Váš dům, byt i zahrada si zaslouží péči, kterou získáte díky kvalitnímu ručnímu i elektrickému nářadí. Ze širokého sortimentu si vyberete hrábě, lopaty, lopatky, sekery, rýče, zahradní nůžky, pilky, žebříky, sekačky, krovinořezy, elektrické, ruční a aku nářadí jako třeba šroubováky, kladiva a podobně.

LED svítidla a světelné zdroje pro byty, kanceláře a průmyslové stavby, velkoobchod Praha
Světlo do Vašich domovů, kanceláří i skladů přinese společnost LEDLUX s.r.o. sídlící na Praze 10. Zajistíme LED svítidla s vysokým výkonem, dlouhou životností a maximální odolností.
Jídelny Hülsta prodej Praha – pro náročné zákazníky s vytříbeným vkusem
Stylové jídelny v luxusním provedení, které uspokojí i ty nejnáročnější zákazníky s vytříbeným vkusem, prodává Hülsta & KOINOR Studio v Praze.
HOME STYLE s.r.o. Hülsta & KOINOR Studio
Betonárny v centru Prahy využívají ekologickou lodní dopravu kameniva po Vltavě
Ekologickou a moderní cestu dopravy kameniva a písku na výrobu betonu lodí po Vltavě přímo do betonárek v centru Prahy využívá po vzoru světových metropolí společnost TBG METROSTAV s.r.o.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Venkovní vybavení budov od firmy Enprag s.r.o.
Venkovní betonové i kovové lavičky, zahradní nábytek, autobusové a MHD zastávky, informační vitríny, odpadkové koše i popelníky, stojany a věšáky na kola to vše Vám dodá firma Enprag s.r.o, v Praze.
Výroba a montáž elektrických rozváděčů
Společnost MANEL, spol. s.r.o. v Šumperku se specializuje na investiční elektroniku - zajistí vám výrobu a montáž elektrických otevřených, částečně krytých, skříňových i atypických rozváděčů.
Ochrana betonových konstrukcí XYPEX
XYPEX je revoluční technologie krystalizace, která zajistí nepropustnost - ochranu betonové konstrukce pro jakoukoliv kapalinu.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Prodejna galanterie Praha 8 -  veškeré potřeby pro domácí i profesionální šití - UZAVŘENA!!
Navštivte Prodejnu Praha-Moskevská Budova KOH-I-NOOR 101 00 Praha 10 Tel.: 296 525 341, 777 910 041 Email: prodejna@waldes.cz Otevírací doba: PO-PÁ: 9:00-18:00 HOD, SO:9:00-13:00 HOD, NE:ZAVŘENO
KOH-I-NOOR WALDES galanterie, s.r.o. Velkoobchod s textilní galanterií Praha
UHPC betony sbírají ocenění v kategorii inženýrské stavby za lávku v Čelákovicích
Společnost TBG METROSTAV s.r.o. vyvinula speciální pevné a trvanlivé UHPC betony, které za své využití při stavbě lávky v Čelákovicích získaly mezinárodní ocenění v kategorii inženýrské stavby.
TBG METROSTAV s.r.o. Betonárna Praha - Rohanský ostrov
Zajištění osvětlení menších i velkých akcí Praha včetně odborné obsluhy
Pořádání menších i velkých firemních či kulturních akcí se neobejde bez zajištění kvalitní ho osvětlení, které nabízí včetně odborné obsluhy společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Šatní skříňky a vybavení šaten pro zaměstnance i členy sportovního klubu Praha
Vybíráte šatní skříňky pro své zaměstnance, vlastníte fitness centrum v Praze nebo jinde nebo například uvažujete o rekonstrukci šatny svého sportovního klubu?
Vysoušeče, odvlhčovače, Praha, eshop - Aby Vás netrápila vlhkost
Kondenzační odvlhčovače vzduchu jsou velikým pomocníkem všude tam, kde je na závadu nadměrná vlhkost vzduchu a prostředí.
