Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Výkopy bazénů, čističek a jímek Praha – včetně ručních výkopů a odvozu zeminy
Výkopy bazénů, čističek a jímek pomocí otočných bagrů nebo ručním výkopem v nepřístupném terénu zajistí pro zákazníky z Prahy a okolí zajistí firma Robert SÁL – SPV.
Vestavěné skříně s maximem úložných prostor Vám vyrobí na míru Truhlářství Matefi
Dostatek úložných prostor ve Vašem bytě nebo kanceláři s maximálním využitím každého místa zajistí vestavěné skříně vyrobené na míru od Truhlářství Matefi z Prahy.
Aplikace litých směsí CEMEX – pro podlahy a ploché střechy
Široké uplatnění při aplikaci litých podlah a plochých střech naleznou lité směsi CEMEX, které společnost CEMEX Czech Republic s.r.o. dopravuje na místo ve speciálních autodomíchávačích.
Moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, showroom Praha 6 – záruka 25 let
Showroom společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy 6 představuje moderní podlahy s tvarovou pamětí EGGER Design+, které jsou odolné a díky novému matriálu eliminují otisky nohou po nábytku.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Osvětlení akcí Praha – LED reflektory do malých i velkých prostorů
Zajistíme osvětlení LED reflektorů pro akce v malých i velkých prostorách. Naší provozovnu naleznete na Praze 10.
Velkoobchod květin i doplňků – široký výběr a individuální přístup k Vaší spokojenosti
Společnost KLIA s.r.o., je přímým dovozcem květin, floristického materiálu a sezónních doplňků na vánoce, velikonoce aj. Na pobočce v Praze provozujeme velkoobchod květin, dovážených z celého světa.
KLIA PRAHA s.r.o. Velkoobchod květiny
Kovová a textilní galanterie prodej Praha - výběr druků, špendlíků, patentek, knoflíků či nýtů
Společnost KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. nabízí kompletní sortiment textilní galanterie včetně bytového, dětského a kojeneckého textilu.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Látkové textilní rolety výroba, prodej Praha – design na míru
Pokud hledáte kompromis mezi designem a zastíněním oken, již nemusíte. Látkové textilní rolety vyráběné a prodávané firmou Hella – stínící technika z Prahy naprosto splňují oba tyto požadavky.
Měření, validace a kalibrace Praha – vzduchotechnika a čisté prostory
Hledáte spolehlivou firmu pro měření všech parametrů prostředí, validaci a kalibraci vzduchotechniky, čistých prostorů nebo počítačových systémů? Spolehněte se na služby firmy AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Podlahy do bytu, domu i kanceláře v prodejně na Praze 4 - otevřeno i v sobotu
Prodej podlah do všech místností Vašeho domu, bytu i kanceláře nabízí nově otevřené podlahové studio společnosti BOMA PARKET s.r.o. na Praze 4 v Nuslích.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Šití záclon a závěsů Praha na míru pro dokonalý výsledek
Byt bez záclon nikdy nebude útulný a hezký. Firma Ladislav Daněk z Prahy poskytuje široký výběr kvalitních záclon a závěsů a jejich ušití na míru Vašeho okna a interiéru pro dokonalý výsledek.
Záclony - Ladislav Daněk
Systém ONYX od firmy HELLA - zásadní změna v řízení stínící techniky
Pohodlné ovládání venkovního zastínění Vašeho domu prostřednictvím mobilní aplikace a zásadní změnu a v řízení stínící techniky přináší systém ONYX od firmy HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy.
Realizace zahrady Praha 3 – místo pro Vaši relaxaci
Máte k domu zahradu a nevíte si s ní rady? Krásné místo pro Vaši relaxaci navrhne a zrealizuje tým odborníků ze Zahradnictví Marlaland, s.r.o. sídlící na Praze 3.
Hliníkové pergoly Praha – elegantní ochrana přes sluncem
Elegantní a do nejmenších detailů propracované hliníkové pergoly od společnosti HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy Vám poskytnou ochranu před slunečním žárem i deštěm.
Klimatizace pro rozvaděče Praha – spolehlivé, výkonné, bezpečné
Spolehlivé, výkonné a bezpečné řešení teplotního managementu přináší kvalitní klimatizace pro rozvaděče se snadnou integrací od společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Osvětlovací systémy pro průmysl, sportoviště, budovy, veřejné osvětlení
Osvětlovací systémy pro průmyslové haly, sklady, sportoviště, budovy, kanceláře, domy, veřejné osvětlení pro města a obce dodává ASTRA Lighting s.r.o., Praha.
Vzduchotechnika, čisté prostory a validace Praha - pro zdravotnictví, farmacii a biotechnologii
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí převážně pro klienty ze zdravotnictví, farmacie a biotechnologie služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů včetně validací.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Projekty vzduchotechniky a čistých prostorů Praha převážně pro zdravotnictví
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK se sídlem v Praze nabízí své služby projektování vzduchotechniky a čistých prostorů převážně pro oblast zdravotnictví a farmacie.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Kartáčování podlah bruskami Bona s rychlou výměnou disků z půjčovny BOMA PARKET
Kartáčování podlah se již nemusíte obávat. S bruskami Bona s rychlou výměnou kartáčů díky nacvakávacímu systému Vám půjde práce snadno od ruky. Brusky Vám zapůjčí v půjčovně BOMA Parket v Praze.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Motorové kolečko Muck-truck, Max-truck
Motorové kolečko Muck/Max-truck je ideální pomocník pro stavby, zemědělství, zahradu.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Solární inteligentní lavičky Praha – rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv venku
Solární inteligentní lavičky, to je snadno přemístitelný městský mobiliář od společnosti HAGS Praha s.r.o., který umožní rychlé dobití telefonu a tabletu kdekoliv, a to dokonce i v noci.
Zahradnické práce Praha 4 – celoroční údržba zelených ploch
Potřebujete zajistit pro Váš dům, bytový komplex nebo firmu na Praze 4 celoroční zahradnické práce a údržbu zeleně? S důvěrou se obraťte na firmu Jiří Ficek, která tyto služby nabízí.
Nejlevnější hliníková střešní krytina – výroba, prodej -  přírodní, lakované nebo embosované provedení
Keramet spol.s r.o. vyrábí a prodává hliníkovou střešní krytinu, která je k dostání na našem trhu a vychází v poměru cenově nejlevněji.
Repliky dveří, Praha - renovace interiérových i vchodových bran
Vytváříme repliky interiérových i vchodových dveří, které byste nerozpoznali od originálu.
DALEX TRADE s.r.o. Restaurování oken a dveří Praha
Lampy – snadná a rychlá montáž do rozvodových skříní
Ideální světelné podmínky pro všechny typy rozvodových skříní zajistí klasické i LED lampy se snadnou a rychlou montáží od společnosti STEGO Czech s.r.o.