Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Krystalická hydroizolace Praha – spolehlivě utěsní póry trhliny v betonu
Spolehlivé utěsnění pórů a trhlin v betonu a zajištění jeho nepropustnosti proti vodě a dalším chemikáliím poskytuje unikátní krystalická hydroizolace od společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Internetový a kamenný obchod s širokou nabídkou kovového nábytku
Enprag s.r.o., kamenná prodejna a e-shop s kovovým nábytkem. Židle, skříně, regály do škol, kanceláří, průmyslových dílen, zdravotnictví - slavíme 24let na trhu.
Pronájem kanceláří a skladových prostor s kamerovým systémem i parkovištěm, Praha 10 Hostivař
Příjemné prostory pro Vaši kancelář naleznete u společnosti Jubel s.r.o. z Prahy 10. Pohodlné a vytápěné místnosti v rodinném a oploceném areálu s ostrahou.
JUBEL, s.r.o.
Interiérová řešení rodinných domů, bytů i komerčních prostor Praha – včetně 3D zobrazení
Nevíte si rady s řešením vnitřního prostoru rodinného domu, bytu, kanceláře nebo komerčních prostor? Návrhy a realizace interiérů nabízí špičkoví architekti společnosti SPING STAV spol.s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Dřevěné třívrstvé podlahy QUICK.STEP PARQUET z masivu
Kvalitní dřevěné třívrstvé podlahy vyrobené z masivního dřeva pořídíte u společnosti ZAHRADNÍK PARKET spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Dřevařské výrobky prodej - firma s tradicí na trhu od roku 1993
Dřevařské výrobky pro truhláře, stavebníky a kutily, prodej stavební chemie, spojovacího materiálu, ochranných pracovních pomůcek zajišťuje firma Bašus Kutil, Praha.
Bašus Kutil Prodej dřeva Praha
Kolekce Melpot – modulární nábytková souprava
Kolekce Melpot od světoznámého výrobce sedacích souprav Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek Vás osloví svou účelností a možností uzpůsobení Vašim představám.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Laminátové podlahy, podlahy z lamina – Egger, Parador, Rooms
Hledáte laminátové podlahy? Ve velkoobchodu BOMA PARKET na 3 místech v Praze naleznete kvalitní podlahy z lamina od prověřených výrobců Egger, Parador, Rooms za skvělé ceny.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Pronájem parkovacích míst v Praze pro automobily i motocykly
Pronájem parkovacích míst v Praze na Smíchově pro větší a menší automobily i motocykly, jednorázový i pravidelný dlouhodobý parking zajišťuje Areál Fabrika, s.r.o.
Systém IBT Precon pro bezpečné a flexibilní instalace v tovární výrobě
Systém IBP Precon od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy garantuje rychlé, flexibilní a bezpečné instalace v tovární výrobě bez dodatečných nástrojů.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Klimatizace pro rozvaděče – moderní a inovativní
Výrobky pro řízení systému tepelné regulace a klimatizace rozvaděčů nabízí společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Spojovací krabice s metrickým předlisováním - Abox m / Abox-i m
Společnost Spelsberg spol. s r.o. z Prahy nabízí ve své nabídce spojovací krabice Abox m / Abox-i m 025 / 040 s metrickým předlisováním.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Správce budov a nemovitostí – odborná firma
Společnost ANESO s.r.o. z Prahy je odborná forma, která zastoupí správce budov a nemovitostí a postará se o veškerou agendu i opravy.
ANESO s.r.o. Správa nemovitostí Praha 6
Návrhy a realizace interiérů – byty, domy, komerční prostory
Sníte o interiéru Vašeho domova nebo obchodu, který bude promyšlený do nejmenších detailů? Profesionální návrhy a realizace interiérů nabízí společnost SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Rapid-Box bezpečné rozbočování neřezaných vodičů
Bezpečné rozbočování neřezaných vodičů v tunelech, výrobních a průmyslových halách nebo panelových domech zajistí Rapid-Box od společnosti Spelsberg spol. s r.o. z Prahy.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Napuštění bazénu čistou a kvalitní vodou - Praha a okolí
Užijte si horké léto s vlastním bazénem, který Vám napustí v Praze a Středních Čechách Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Výstavba a správa nemovitostí – komplexní služby
Výstavbou a komplexními službami v oblasti správy nemovitostí se zabývá společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.
Teplotní management pro rozvaděčové skříně vyřeší teplotní výkyvy
Teplotní management určený pro řešení problémů s teplotními výkyvy v rozvaděčových skříních navrhne a dodá společnost STEGO Czech s.r.o. se sídlem v Praze.
Osvětlovací technika na různé akce Praha - pronájem včetně obsluhy
Profesionální osvětlovací techniku pro pořádání kulturních akcí včetně odborné obsluhy Vám pronajme společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Validace čistých prostor pro farmacii i přesnou mechaniku
Vysokou spolehlivost a přesnost validací čistých prostor garantuje společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Interiéry i exteriéry – návrhy v 3D i vlastní realizace
Interiéry i exteriéry domů, bytů, komerčních prostor i kanceláří navrhne a pomůže s realizací tým architektů ze společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Dovoz vody do bazénů v obcích se zákazem jejich plnění z vodovodního řadu - Střední Čechy
Máte bazén, ale ve Vaší obci platí zákaz plnění bazénů z vodovodního řadu? Žádný problém, pitnou vodu na napuštění nebo doplnění bazénů v oblasti Střední Čechy Vám doveze Agentura Hřivna Barrandov.
Agentura Hřivna Barrandov Dovoz vody cisternou do bazénu Praha
Potrubní ocelové díly prodej Praha – skladem k okamžitému odběru
Širokou nabídku ocelových potrubních dílů, kolen, T-kusů, přírub a tvarovek nabízí nejen topenářským, instalatérským a energetickým firmám společnost Thermoquell CZ s.r.o. z Prahy.
Thermoquell CZ s.r.o. Průmyslové armatury Praha
Správa nemovitostí – provozní a technické služby
Kompletní služby správy nemovitostí včetně provozní a technické služby Vám zajistí společnost A.K.F. Správa nemovitostí a.s. se sídlem v Praze.