Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Praktický lékař pro dospělé, preventivní a léčebná péče, Petřvald
Preventivní a léčebnou péči, diagnostiku, ošetření zranění, léčbu onemocnění v oboru všeobecného lékařství zajišťuje praktická lékařka pro dospělé MUDr. Jarmila Kremerová, Petřvald.
Zneškodňování, využívání odpadů, dekontaminace, recyklace
Likvidace ekologických zátěží, rekultivace pozemků, provoz skládky, dekontaminačního střediska, recyklaci stavebních odpadů realizuje AWT Rekultivace a.s., Ostrava, Petřvald.
AWT Rekultivace a.s.
Autosalón, prodej, autoservis, autoopravy vozů Škoda Fabia, Octavia, Rapid, Citigo
Autosalón Auto Toman s.r.o. poskytuje prodej, servis a opravy vozů značky Škoda Fabia, Octavia, Rapid a Citigo. Působíme v okolí Frýdku Místku, Karviné a Havířova.
Laserový ukazatel přesné polohy nákladu u vysokozdvižného vozíku
Pořiďte si laserový ukazatel polohy nákladu od společnosti ČEMAT trading, spol. s r. o., který Vám určí u vysokozdvižného vozíku přesnou polohu vidlic za pomocí laserového ukazovátka v podobě čáry.
Uhelné sklady Petřvald, prodej pevných paliv, uhlí a dřeva
Uhelné sklady Petřvald společnosti THK Služby obyvatelům s.r.o. se zaměřují na maloobchodní prodej tuhých paliv, hnědého a černého uhlí, koksu, dřeva tvrdého i měkkého, briket.
Zvedací plošiny s ovládacím panelem - široký výběr, ochrana proti přetížení
Zvedací plošiny s ovládacím panelem a ochranou proti přetížení nabízí spolehlivá firma ČEMAT trading, spol. s r. o., která dodává široký výběr zvedacích plošin.
Aktivní uhlí peletované, granulované, práškové, impregnované – výroba a prodej, široké uplatnění
Výrobou a následným prodejem aktivního uhlí peletovaného, granulovaného, práškového i impregnovaného s širokým uplatnění, se zabývá společnost Resorbent s.r.o., která jej vyváží do celé Evropy.
Pronájem skladovacího prostoru, haly pro materiál či stroje i s levnou elektřinou
Pronájem skladovacího prostoru, skladovací haly v Karviné s levnou elektřinou zajišťuje společnost Resorbent s.r.o., díky které budete mít prostor pro váš materiál či stroje.
Profesionální zpracování daní a účetnictví včetně poradenství - daně a účetnictví bez starostí
Ing. Kateřina Mlýnská z Ostravy se spolehlivě postará o Vaše daně a účetnictví. Nabízí profesionální zpracování včetně poradenství.
Levný pronájem dodávky - profesionální půjčovna s kvalitními užitkovými vozy
Levný pronájem dodávky v okolí Havířova, Karviné i Ostravy zajišťuje společnost Autochodura s.r.o. Autoservis Šenov, která vlastní profesionální půjčovnu s kvalitními užitkovými vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Kvalitní zpracování i účtování mezd od profesionální mzdové a personální agentury
Pokud potřebujete pomoci s účtováním a zpracováním mezd pro své zaměstnance, můžete se obrátit na mzdovou a personální agenturu TRue account s.r.o v Havířově, která má zkušené a důvěrné účetní.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Dodávka chemických surovin - plniva a pigmenty pro výrobu barev a laků
Dodávkou chemických surovin a to zejména plniv a pigmentů pro výrobu barev a laků se zabývá bohumínská společnost GENETRIX s.r.o., která veškeré produkty dodává českým i zahraničním výrobcům barev.
Půjčovna dodávek, užitkových aut i vybavení - široká nabídka
Autopůjčovna společnosti Autochodura s.r.o. Vám poskytuje širokou nabídku dodávek, užitkových aut a vybavení v okolí Havířova a Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Kompletní účetní služby včetně zpracování daňového přiznání podle nejnovějších zákonů
O zpracování daňového přiznání se Vám postará havířovská účetní kancelář TRue account s.r.o., která poskytuje kompletní účetní služby pro malé i střední firmy a daňovou evidenci pro živnostníky.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Rekonstrukce a vybavení autolakovny, prodej laků a barev Nexa Autocolor
Rekonstrukcí a vybavením autolakoven se zabývá společnost Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova. Zajišťuje také prodej laků a barev Nexa Autocolor, které se využívají při opravách a korekcích.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Pískovna, těžba a prodej písku, štěrku a jílu, doprava, okres Karviná
Pískovna, těžbu a prodej atestovaného písku, štěrku a jílu s použitím ve stavebnictví, přepravu materiálu realizuje Pískovna Petrovice, okres Karviná.
Vedení a zpracování podvojného účetnictví i účetní závěrky od zkušených účetních
Na vedení a zpracování podvojného účetnictví včetně účetní závěrky se specializuje účetní kancelář TRue account s.r.o v Havířově, která má ve svém týmu jen zkušené účetní s bohatými zkušenostmi.
TRue account s.r.o. účetní firma Havířov
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky
Manipulační technika, malá paletizační technika, vysokozdvižné vozíky, prodej, opravy a servis nových a repasovaných strojů zajišťuje společnost HURT - Zdislav Taňcula.
Speciální chemické látky a suroviny pro pyrotechnický průmysl - výroba a dodávka
S výrobou a dodávkou chemických látek a surovin pro pyrotechnický průmysl se můžete obrátit na společnost Genetrix, která je specialistou v tomto oboru.
Dárkový poukaz na autoškolu, řidičák, řidičské oprávnění, výcvik řidičů
Lámete si hlavu nad originálním dárkem pro své blízké? Darujte jim dárkový poukaz na autoškolu nebo kondiční jízdy. Takový praktický dárek jistě potěší a připraví obdarovaného na bezpečné řízení auta.
Chladírenská technika, chladící nábytek, mrazící zařízení - prodej, servis
Pokud hledáte firmu, která vybaví Vaši prodejnu chladícím a mrazícím nábytkem a zařízením, obraťte se na ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí servis, montáž a prodej chladírenské techniky.
Dodávka i montáž tepelných čerpadel vzduch-vzduch - úsporné vytápění pro chatu a chalupu
Tepelné čerpadlo vzduch-vzduch Vám dodá firma Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova, která se specializuje na prodej, montáž i servis tepelných čerpadel, chladírenské techniky a klimatizačních technologií.
Kvalitní autoškola - řidičák na auto i motorku, řidičský průkaz skupiny A, B
V Autoškole Pollak s.r.o. s pobočkou v Českém Těšíně naleznete pro výcvik řidičů zkušené a profesionální lektory, kteří Vás naučí řídit auto či motorku s radostí a bez zbytečného strachu.
Prodej vzdušnicových i superelastických pneumatik - přelisování u zákazníka
Prodej vzdušnicových a superelastických pneumatik s možností přelisování u zákazníka provádí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Komerční klimatizace do kanceláře, budovy, serverové místnosti
Společnost Arctis Čeleda s.r.o. z Havířova se řadu let specializuje na prodej a servis klimatizačních technologií. Postará se Vám o dodávku i následnou montáž komerční klimatizace kdekoli potřebujete.