Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Vysoce kvalitní odvětrávací potrubí pro šikmé i ploché střechy finské výroby
Prodej různých typů kvalitních odvětrávacích potrubí, které jsou vhodné pro šikmé i ploché střechy od finské značky VILPE zajistí společnost Jakub Kokeš CZ s.r.o. v Brně.
VILPE Brno
Oslovte odborníka na pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či realizaci kanalizací
Hledáte-li firmu, která se postará o pokládku obrubníků a zámkové dlažby, či zrealizuje výstavbu opěrných zdí nebo například kanalizací, pak oslovte firmu Autodoprava Bohdálek.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Olejová lázeň – čištění a ošetřování olejovaného dřeva a korku
Šetrnou a účinnou metodu čištění a ošetřování-doolejování olejovaného dřeva a korku Vám zajistí ošetřovací voskový olej euku refresh z produktové řady Eukula od společnosti floorcolor servis s.r.o..
Upevňovací technika, spojovací materiál, šrouby, matice, vruty
Spojovací materiál, šrouby, tyče, kolíky, upínací technika, nástroje a nářadí, ruční, svařovací, ochranné pomůcky prodává velkoobchod reca spol. s r.o., Brno.
Elektroinstalační materiál české výroby a chytrý vodoměr, který šetří peníze - BONEGA spol. s.r.o.
Společnost BONEGA spol. s.r.o. z okresu Hodonín se již přes dvacet let soustředí na vývoj, výrobu a distribuci elektroinstalačního materiálu a vodoměrům, které šetří peníze.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Kvalitní a spolehlivá nýtovací technika pro jednotlivce i firmy
Vývojem a dodávkami kvalitní a spolehlivé nýtovací techniky, jako jsou nýtovačky, nýtovací matice či šrouby, se zabývá společnost SIMAF CZ s.r.o. sídlící v Brně.
SIMAF CZ s.r.o.
Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Pronájem a servis mobilních toalet. Mobilní toalety potřebné na kulturních a společenských akcích
Pronájem a servis mobilních toalet poskytuje firma Autodoprava Bohdálek. Mobilní toalety ocení obce a města při pořádání kulturních a společenských akcích.
Autodoprava Bohdálek Znojmo Zemní a výkopové práce
Stavební práce, rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád od Stavby Rechych
Stavby Rechych z Vyškova je stavební firma, která kromě stavebních prací nabízí i rekonstrukce na klíč nebo zateplení fasád včetně výměny oken a dveří.
Potrubní součásti – ploché a otačivé příruby
O výrobu a dodávku potrubních součástí, jako jsou ploché a točivé příruby podle různých typů výrobních norem nebo atypických typů se postará firma AR Brno z Miroslavi.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Prodej a montáž podlahové krytiny, dveří, zárubní a veškerých doplňků
Společnost DumTrade s.r.o. vám ve své vzorkové prodejně v Hodoníně nabízí podlahové krytiny, dveře a zárubně včetně veškerých doplňků. Kromě prodeje zajišťujeme také montáž.
Hliníkové okna a dveře - dlouhá životnost, izolační vlastnosti a moderní design
Společnost EVOokna sídlící nedaleko Moravského Krumlova poskytuje kvalitní a odolné hliníkové dveře a okna, které vynikají dlouhou životností a dobrými izolačními vlastnostmi.
EVOokna Okna a dveře Znojmo
Přivařovací a točivé příruby pro spojení armatur
Závitové, zaslepovací, točivé, krkové a ploché přivařovací příruby z kvalitních materiálů vyrábí česká společnost AR Brno, spol. s.r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Výroba, dodávka stavební keramiky – keramická dlažba, obklady, schodnice, žlaby
Kvalitní českou stavební keramiku vyrábí a dodává firma PKZ Keramika Poštorná. Vyrábíme keramickou dlažbu, obklady, schodnice, žlaby nebo fasádní pásky.
Betonové ploty, oplocení, betonové výrobky - výroba, výstavba a prodej Pohořelice
Betonové ploty, betonové oplocení a další betonové výrobky ve výborně kvalitě seženete od firmy Betonové ploty Petr Harašta, která sídlí nedaleko Brna v Pohořelicích.
Prodej, dodavatel betonové střešní tašky, betonová střešní krytina
Betonové střešní tašky, prodejce, dodavatel kvalitních betonových střešních krytin značky Terran nabízí a dodává firma Mediterran CZ s.r.o., z Brna.
Mediterran CZ s.r.o. TERRAN
Kotle Galan pro rodinné domky Brno, vhodné řešení vytápění pro jakýkoliv objekt
Firma SONEA s.r.o. z Brna nabízí vhodná řešení vytápění pro jakýkoliv objekt, kotle Galan pro rodinné domky.
Elegantní a moderní skleněné obklady za kuchyňské linky
Moderní vzhled, hladký a téměř bezspárový povrch a snadná údržba – to vše jsou výhody moderních skleněných obkladů za kuchyňské linky, které na míru vyrábí Sklenářství Olejník.
Prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, topenářské práce
Firma VOTONA s.r.o. zajišťuje topenářské práce a prodej instalačního materiálu vodo topo plyn, působí především v okolí Uherského Hradiště, Hodonína. Řeší převážně dodávky tepelných zařízení.
Výroba přírub, potrubních součástí T, Y kusy, tvarovek  T-kus
Záslepky potrubí, svařované tvarovky, příruby, potrubní součásti, T kusy, Y kusy, krkové, závitové, točivé i ploché příruby zajistí firma AR Brno, spol. s r.o.
AR Brno, spol. s r.o. Příruby a potrubní součásti
Interiérové otočné, posuvné, bezfalcové, skládací a  moderní celoskleněné dveře
Různé typy interiérových dveří s možností speciálních povrchových úprav objednávejte u firmy Lukáš Nekula Podlahy a dveře. Pro moderní interiéry dodáváme atraktivní celoskleněné dveře.