Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

Služby v oblasti výroby tepla - výstavba nových kotelen Praha
Výstavbou nových kotelen na klíč s využitím moderních technologií včetně projektové podpory se zabývá společnost Prometheus,z Prahy a to v návaznosti na poskytování služeb v oblasti výroby tepla.
Ochranné zástěny – přepážky pro ochranu vaší a vašich zaměstnanců
Ochranné přepážky z plexiskla pro obchody, hotelové recepce, pokladny, benzinové pumpy, lékárny a provozovny všeho druhu od firmy MOOS s.r.o.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Betonárna, výroba  a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony, kamenivo
Betonárna, výroba a doprava betonu Praha, ukládání betonu, speciální betony pro rodinné domy a průmyslové stavby, kamenivo, základové desky, podlahy, lehčené konstrukce.
ZAPA beton a.s.
Vrata a příslušenství pro průmyslová využití
Průmyslová vrata a nakládací technika pro nakládací rampy, hangáry či sklady na zakázku dodá, namontuje a servisuje společnost Tyros Loading Systems CZ s.r.o.
Skleněné vitríny a skříně vaše výrobky krásně odprezentují i ochrání
Máte výrobky, které si zaslouží vznešenou prezentaci? Ať už se jedná o šperky, drahé parfémy či například produkty zdravé výživy, nechte si vyrobit skleněnou vitrínu nebo skříň.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Zastínění teras, venkovního posezení, obytných prostor či kanceláří
Stínící technika na míru, ochrana před slunečním zářením na terasách či v oknech, venkovní a vnitřní žaluzie, rolety dodá společnost DaV system, s.r.o.
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro přestavby
Architektonický atelier ARNA Praha, projektování, vizualizace, urbanismus, návrhy pro rekonstrukce a přestavby budov, projekty ke stavebnímu povolení, vypracování studií.
Sanace železobetonu prodej Praha – ocelové výztuže, penetrační nátěry a hmoty
Potřebujete pro Vaši stavbu speciální materiály určené k provedení lokálních oprav nebo ochraně konstrukcí? Produkty určené k sanaci železobetonu prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic
Dodávky výměníkových stanic, horkovody, servis stanic a deskových výměníků Praha, čištění stanic, výroba rozvaděčů, dodávky výměníků tepla.
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů a počítačových systémů v Praze
Validace vzduchotechniky, čistých prostorů, počítačových systémů, monitorovacích a technických systémů podle norem ČSN, EN, ISO a předpisů pro SVP SÚKL ČR a EEC.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Projektová a inženýrská činnost v oblasti řízení projektů a nákladů
Inženýrská činnost, architektura, dopravní a pozemní stavby, energetika, automatizace, návrhy a vypracování projektů v AFRY CZ s.r.o.
AFRY CZ s.r.o.
Materiály pro zesilování celých stavebních konstrukcí a jejich částí prodej Praha
Nejen obnovení a sanace stavebních konstrukcí, ale dokonce jejich zesílení dokáží speciální materiály, které prodává společnost BETOSAN s.r.o. z Prahy.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Prodej plynových kotlů, tepelných čerpadel, solárních a fotovoltaických systémů
Společnost Prometheus, energetické služby, a.s. z Prahy se zabývá výrobou a dodávkami tepelné energie, což se neobejde bez prodeje plynových kotlů, tepelných čerpadel nebo solárních systémů.
Látkové, hliníkové a dřevěné rolety Praha 4 – dokonalé zastínění interiéru
Široký výběr látkových, hliníkových a dřevěných rolet pro Vaši kontrolu nad zastíněním interiéru nabízí společnosti Stínící technika Praha 4.
ISG stínicí technika, s.r.o. Praha 4
Kácení stromů běžné i rizikové Praha – bezpečně a bez škod na zdraví a majetku
Upravujete zahradu a potřebujete pokácet strom? Běžné i rizikové kácení stromů v blízkosti budov nebo elektrického vedení nabízí zkušení odborníci z firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
Prodej značkových barev, laků a omítek pro domácnost a stavebnictví Praha, míchání barev, rozvoz
Prodej značkových barev, laků a omítek pro domácnost a stavebnictví Praha, míchání barev, rozvoz barev po Praze a okolí, malování a tapetování pokojů.
NAGANO STAV s.r.o.
Střídavé záložní zdroje UPS – nabídka eshopu
Širokou nabídku střídavých záložních zdrojů UPS naleznete za dostupné ceny na e-shopu společnosti KABEL Trade Praha s.r.o.
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrání
Kvalitní švédská tepelná čerpadla pro každý dům Praha, servis čerpadel, montáž čerpadel, větrací jednotky, zásobníky teplé vody a akumulátory.
Velkoobchodní prodej dřevařského materiálu
Dřevařské výrobky nejen pro stavebnictví a obalové materiály. Velkoobchodní prodej a široký sortiment. Export a import zajišťuje BOHEMIA HOLZ s.r.o.
Svítící schody a prkna Megalite na Vaší terase jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru
Užívejte si Vaši terasu i během teplých nocí. Svítící schody a prkna Megalite jsou krásná, praktická a vytvoří příjemnou atmosféru. K dostání jsou u společnosti ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. z Prahy.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Filtrační systémy do čistých prostor a provozů
Společnost Ing. Karel Doušek, CSc. – AIRTECHNIK z Prahy nabízí filtrační systémy pro využití v čistých prostorách a provozech.
Airtechnik - Ing. Karel Doušek, CSc. Měření a validace čistých prostor Praha
Skleněné sprchové kouty přesně podle vašich představ - Praha
Hledáte odborníka na zpracování a instalaci skla? Rádi byste si nechali doma nainstalovat skleněný sprchový kout? Společnost ACERA SKLO Praha se už více než 20 let věnuje sklenářství
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6
Kovový nábytek za bezkonkurenční ceny Praha – vybavení dílny, skladu, kanceláře
Široký sortiment kovového nábytku pro vybavení dílen, kanceláří, skladů, šaten nebo zdravotnických ordinací nabízí za bezkonkurenční ceny společnost Enprag s.r.o. z Prahy.
Střešní okna pro rodinné domy, byty i kanceláře – prodej a výměna
Střešní okna s kompletním servisem a montáží. PROMONT střešní okna s.r.o poskytují prodej i výměnu střešních oken u novostaveb, stávajících rodinných domů, firem nebo bytových jednotek.
V čem jsou pohovky Natuzzi Italia tak jedinečné ?
Sníte o nové sedací soupravě do Vašeho bytu? Vsaďte na nadčasový design a kvalitu italské značky Natuzzi Italia - Italský luxusní komfortní nábytek, který navrhují světoznámí designéři.
Natuzzi Italia – Luxusní designový nábytek