměřuje na veškeré práce ohledně zastřešení, opláštění pro budovy a haly, dodává PUR i PIR panely na střechy i stěny
Trhací nýty PolyGrip, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů - dodávka, prodej
Dodávka, prodej trhací nýty PolyGrip®, nýtovací technologie, trhací nýty z různých materiálů dodává firma SFS Group CZ s.r.o., která působí v Brně.
Prodej, dodávka nýty, nýtovací nářadí, nýtovací technika  Accubird
Prodej a dodávka nýty, nýtovací nářadí od firmy SFS Group CZ s.r.o. je Váš partner pro Českou republiku a Slovensko. Záruční i pozáruční servis.
Velkoobchod s vodními filtry a změkčovači vody pro tvrdou vodu a vodní kámen
Vodní filtry a změkčovače vody pro tvrdou vodu a vodní kámen, přípravky pro vysokou kvalitu vody vám zajistí velkoobchod ENVIROmarket v Hodoníně.
Zakázková výroba potrubních součástí - záslepky potrubí
Potrubní součásti - záslepky potrubí, atypické příruby, hrdla trubková přivařovací, tvarovka T-kus a jinou zakázkovou výrobu zajistí AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Kvalitní fasádní nátěry a omítky s garancí nejnižší ceny
Pokud sháníte fasádní omítky značky Weber Terranova, navštivte Míchací centrum stavební společnosti OSP spol. s.r.o. sídlící v Moravským Krumlově.
Prodej a výroba koupelnových baterií a koupelnových doplňků
Kupujete zboží přímo od výrobce vodovodních baterií a koupelnových doplňků firmy NOVASERVIS spol. s r.o. Vodní baterie, instalatérský materiál, WC sedátka, sprchy a další.
Luxusní finské sauny - návrh, prodej a montáž Brno
Luxusní finské sauny od firmy Finská sauna Brno. Návrh, prodej a montáž infrasauny, vybavení pro saunování, saunové doplňky Brno .