Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Elektromontáže - domovní, bytové a průmyslové elektroinstalace
Bez elektroinstalací se neobejde žádný objekt. Ve firmě MANEL, spol. s.r.o. ze Šumperka provádí elektromontáže všech druhů. Zabýváme se elektroinstalacemi v domovní, bytové i průmyslové sféře.
Blackoutové - zatemňující závěsy výroba Praha - pro odpočinek bez rušivého světla
Ruší Vás při spánku nebo odpočinku venkovní světlo? Řešením jsou elegantní blackoutové zatemňující závěsy, které vyrobí a včetně instalace dodá firma Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Lehká cementová litá pěna Poriment zajistí dokonale rovný povrch
Lehká cementová litá pěna Poriment se skvěle hodí k vyrovnání nosných konstrukcí a k ochraně rozvodů v podlaze.
TBG Pražské malty, s.r.o. Maltárna Praha Rohanský ostrov
Směsi Anhyment pro lité podlahy, podlahové topení
Speciální anhydritové a alfa sádrové směsi Anhyment pro lité podlahy a podlahové topení vyrábí společnost TBG Pražské malty, s.r.o., Praha.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Zatravňovací dlažba pro zpevnění travnatých a štěrkových ploch
Zatravňovací dlažbu pro trvalé zpevnění travnatých nebo i štěrkových ploch, cest či parkovišť s různým druhem zatížení zhotovuje společnost Daer, s.r.o., Praha.
Elektromontážní práce se zaměřením na výrobu rozvaděčů, instalace pro energetiku i průmysl
Kompletní inženýrsko - dodavatelsko - montážní služby v oblasti energetiky, průmyslu i inženýrských sítí poskytuje společnost MONTÁŽE ČAKOVICE s.r.o. z Prahy 9.
Skleněné markýzy jsou moderní a zároveň praktické - Praha
Proč zrovna skleněné markýzy? Odpověď je jednoduchá - sklo je velmi moderním, a i když se to tak na první pohled nemusí zdát, tak i praktickým materiálem.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Rekonstrukce a renovace domů včetně návrhu a realizace zahrady
Stavební společnost Global Agent s.r.o. se sídlem v Praze 1, která kompletně opravuje interiéry i exteriéry rodinných domů, bytů včetně zahrad, teras a oplocení.
Pokládka zámkové dlažby strojem OPTIMAS
Miloslav Kobera – přesná, rychlá a precizní pokládka zámkové dlažby s vlastní autodopravou se sídlem U trativodu 593, Praha 9 – Klánovice.
Agrotextilie Agrotex - pokládka na zeminu pod mulčovací kůru
Netkaná mulčovací agrotextilie Agrotex od společnosti Daer, s.r.o. je vhodná pro pokládku na zeminu pod mulčovací kůru, zábrana k prorůstání plevele.
Svařování HDPE potrubí Praha  - malých i velkých profilů včetně vystrojení
Vhodné jsou pro tlakový rozvod vody. Také připravíme a odizolujeme jímky, odplynovací studny a šachty.
CHEMIA SYSTEM GEO s.r.o. Hydroizolační drenážní systémy Praha
Kabely a kabelové systémy nejrůznějších typů - Praha
Bez kabelových systémů a datových sítí bychom se v dnešním světě už těžko obešli
Systémy pro šíření RF signálu a pokrytí  v budovách a tunelech Praha
Odborníkem na systémy šíření RF signálu je společnost KABEL Trade Praha s.r.o.
Konstrukční díly pro elektroniku Praha – vzorky a poradenství zdarma
Sháníte konstrukční díly na elektroniku? Velký výběr kvalitních dílů ve standardním provedení i provedení na míru nabízí společnost MEGATRON, s.r.o. se sídlem v Praze.
Hülsta & KOINOR Studio - prodej luxusního nábytku v individuálním stylu Praha
Pokud si potrpíte na luxusní bydlení v individuálním stylu, pak budete jistě nadšeni nabídkou prodeje nábytku, který pro Vás pečlivě vybrali stylisté z Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Školní lavice jednomístné i dvoumístné, pevné i výškově stavitelné Praha – kvalitní a ergonomické
Kvalitní a ergonomické školní lavice a žákovské stoly v jednomístném i dvoumístném provedení, v pevné nebo výškově nastavitelné variantě nabízí společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Výstavba a rekonstrukce plynových i neplynových kotelen Praha - návrh, poradenství, realizace
Pokud hledáte spolehlivou společnost, která Vám zajistí výstavbu nebo rekonstrukci plynové či neplynové kotelny, obraťte se na Prometheus, energetické služby, a.s. se sídlem v Praze.
Servis závlahových systémů Praha - jarní spuštění AZS
Záruční i pozáruční opravy automatických závlahových systémů provádí sdružení Š & Z zejména v Praze a ve středních Čechách. V oblasti AZS poskytujeme profesionální servis.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Svítilny pro elektrické rozvaděče prodej Praha
STEGO Czech s.r.o. v Praze nabízí svítilny pro elektrické rozvaděče a LED svítilny, které vytváří ideální světelné podmínky a umožňují rychlou a jednoduchou montáž.
Automatické zavlažovací systémy Praha a střední Čechy
Automatické zavlažovací systémy do zahrad, sportovišť i golfových hřišť v Praze a ve středních Čechách nabízí Sdružení Š & Z. Zdarma zhotovíme zaměření, návrh i cenovou kalkulaci.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Speciální a manipulační technika, zemědělské a stavební stroje, prodej, pronájem, servis
Kvalitní mechanizací pro zemní a výkopové práce disponuje společnost TRANSTECHNIK CS, spol. s r.o. z Prahy 10. Připraveny máme rýhovače, štěpkovače, vyrovnávače terénu včetně zemních pluhů.
Ploty a oplocení na míru, samonosné brány, precizní pokládka zámkové dlažby, Praha
Oplocení pro dům, zahradu i firmu navrhne a vyrobí společnost Josef Pavle - ploty na klíč sídlící na Praze 9. Zajišťujeme kompletní dodávku systémů oplocení od plotů přes brány až po výstavbu teras.
Pletivové ploty a branky, dláždění teras a parkovacího stání
Oplocení pozemků, brány a branky pletivové, pozinkované i betonové, vydláždění chodníků a teras zámkovou dlažbou či kamenem realizuje Josef Pavle - ploty na klíč, Praha.
Židle a lavice do čekáren Praha – mnoho variant podle Vašeho přání
Široký výběr a téměř nekonečné možnosti kombinací nabízí sestavy čalouněných, plastových a dřevěných židlí a lavic do čekáren od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy.
Designový nábytek a doplňky do interiéru i exteriéru od českých i zahraničních výrobců
Francouzský designový nábytek dle Vašeho specifického vkusu naleznete u společnosti Decoform, s.r.o. z Prahy 3. Pestrý sortiment venkovního, ložnicového i restauračního nábytku.