Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Koaxiální kabely CELLFLEX – spolehlivé pokrytí signálem
K čemu slouží koaxiální kabely? Pokrytí mobilním signálem považujeme v dnešní době za samozřejmost.
Vzduchotechnika, klimatizace, chlazení budov – projekty, dodání, servis
Společnost UNGERMAN - TSK, s.r.o. z Prahy nabízí kompletní služby v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a chlazení budov od návrhu, dodání a montáže po servis.
Řešení pro FTTx - rozsáhlý systém produktů síťové architektury
Pro zlepšení nebo budování fungující infrastruktury na místech jako jsou velká města, sídliště, obchodní centra nebo satelitní městečka přichází s řešením pro FTTx společnost Kabel Trade Praha, s.r.o.
Údržba nemovitostí po celé Praze – přináší rychlé a kvalitní řešení
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze nabízí komlpexní služby údržby nemovitostí na území celé Prahy pro rychlá a kvalitní řešení oprav či rychlé obsazení volných prostor.
OpteaStar 2+ nový typ velkokapacitního optického stojanu pro optické kabely a vlákna
Nový typ velkokapacitního stojanu OpteaStar 2+ nabízený společností Kabel Trade Praha, s.r.o. je určen pro uložení a správu optických vláken a kabelů v datových sálech a centrech i přímo u zákazníků.
Modernizace a rekonstrukce veřejného osvětlení měst a obcí
Osvětlení ve městech a obcích, modernizace, rekonstrukce a zlepšení technického stavu a funkčnosti veřejného osvětlení realizuje společnost ELTODO OSVĚTLENÍ, s.r.o., Praha.
Rozvaděčové svítilny – LED svítilny se snadnou montáží
Ideální světelné podmínky ve skříních rozvaděčů zajistí rozvaděčové LED svítilny, které nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Vývoj výrobků rychle pomocí 3D tiskárny
Při vývoji výrobků využívá společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy moderních a progresivních metod včetně 3D tiskárny, což vede k větší efektivitě díky úsporám času.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Správa nemovitostí, zakládání SVJ, transformace BD na SVJ, realitní služby i poradenství
Komplexní služby v oblasti správy nemovitostí Vám poskytne firma J.N.Nova - spol. s r.o. z Prahy 7 Holešovice. S maximální péčí se postaráme o Vaší nemovitost, administrativní či komerční budovu.
Dveře Hörmann včetně doplňků nově v showroomu ZAHRADNÍK PARKET
Vybíráte interiérové dveře do Vašeho bytu nebo kanceláře? V showroomu společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. v Praze 6 nabízí nově kvalitní a designově zajímavé dveře značky Hörmann včetně doplňků.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dekorační a zatemňující závěsy prodej Praha – výběr látky přímo u zákazníka
Širokou nabídku látek pro ušití dekoračních a zatemňujících závěsů včetně možnosti výběru přímo u zákazníka nabízí firma Ladislav Daněk se sídlem v Praze.
Záclony - Ladislav Daněk
Novinka - LED pracovní světla, majáky a predátory prodej – různé velikosti, barvy, uchycení
Společnost TRIO PLUS spol. s r.o. z Prahy připravila pro své zákazníky novinku, rozšířenou nabídku sortimentu LED pracovních světel, majáků a predátorů, které prodává ve svém e-shopu.
Čalounické a potahové látky a technické tkaniny seženete v prodejně Eifler, Praha
Široký výběr čalounických a potahových látek mnoha druhů a barev a látek z technické tkaniny seženete v prodejně firmy Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9.
Korkové plovoucí podlahy, korkové dlaždice, korkové obklady - prodej, Praha
Široký výběr korkových podlah, dlaždic a obkladů najdete ve velkoobchodu BOMA PARKET z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Správa a údržba nemovitostí včetně oprav a revizí, vedení účetnictví pro SVJ, firmy a OSVČ
Spolehlivý dohled nad Vaší nemovitostí Vám zajistí perspektivní společnost z Prahy Zámečnictví Petr Machytka. Postaráme se o vše potřebné týkající se údržby a oprav Vašeho objektu.
Zámečnická výroba ve Středočeském kraji, ploty, mříže, brány, bezpečnostní dveře
Kompletní zámečnický servis z okolí Prahy naleznete u společnosti s dlouholetou tradicí Zámečnictví Petr Machytka. Pestrá škála služeb a produkty od předních dodavatelů.
Příslušenství pro rozvaděče – kompenzátory, zásuvky
Širokou nabídku příslušenství k rozvaděčům pro zajištění optimálních vnitřních podmínek naleznete u společnosti STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Elektrická instalace do betonu – do staveništního betonu i prefabrikátů
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí chytrá řešení elektrické instalace do staveništního betonu i betonových prefabrikátů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Změkčovací zařízení Praha – s nepřetržitou dodávkou vody
Způsobuje Vám tvrdá voda problémy a hledáte výkonné změkčovací zařízení? Společnost AQUA Cleer s.r.o. se sídlem v Praze Vám poradí a dodá změkčovače vody podle Vašich požadavků.
Dřevěné podlahy BOEN za akční nízkou cenu z velkoobchodu BOMA Parket Praha
Podtrhněte krásu interiéru Vašeho domova nebo kanceláře pomocí moderních dřevěných podlah BOEN, které nyní za akční cenu nabízí velkoobchod BOMA Parket z Prahy.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Správa nemovitostí SVJ a malých bytových družstev v Praze
Správa nemovitostí, údržba objektů, domovní služby, právní zastoupení, vedení účetnictví pro SVJ a malá bytová družstva realizuje Stavební bytové družstvo STAVBAŘ, družstvo, Praha.
Pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence
Plánujete podnikat, ale nemáte vlastní sídlo firmy? Pak se obraťte na společnost SPOROS CONSULTING S.R.O. z Prahy, která nabízí pronájem sídla firmy včetně vedení poštovní evidence.
Správa nemovitostí Praha, vedení účetnictví, havarijní služby
Komplexní správa nemovitostí v Praze, vedení účetnictví pro bytová družstva a SVJ, havarijní služby, zajištění revizí provádí Realitní a správní kancelář Václav Kopáček - KV inženýring.
Služby v oblasti investiční výstavby Praha – od návrhu po kolaudaci a předání hotové  stavby
Společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. z Prahy nabízí služby v oblasti investiční výstavby od návrhu až po předání hotové stavby pro stavby nových objektů i pro rekonstrukce nynějších staveb.
Výstavba plotů na zakázku, oplocení z kvalitního pletiva, výroba a montáž vrat a bran
Plot přímo na míru Vašim představám Vám vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč z Prahy. S našimi kvalitními ploty a vraty získá Vaše nemovitost maximální soukromí.