ZDENĚK VORLICKÝ, stavební stroje Praha stavební míchačky e-shop
Xypex - injektážní hmoty prodej Praha - pro sanace omítek, odvlhčení zdiva
Jsme výhradním distributorem hydroizolačních materiálů značky Xypex pro obnovu omítek pomocí injektážní hmoty pro odvlhčování zdiva.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Klimatizační a teplovzdušné automaty pro efektivní vytápění a klimatizování pro haly i domy
Výkonné topení i klimatizaci Vám dodá a nainstaluje společnost REMKO s.r.o. z Prahy 18 Letňany. Zabýváme se prodejem, montáží i servisem topidel pro rodinné domy, skladové i výrobní haly.
Zavlažování trávnatých ploch a zahrad, závlahové systémy Praha
Zavlažování trávníku i celé zahrady, automatické závlahové systémy skleníků, travnatých ploch sportovišť, zahrad realizuje Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha.
Š & Z - sdružení Automatické závlahové systémy Praha
Nábytek do dětského a studentského pokoje na míru z lamina, dýhy či masivu
Truhlářství Matefi realizuje výrobu nábytku do dětského a studentského pokoje na míru, různých barev, dekorů, vzorů, z lamina, dýhy či masivu, Praha 9.
Plexisklo - desky, prodej Praha - v celých deskách i jako přířezy
Plexisklo má díky svým optickým vlastnostem a odolnosti velmi mnoho využití, například pro zastřešení, displeje, na kryty a podobně. Firma MOOS s.r.o. z Prahy prodává celé desky i přířezy na míru.
MOOS s.r.o. Výroba světelné reklamy
Výprodej - bazar Praha -  kovový nábytek za bezkonkurenční ceny
Bazarový prodej kovového nábytku za bezkonkurenční ceny, výprodej vystavených a nevyzvednutých kusů, regály, trezory, skříně od společnosti Enprag s.r.o., Praha.
Interiérové dveře - kvalita za příznivou cenu  - show room Praha 6
Interiérové dveře od prověřených výrobců včetně příslušenství si můžete prohlédnout v našem show roomu na adrese Bělohorská 251/147 v městské části Praha 6-Břevnov.
ZAHRADNÍK PARKET, spol. s r.o. Podlahy Praha 6
Zajištění LED diodových reflektorů pro Váš večírek či firemní akci Praha - včetně profesionální obsluhy
Pořádáte večírek či firemní akci? Profesionální osvětlení pomocí LED diodových reflektorů včetně obsluhy pro Vás zajistí společnost SAN SERVIS s.r.o. z Prahy.
Dlaždičské práce, strojní pokládka zámkové dlažby na klíč, venkovní dlažba na chodník
Pokládku zámecké dlažby i jiné podlahy Vám zajistí společnost Miloslav Kobera z Prahy 9 Klánovice. Precizně položíme dlažbu kolem Vašeho domu, na příjezdovou cestu i jinou venkovní plochu.
Hydroizolace Praha  - široký sortiment kvalitních tmelů a nátěrů
Nežádoucí vlhkosti staveb nebo nechtěnému průsaku vlhkosti zabráníte spolehlivě s kvalitní hydroizolací od společnosti BETOSAN s.r.o. z Prahy, českého výrobce stavební chemie.
BETOSAN s.r.o. Hydroizolace Praha
Kosení trávníků všech typů Praha pro krásně hustý a zelený trávník
O krásný trávník se musí pravidelně a odborně pečovat. Služby kosení trávníků všech typů nabízí firmy Král – zahradnické práce s.r.o. z Prahy.
XYPEX pro stavitele prodej Praha – statická a těsnící funkce
Společnost NEKAP spol.s r.o. z Prahy nabízí jako autorizovaný prodejce všem stavebním firmám a stavitelům sortiment kvalitních výrobků XYPEX s vynikající statickou a těsnící funkcí.
NEKAP spol.s r.o. Výhradní distributor -  XYPEX, Freezteq.
Správa nemovitostí, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví
Správa nemovitostí pro bytová družstva, panelové domy a společenství vlastníků, technická správa, kontrola stavu, zajištění údržby, vedení účetnictví vykonává Jiřina Křížová, Praha.
Skleněný nábytek vám vyrobíme na míru jako vlastní originál
Skleněný nábytek je originálním a velmi efektivním doplněním každého interiéru, přitom je ovšem maximálně funkční a nabízí celou řadu použití.
ACERA SKLO s.r.o. Sklenářství Praha 6