Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Střešní okna pro rodinné domy, byty i kanceláře – prodej a výměna
Střešní okna s kompletním servisem a montáží. PROMONT střešní okna s.r.o poskytují prodej i výměnu střešních oken u novostaveb, stávajících rodinných domů, firem nebo bytových jednotek.
V čem jsou pohovky Natuzzi Italia tak jedinečné ?
Sníte o nové sedací soupravě do Vašeho bytu? Vsaďte na nadčasový design a kvalitu italské značky Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek, který navrhují světoznámí designéři.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Kancelářské regály na šanony Praha – mobilní, posuvné nebo stacionární
Kancelářské regály na šanony z nabídky společnosti Enprag s.r.o. z Prahy Vás osloví svou variabilitou provedení, vysokou nosností a snadnou a rychlou montáží.
Opravy a rekonstrukce vzduchotechniky pro čisté prostory Praha
Pro plně hygienicky bezpečný a čistý vzduch v místnosti montujeme a opravujeme vzduchotechniku a filtrační systémy.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Sedací souprava Galaxy s polohováním opěrek hlavy a zádové části
Naprosté pohodlí každé postavě poskytne sedací souprava Galaxy s polohovacím mechanismem zádové části a opěrek hlavy od Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek
Čisté prostory – dodání, servis a validace vzduchotechniky
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy se postará o dodání i případný servis vzduchotechniky pro čisté prostory.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Architektonické návrhy veřejných a obytných budov
Architektonické návrhy novostaveb i rekonstrukci rodinných a bytových domů, veřejných budov, interiérů a nábytku zajišťuje architektonická projekční kancelář Ing.arch. Cajthamlová Markéta.
Protipožární výrobky od společnosti Spelsberg
Pro zachování elektrické funkčnosti zařízení při vzniku požáru vyrábí společnost SPELSBERG spol.s r.o. protipožární, žáruvzdorné rozbočovací a spojovací skříně, rozvody.
SPELSBERG spol.s r.o. Elektroinstalační materiál Praha
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace
Servis, desinfekce klimatizací Praha, desinfekce vzduchotechniky, poradenství v oblasti klimatizace, ultrazvukové měření stěn tlakových nádob.
Designový nábytek, vybavení interiérů – návrh a výroba
Designový nábytek atypických rozměrů, malosériová výroba, skleněné příčky, zámečnické konstrukce, doplňky zhotoví na klíč TUNNEL s.r.o., Praha.
Dřevěné, vinylové, rigidní i laminátové podlahy – zlevněná jubilejní kolekce
Uvažujete o nové podlaze? Chcete-li vysokou kvalitu za skvělou cenu, vyberte si z jubilejní kolekce společnosti ZAHRADNÍK PARKET z Prahy sestavené k 20-letému výročí této firmy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády
Stavební práce, zateplování budov Praha, rekonstrukce, dokončovací stavební práce, fasády, pokládka zámkové dlažby - AREBUC SPOL. S R.O. Praha
Zásuvkové kontejnery a skříňky Praha – úložné prostory nejen pro dokumenty
Nemáte v kanceláři či provozovně dostatek úložných prostor pro Vaše dokumenty a drobné kancelářské předměty? Zásuvkové kontejnery a skříňky od společnosti Enprag s.r.o. z Prahy jsou ideální volbou.
Dvojlavice, trojlavice, pětilavice do čekáren prodej Praha
Konferenční židle, zdravotnické židle i židle a lavice ze dřeva, plastu i čalouněné nabízí do Vašich čekáren společnost ENPRAG s.r.o. v Praze 5 v ulici K Holini 833/42.
Spouštěcí garnýže Praha – pohodlné a bezpečné věšení záclon bez štaflí
Obáváte se úrazu při věšení záclon nebo jen hledáte pohodlnější cestu bez nutnosti šplhání na štafle? Pak Vás určitě nadchne nabídka spouštěcích garnýží od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Úložné kancelářské systémy BISLEY pro Vaši pracovnu či kancelář.
Potřebujete více úložných prostorů pro Vaši kancelář či pracovnu? Úložné kancelářské systémy BISLEY v mnoho variantách nabízí společnost Enprag s.r.o. ve svém internetovém obchodě.
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování
Nákup, prodej, pronájem nemovitostí Praha, právní služby, finanční poradenství, zprostředkování prodeje bytů, domů, pozemků, nebytových prostor - CLUNY s.r.o. realitní činnost Praha
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 2D a 3D vizualizace, návrhy interiéru, zaměření
Projekční kancelář Praha, tvorba interiéru na klíč, 3D vizualizace, 2D návrhy interiéru včetně designu, zaměření prostoru laserovou technikou, výkresová dokumentace, provedení včetně stavebních úprav.
Kuchyňský textil eshop – utěrky, ubrusy a chňapky, které vydrží
Kvalitní kuchyňský textil, utěrky a ubrusy ze 100% bavlny v mnoha barvách a vzorech nakoupíte z pohodlí svého domova prostřednictvím eshopu společnosti KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o.
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
Horizontální a vertikální žaluzie Praha – ochrání vás před teplem i pohledy sousedů
Vadí Vám příliš mnoho slunce zvenčí prosvítající oknem a pohledy kolemjdoucích do Vašeho soukromí? Vše vyřeší horizontální a vertikální žaluzie od firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Textilní dekorace Praha - od návrhu až po ušití a konečnou realizaci
Přemýšlíte, jak zútulnit byt nebo jiné prostory a nevíte si rady? Spolehněte se na služby návrhu a realizací textilních dekorací od odborníků z firmy Ladislav Daněk z Prahy.
Záclony - Ladislav Daněk
Designové bytové komplexy na klíč – návrhy a výstavba
Společnosti SPING STAV spol. s r.o. z Prahy má bohaté zkušenosti v oblasti návrhů a realizací bytových komplexů na klíč pro nároční investory.
SPING STAV spol.s r.o. Designové rodinné domy Praha
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy, prkna, mozaiky - Velkoobchod Praha
Masivní dřevěné podlahy, parkety, vlysy (vlisy), prkna i mozaiky - vše naleznete u společnosti BOMA PARKET s.r.o., která je jedním z největších prodejců podlahových krytin v ČR.
BOMA PARKET s.r.o. Dřevěné, laminátové a vinylové podlahy
Záclonové tyče a garnýže Praha – dodání s možností odborné montáže
Vkusné dřevěné, plastové či mosazné záclonové tyče nebo spouštěcí garnýže pro snadné věšení záclon Vám dodá včetně odborné montáže firma Ladislav Daněk, která sídlí v Praze.
Záclony - Ladislav Daněk
Elektromontáže - domovní, bytové a průmyslové elektroinstalace
Bez elektroinstalací se neobejde žádný objekt. Ve firmě MANEL, spol. s.r.o. ze Šumperka provádí elektromontáže všech druhů. Zabýváme se elektroinstalacemi v domovní, bytové i průmyslové sféře.