Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Ochrana betonu Praha – pomocí použití speciální folie GSE StudLiner
Revoluční systém ochrany betonu s použitím speciální folie GSE StudLiner provádí společnost Chemia System Geo s.r.o. se sídlem v Praze.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Ventily a pohony – specifikace, dimenzování
Ventily a pohony specifikuje a správné dimenzování nastaví program od společnost SAUTER Automation, spol. s r.o. z Prahy, který je určený převážně instalatérům a projektantům.
SAUTER Automation, spol.s r.o. Regulační technika Praha
Ploché topné těleso pro rozvaděče, kde je nedostatek místa
Ploché topné těleso pro rozvaděče s vysokou hustotou osazení a minimem volného prostoru nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Úprava vody pro průmyslové objekty, bytové jednotky
Úprava vody, dodávky technologií, instalace a servis zařízení, filtrů pro průmyslové objekty, bytové jednotky, rekreační zařízení a kotelny realizuje Harsoft - Ing. Stanislav Vacík, Praha.
Obchodní centrum, pronájem nebytových prostor v centru Prahy
Obchodní centrum PALÁC METRO, pronájem nebytových a bytových prostor, kanceláří v historické budově v centru Prahy na Národní třídě za bezkonkurenční ceny.
Realitní služby, zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí
Realitní činnost, zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí, rodinných domů, bytů a nebytových prostor zajišťuje CLUNY s.r.o., Praha.
Údržba a správa nemovitostí – komplexní služby
O údržbu a správu nemovitostí a budov vlastníků i družstva se postará společnost ANESO s.r.o. z Prahy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Holící strojky pánské – záruční i pozáruční servis a náhradní díly
Přestal Vám fungovat pánský holicí strojek? Pak ho doneste do prodejny společnosti ELPEN-BRAUN, kde se postarají o jeho záruční i pozáruční servis včetně potřebných náhradních dílů.
Venkovní terasové podlahy Terrafina - kvalitní dřevoplastové WPC terasy
Podlahy na venkovní terasy pro náročné, to jsou dřevoplastové WPC terasy Terrafina. Jejich výběr naleznete ve vzorkovně BOMA PARKET Praha 4 Nusle nebo Praha 10 Bohdalec.
BOMA PARKET s.r.o. Podlahové studio Praha 4 Nusle
Průmyslová mozaika, dub kouřový a přírodní - kantovka, Praha
Průmyslové mozaiky se vrátily do interiérů. Využijte možnost jejich nákupu za výhodné ceny u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy!
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Zámková dlažba z betonu – nestárnoucí, kvalitní, bezúdržbová
Kvalitní, bezúdržbovou, nestárnoucí a praktickou zámkovou dlažbu z betonu z provedení vlnky, kost a klasik nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Moderní, krajkové, vyšívané, nemačkané, nehořlavé záclony prodej Praha - včetně garnyží na míru
Firma Ladislav Daněk Praha se zabývá prodejem a instalací mnoha druhů záclon, závěsů, žaluziemi, sítěmi proti hmyzu a mimo jiné i garnýžemi.
Záclony - Ladislav Daněk
Třífázové a jednofázové elektroměry řady NOVA - Praha
Dnešní doba je plná elektrické energie a zařízení, která pracují na jejím principu.
KRALgroup elektroměry - transformátory - e-shop
Správa nemovitostí pro bytová družstva i společenství vlastníků
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy nabízí komplexní správu nemovitostí nejen pro bytová družstva, ale i pro společenství vlastníků bytů.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Návrh, prodej, montáž, údržba a servis klimatizačních jednotek Praha
Komplexní správou klimatizací se zabývá společnost Trane Praha. Pokud potřebujete navrhnout systém klimatizací pro budovu, provést montáž, údržbu či opravu můžete se na ně kdykoliv obrátit.
Nábytek pro obývací pokoje na míru – obývací stěny, konferenční stolky i komody
Nábytek do obývacího pokoje podle Vašich představ a dispozic místnosti Vám na míru vyrobí v Truhlářství Matefi z Prahy 9.
Návrhy úprav okolí domů a vil Praha - ploty, garážové vjezdy, zídky bazény, terasy
Tým architektů společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy nabízí návrhy úprav okolí domů a vil jako jsou garážové vjezdy, ploty, zídky nebo terasy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Betonové dlaždice – levné řešení povrchu teras a chodníků
Hledáte levné a dostupné řešení povrchu chodníků, teras, nebo pochozích částí střech? Vyzkoušejte betonové dlaždice přímo od výrobce, Družstva Cementářů, Praha.
KENDO – elegantní a pohodlná pohovka
Přemýšlíte o nové pohovce do Vašeho obýváku nebo salonu a hledáte eleganci a pohodlí bez kompromisů?
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Čalouněný stylový sedací nábytek - renovace, prodej, výkup
Hledáte do svého interiéru bytu nebo pracovny kvalitní křeslo nebo sofa? Společnost Eifler, spol. s r.o. z Prahy 9 renovuje, prodává a vykupuje čalouněný sedací nábytek z masivních materiálů.
Květináče a zahradní nábytek z betonu pro venkovní využití
Estetické a odolné květináče a stejně designově upravená nábytek z betonu pro venkovní využití nabízí Družstvo Cementářů, družstvo, Praha.
Pronájem - kanceláře, skladové i výrobní prostory výrobní prostory v Praze
Hledáte volné prostory pro Vaše podnikání? Máte zájem o pronájem kanceláře, skladových nebo výrobních prostor? Obraťte se na společnost ZEZ PRAHA, a.s., která má sídlo na Praze 9.
Opravy a renovace bazénů v pravý čas - Praha
Vlastníte bazén, který má ale vadu? Prosakuje, má popraskané stěny nebo z bazénu uniká voda? Nevadí, každý problém vyřeší naše firma Bazény Desjoyaux s.r.o..
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby, Praha
Dlaždičské práce, ruční a strojní pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS, dláždění chodníků, nájezdů, teras, prostranstvích realizuje Miloslav Kobera, Praha.
Otevřené a kazetové markýzy Praha – elegantní řešení zastínění teras
Elegantní design a osvěžující zastínění poskytnou v parných dnech otevřené a kazetové markýzy z bohaté nabídky společnosti HELLA stínící technika s.r.o. z Prahy.