Stavebniny přinášejí široký sortiment produktů pro různé účely využití v oblasti stavebnictví. Můžete si tak pořídit kvalitní cihly, betonové výrobky, tvárnice, sádrokartony, zdicí malty, stropní a střešní systémy, tepelné izolace, hydroizolace, barvy, zateplovací systémy, nářadí, sanitu, okna, dveře, podlahy, obklady a další materiály.

Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády
Dřevěný fasádní obklad, obkladové desky Parklex, větrané fasády, dřevěné lamelové fasádní obklady zajistí firma G Trade spol. s r.o. z Brna
Plynoměrové plastové HUP skříně pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku
Společnost ESTA se zabývá výrobou plynoměrových HUP skříní, které se používají pro připojení hlavního uzávěru plynu, plynoměru a regulátoru tlaku a měření spotřeby plynu pro jednotlivé odběratele.
Prodej a pokládka laminátových, plovoucích a bambusových podlah pro byty a rodinné domy
Odolné podlahy se snadnou údržbou prodává a pokládá firma LASPO podlahářství, s.r.o. v Brně město a venkov. Vyberte si laminátové, plovoucí a bambusové podlahy, které jsou vhodné pro byty a RD.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž dřevěných a plastových oken a dveří
Výroba oken, výroba dveří - prodej, montáž a záruční i pozáruční servis dřevěných a plastových oken, dveří, eurookna od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Ivančicích.
1A TRADE, s.r.o.
Vytápění -  dodávka a montáž otopných systémů, kotlů pro rodinné a bytové domy
Služby v oblasti vytápění poskytuje firma HUK – instalace s.r.o. z Brna, která dodává a montuje nejen otopné systémy a kotle pro rodinné a bytové domy.
HUK instalace s.r.o.
Velkoobchod, prodej hutního materiálu, nerezového materiálu
Hledáte-li velkoobchod zaměřený na prodej hutního a nerezového materiálu, pak se obraťte na Železářství Skořepka, s.r.o. v Brně.
Armatury pro VN, NN, VVN - kotevní, nosné a další druhy
Armatury pro VN, NN a VVN nakoupíte na e-shopu esta.cz. Prodáváme široký sortiment kotevních, nosných a dalších armatur – vše za výhodné ceny.
Stavební materiál a chemie za výhodné ceny – malty, omítky, štuky a další
Stavební materiál a chemii, jako jsou malty, omítky, štuky, spárovací a další hmoty zakoupíte v okolí Znojma ve stavebninách firmy EKOČEK s.r.o.
Stavebniny EKOČEK
Vyberte si u nás ze širokého sortiment prázdných plastových skříní pro rozvaděče
Široký výběr ze sortimentu elektroměrových, plynoměrových, či prázdných plastových skříní pro rozvaděče Vám poskytne firma ESTA, s.r.o. se sídlem v Ivančicích.
Prodej a pokládka korkové a hydrokorkové podlahy pro byty, RD, restaurace, školy i kavárny
Prodej a pokládku korkové a hydrokorkové podlahy zajistí společnost LASPO podlahářství s.r.o. v okolí lokality Brno město i venkov. Vhodné do bytu, rodinných domů, škol, restaurací i kaváren.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Kruhové zastřešení bazénů – zakázková výroba na míru
Zakázkovou výrobu kruhových zastřešení bazénu na míru zajistí firma Eva Graciasová z Hodonína. Provedeme zaměření, výrobu, dopravu i montáž zastřešení
Zastřešení kulatých bazénů Eva Graciasová
Prodej, montáž, lepení a pokládka vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy
Prodej, montáž, lepení a pokládku vinylové podlahy Gerflor, pvc, marmolea pro byty, RD, školy v oblasti Brno město a venkov spolehlivě zajistí firma LASPO podlahářství, s.r.o.
LASPO podlahářství, s.r.o.
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně – prodej přes e-shop
Elektroměrové, plynoměrové a prázdné skříně za bezkonkurenční ceny pořídíte na e-shopu esta.cz – výběr ze širokého sortimentu.
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky
Prodej betonových výrobků Pozořice, schodišťové prvky, plošné dlažby, výseče a nášlapy, obrubníky, svahové tvárnice, plotové prvky, soklové obklady, bazénové prvky, zahradní nábytek.
EXTERIER BETON, s.r.o.
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej
Kvalitní plastová, dřevěná okna a dveře - výroba a prodej, montáž oken, vysoce kvalitní materiály a izolační vlastnosti od firmy 1A TRADE, s.r.o. v Brně, Brno-venkov
1A TRADE, s.r.o.
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy
Průmyslové podlahy, podlahy pro skladové a výrobní provozy, chemicky odolné s rychloumontáží bez omezení provozu od firmy PODLAHY Liška, s.r.o. v Brně.
PODLAHY Liška, s.r.o.
Pravidelné revize tlakových nádob, kotlů a odborné prohlídky kotelen
Odborné prohlídky kotelen, pravidelné revize tlakových nádob a kotlů podle platných vyhlášek provádí firma Revize a školení s.r.o. z Brna. Zajistíme také školení obsluh.
Revize a školení s. r. o.
Výroba a prodej průmyslové armatury, pneumatické válce, pohony, filtry
Výroba, prodej průmyslových armatur, pneumatických válců, pohonů, pneumatické systémy, filtry, regulátory, hadice a další zakoupíte od firmy FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o., z Brna.
Trendy u vchodových dveří – od návrhu až po biometrické technologie
Promítněte váš styl a osobnost do výsledné podoby vašich vchodových dveří. Informace týkající se současných trendů u vchodových dveří Vám poskytne firma PERITO.
Revize a kontrola plynového kotle, sporáku a dalších spotřebičů, revizní technik
Každoročně by měla proběhnout prohlídka plynových spotřebičů, kotlů i sporáků a revize jednou za tři roky. Pečlivost kontrol v Olomouckém kraji Vám zajistí revizní technik Jan Nohava z firmy THERMATIC
Dřevěná EURO okna pro historické budovy - rustikální nebo kastlové
Kvalitní dřevěná EURO okna pro historické budovy pro Vás zařídí brněnská společnost ALBO, která je tradičním českým výrobce dřevěných oken a dveří z přírodních nebo ekologických materiálů.
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika
Montáže potrubí a technologických zařízení Hodonín, rozvody vody a odpady, topení, vzduchotechnika, chladící systémy pro průmysl, výměníkové stanice, kotelny, pneudoprava.
Průmyslové armatury, kulové kohouty, klapky, pojistné ventily
Průmyslové armatury prodává firma FLUIDTECHNIK BOHEMIA, s.r.o. Rozšiřují stále sortiment výrobků.
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, celá ČR
Pokládka zámkových, kamenných a betonových dlažeb Břeclav, dlaždičské práce, rekonstrukce rodinných domů, pokládka dlažby po celé ČR.
Pavel Urbánek
Podlahové studio, pokládka podlah dřevěných, laminátových a plovoucích
Podlahy na míru, podlahové krytiny dřevěné, laminátové, vinylové a plovoucí českých i světových značek dodá a položí KB komplet servis, s.r.o., Brno.