Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Prodej, autoservis kvalitních vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid i Citigo
Prodej a autoservis kvalitních vozů Škoda značky Fabia, Octavia, Rapid i Citigo zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o., která se je pro vás k dispozici v okolí Frýdku Místku a Havířova.
Čelisti na role, svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky
Čelisti na role či svěrací vidlice na vysokozdvižné vozíky Vám nabízí naše firma ČEMAT trading, spol. s r.o., která je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku.
Nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky - vysoká pevnost a životnost.
Pořiďte si nástavce na vidlice na vysokozdvižné vozíky s vysokou pevností, které Vám usnadní manipulaci s břemeny. Nakupujte u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o. s působností po Ostravě i Opavě.
Nůžkové, nízkoprofilové, nákladní zvedací plošiny i pro extra dlouhý či těžký náklad
ČEMAT má široký výběr plošin a doplňků pro zvedání nákladu. U nám nabízíme nůžkové či nákladní zvedací plošiny pro rovnoměrně rozložený náklad i pro práci s extra dlouhými či těžkými náklady.
Autopůjčovna - pronájem automobilů Škoda i s nosiči a střešními boxy
Společnost Auto Toman s.r.o. provozuje autopůjčovna, kde si můžete jednoduše pronajmout automobil značky Škoda a to i s nosiči a střešními boxy. Působíme v okolí Ostravy, Frýdku Místku i Karviné.
Plnící systém NEXA AUTOCOLOR pro autolakovny – plnič pro snadnou aplikaci
Plnící systém od NEXA AUTOCOLOR se využívá hlavně při bodové opravě v lakovně. Plnič seženete ve specializovaném obchodě pro autolakovny Autolaky Janoušek Havířov, Ostrava.
Autolaky JANOUŠEK
Prodej kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket i s dopravou vč. složení
Prodejem kvalitního černého a hnědého uhlí, koksu a briket, dopravou včetně složení se zabývá společnost Uhlí Morava s.r.o. v okolí Ostravy, Havířova, Karviné, Bohumína, Orlové a Českého Těšína.
Aplikace pro správný výběr barev při opravě auta, prodej barev a autolaků NEXA Autocolor
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. v Ostravě a Havířově dodává barvy a laky výrobce NEXA Autocolor. V rámci služby lakování aut představují aplikaci Paint It pro správný výběr barvy k opravě vozidla.
Autolaky JANOUŠEK
Architektura - novostavby, rekonstrukce, interiéry - vypracování návrhu a projektu
Vypracování návrhů i projektů pro stavbu nebo rekonstrukci rodinného domu a interiéru provádí architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové, působící v okolí Ostravy a v Brna.
Mechanická přídavná zařízení – masivní lopaty pro snadnější manipulaci s nákladem
Mechanická přídavná zařízení, která Vám ulehčí manipulaci Vám zajistí společnost ČEMAT trading, spol. s r. o. Sortiment jako mechanické nebo hydraulické lopaty na nosné vidlice nebo na nosnou desku.
Realizace prodejny na klíč, vybavení pro řeznictví, potraviny
Realizace prodejny, supermarketu na klíč, vybavení pro řeznictví, uzenářství, potraviny, dodávku zařízení, regálů, stojanů, vitrín, košíků realizuje intaPLASTIC s. r. o., Havířov.
Čelisti na balíky, přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky
ČEMAT trading, spol. s r. o., je jedním z hlavních distributorů příslušenství pro manipulační a stavební techniku, který nabízí Čelisti na balíky a další přídavná zařízení na vysokozdvižné vozíky.
Kvalitní a odborný servis automatické převodovky ve vozidle včetně výměny oleje
O servis automatické převodovky ve vozidle se Vám postará společnost Autochodura s.r.o. v Havířově, která je specialistou v oblasti oprav automobilů a můžete se na ni obrátit s důvěrou.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Kola, kladky, kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku i průmysl
ČEMAT trading, spol. s r. o., Vám nabízí kvalitní průmyslové kola, kladky a kolečka Räder Vogel pro skladovou techniku příslušenství pro manipulační a stavební techniku v České a Slovenské republice.
Zemní, výkopové a demoliční práce na Karvinsku, bagrování základů staveb
Demolice budov, odvoz a recyklace suti, zemní, výkopové práce na Karvinsku, hloubení základů staveb, terénní úpravy realizuje společnost František Vjater, Rychvald.
Montážní plošiny - přídavné zařízení pro práci ve výškách na vysokozdvižné vozíky (VZV)
Pokud sháníte vybavení pro výškové práce v Ostravě či Bohumíně, pak si pořiďte montážní plošiny od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o.. Jedná se o přídavné zařízení na VZV pro práci ve výškách.
Sněhová radlice jako přídavné zařízení na vysokozdvižné vozíky
Sněhové radlice na vysokozdvižné vozíky z masivní svařované konstrukce s dlouhou životností seženete u společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., která působí v Ostravě, Bohumíně a okolí.
Kvalitní renovace zadní nápravy Peugeot, Citroën, Renault
Společnost Autochodura s.r.o. v Havířově pro Vás exkluzivně připravila renovace a repase zadních náprav vozů Peugeot, Citroën a Renault.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Prodej nových vysokozdvižných vozíků, opravy, repasování VZV
Nové a repasované vysokozdvižné vozíky, aktuální nabídka na webu, opravy, servis, diagnostika a technické prohlídky VZV zajišťuje Zdislav Taňcula – HURT, okres Karviná.
Akce na profesionální hloubkové čištění, mytí interiéru auta
Společnost Autochodura s.r.o. Vám přináší AKCI na kompletní profesionální hloubkové čištění a mytí interiéru Vašeho auta v okolí Havířova a Šenova
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Přenosný, kompaktní, rychlý a přesný ruční spektrofotometr RapidMatch GO
Přenosný ruční spektrofotometr RapidMatch GO, identifikující i tmavé barvy, dodává společnost NEXA AUTOCOLOR. Seženete u autorizovaného prodejce AUTOLAKY JANOUŠEK Havířov.
Autolaky JANOUŠEK
Bytový architekt, projekty interiérů, domů - moderní design s originálními prvky
Bytový architekt Ing. arch Hana Liškutínová v Havířově zajišťuje projekty interiérů i celých domů a přinese do vašeho bydlení moderní design s originálními prvky.
Řešení statických poruch zdiva, podlah a stropů, odborné vypracování statického posudku
Odborníky na statistické poruchy zdiva a stabilizaci podloží naleznete u společnosti STATICS plus s.r.o. z Havířova. Vypracujeme statistický posudek, opravíme a vyztužíme Vaše podlahy i stropy.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé v Karviné, prevence, léčba
Zdravotnictví, preventivní a léčebná péče, ošetření, vyšetření, odběry, očkování, EKG, CRP realizuje MUDr. Ľubomír Pacanovský v ordinaci praktického lékaře pro dospělé v Karviné.
Zubní ordinace, stomatologie, protetika, ortodoncie, rovnátka
Zubní ambulance, komplexní stomatologickou péči, prevenci, ošetření zubních kazů, protetiku, ortodoncii a stomatochirurgii zajišťuje centrum Webe-Denti, s.r.o., Karviná.