Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Sanitární keramika, vany, sprchové kouty – maloobchod a velkoobchod
Maloobchodním i velkoobchodním prodejem sanitární keramiky, sprchových koutů a van od renomovaných výrobců koupelnového vybavení se zabývá společnost UNIMA KOUPELNY s.r.o.
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio Znojmo, Moravský Krumlov
Koupelny na klíč. Nové Koupelnové studio OSP spol. s r.o. Moravský Krumlov Vám navrhne a zrealizuje koupelnu snů. Máme nižší ceny díky úspoře z rozsahu. Široký sortiment s vyšší kvalitou.
Zavítejte do naší prodejny nejen s vodovodními bateriemi ve Znojmě
Sháníte-li prodejnu vodovodních baterií, pak oslovte společnost UNIMA koupelny s.ro., kde naleznete bohatý výběr nejen baterií, ale také dalšího koupelnového sortimentu
Bezpečnostní protipožární dveře a bezpečnostní závory do bytů, domů i firem
Znojemská firma Tresys s.r.o. poskytuje bezpečnostní systémy, jako jsou bezpečnostní protipožární dveře a závory, které zvýší zabezpečení a ochranu Vašeho domu, bytu či podniku.
Kvalitní plastové vchodové dveře pro rodinné domy s dekorativními prvky
Designové, ale zároveň odolné a pevné. Takové jsou plastové vchodové dveře pro rodinné domy ivančické společnosti IVAPLAST s.r.o.
Pokládka laminátových podlah, dřevěných a plovoucích podlah, kvalitní práce za příznivou cenu Miroslav
Pokládku dřevěných, plovoucích, laminátových podlah, linolea, koberců za velice příznivou cenu můžete mít od firmy Jiří Kacetl Best SDK, působící v Miroslavi, Znojmě a okolí.
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu
Maloobchodní a velkoobchodní prodej vodoinstalatérského materiálu poskytuje společnost UNIMA koupelny s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Rámový a bezrámový zasklívací systém, výroba a montáž
Rámový a bezrámový zasklívací systém do interiéru a exteriéru, zasklívání teras, balkonů, zimních zahrad, výrobu, montáž a servis provádí společnost ALUMISTR SE.
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby
Silniční plasticko-elastické zálivkové hmoty - sortiment pro dopravní a silniční stavby tento sortiment prodává firma BIGUMA BOHEMIA, s.r.o. v Břeclavi
Špaletová okna pro historické budovy vyrobena na zákazku v truhlářství
Okna jsou duší celého domu. Řešení pro historické i stylové domy, výběr z různých tvarů, velikostí a barevných odstínů pro Vás na zakázku vyrobí Truhlářství Reiter Znojmo
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva
Ocelové teplovodní kotle pro spalování suchého kusového dřeva a hnědého uhlí - výrobu a prodej nabízí společnost Obchodní společnost Slokov, a.s. z Moravského Písku.
Výroba skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné
Výroba a montáž skleněného zábradlí - bezpečnostní, kalené, lepené, barevné vyrábí dle zhotovených projektů firma RS evostyl s.r.o. v Brně.
Zasklené terasové přístřešky pro celoroční využití s termoregulačními skly pro každé počasí
Moderní zasklené terasové přístřešky s termoregulačními skly, které Vás ochrání při každém počasí a dopřejí posezení venku, si můžete objednat u znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Automatické kotle - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství
Automatické kotle na pelety a uhlí - výroba, prodej, montáž, servis i poradenství poskytuje firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v okrese Hodonín.
Kvalitní a kompaktní skleněné zastřešení Vaší terasy
Užívejte si relax na Vaší terase i za nepříznivého počasí díky skleněnému zastřešujícímu systému terasy Vitello Flex od znojemské firmy WIDOMA s.r.o.
Kvalitní přechodové lišty v různých délkách, prodej, dodávka, Znojmo
Prodejce přechodových lišt, ideální řešení přechodu mezi různými typy podlah, lišty v různých délkách dodává firma K-Produkt, s.r.o., sídlící ve městě Znojmě.
Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída
Prodej kotlů - Slokov Variant SL22A, kotel pro spalování pelet - 5.emisní třída nabízí český výrobce firma Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravské Písku.
Zrenovovaná a moderní podlaha s produktem Dr. Schutz floor remake systém
Renovace tvrdých podlahovin s produktem Dr. Schutz floor remake systém, který naleznete mezi sortimentem společnosti DEMA DEKOR CZ s.r.o. se sídlem ve Znojmě.
Celoprosklená letní zahrada s posuvným terasovým přístřeškem
Společnost WIDOMA s.r.o. dodává kvalitní celoprosklené terasové přístřešky s patentovaným posuvným systémem, které se snadno udržují a jsou jednoduché na manipulaci.
Odlučovače lehkých kapalin  - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod
Odlučovače lehkých kapalin Ores - ropných látek, zařízení na úpravu a čištění vod vyrábí a prodává firma ORYX-CZ, s r.o. u Brna.
Spojovací materiál, pražcové a železniční šrouby, matice, výkovky
Spojovací materiál, výroba pražcových, hákových a železničních šroubů, matic, výkovek, ložiskových kroužků pro tuzemský trh a export realizuje společnosti Šroubárna Kyjov, spol. s r.o.
Elektrokotle, kvalitní automatické kotle, výroba a prodej kotlů
Kvalitní elektrokotle 8-30 kW, automatické kotle na uhlí, výroba a prodej kotlů a krbových kamen od firmy Obchodní společnost Slokov, a.s. v Moravském Písku Jihomoravského kraje.
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy, markýzy u verandy. Kompletní dodávka s montáží
Luxusní skleněné přístřešky, zastřešení terasy od firmy WIDOMA s.r.o. Vás mile překvapí svým jedinečným provedením, snadnou údržbou a komfortními doplňky.
Dřevěná špaletová okna a dveře pro památkově chráněné objekty
Dřevěná okna a dveře, špaletová, kastlová okna pro památkově chráněné objekty, chalupy a sruby vyrábí, montuje a servisuje společnost DAHEPO EURO, spol. s r.o., Boskovice.
Vyzkoušejte okenní systémy pro Vaše domovní dveře od nás
Pokud uvažujete o výměně okenních systémů také pro Vaše dveře, pak oslovte firmu IVAPLAST se sídlem v Ivančicích, kde Vám rádi a ochotně pomůžeme.