Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Výroba univerzálního autoklíče s dálkovým ovládáním a dálkové ovládání dle typu vozu
Výrobou univerzálních autoklíčů s dálkovým ovládáním a dálkového ovládání na míru dle typu vozu, pro vozy Škoda, BMW a další značky provádí Zámečnictví Twardzik v Karviné.
Město Rychvald - množství tipů pro turistiku, volný čas a Vaší zábavu
Město Rychvald se nachází v Moravskoslezském kraji v okrese Karviná o rozloze 1 704 hektarů s 7 500 obyvateli v nadmořské výšce 220 metrů. Nabízí mnoho tipů pro turistiku, volný čas a Vaší zábavu.
První probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání i psychiky.
Už jste vyzkoušeli naší novinku první Probiotické pivo na světě na zlepšení imunity, zažívání a psychiky? Tak neváhejte a objednejte si Váš zlatavý mok ještě dnes!
Personalistika a mzdy - řešení na klíč, zpracování, komunikace s úřady i zaměstnávání
Na personalistiku a mzdy už nemusíte být sami, účetní firma Účtárna na střeše s.r.o. v Havířově přináší řešení na klíč. Postará se o zpracování, komunikaci s úřady i zaměstnávání lidí.
Mazací služba, aplikace moderních mazacích prostředků,  návrh mazacích plánů v  průmyslových provozech Petřvald
NTL zajišťuje mazací služby na průmyslových provozech v součinnosti prováděné tribotechniky a vibrodiagnostiky.
Restaurace Havířov, česká i mezinárodní kuchyně, lehká a zdravá jídla, rozvoz i catering
Chutnou a kvalitní gastronomii zajišťuje restaurace Radnice Havířov, s.r.o. se specializací na českou i mezinárodní kuchyni. Vaříme klasická i odlehčená jídla, pořádáme soukromé i firemní akce.
Svařované trubky pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií se šroubovicovým svarem
Firma ArcelorMittal se sídlem v Karviné poblíž Ostravy nabízí špičkové svařované trubky se šroubovicovým svarem pro plynovody a pro rozvody kapalných a plynných hořlavých médií.
Oprava, údržba, čištění, dezinfekce a plnění autoklimatizace
Havířovský autoservis Autochodura s.r.o. se zabývá opravou, čištěním, dezinfekcí a plněním autoklimatizace. Díky našim dlouholetým zkušenostem máme vybudovanou širokou škálu pravidelných zákazníků.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Projekty občanských, komerčních a průmyslových staveb i administrativních budov a prostor
Komplexními návrhy a projekty občanských, komerčních i průmyslových staveb, administrativních budov tvoří architektonický ateliér Ing. Hany Liškutínové v okresech Ostrava, Karviná i Frýdek-Místek.
Jednoúčelové stroje pro zpracování plechů, konstrukce a výroba
Profilovací linky, obráběcí CNC stroje, tvářecí nástroje a svařovací stoly pro kovovýroby na zakázku zhotovuje i renovuje společnost Company PMX s.r.o., Karviná.
Zubní lékařství pro děti a dospělé, okres Karviná
MUDr. Pavla Hasprúnová - Stomatologická ordinace v okrese Karviná zajišťuje komplexní péči o zuby a dásně, preventivní péči a léčbu chrupu, zubní protetiku.
Kovářské práce, zámečnictví, výroba kovových dekorací
Umělecké kovářství, drobné zámečnické práce, zakázkovou výrobu ozdobných i praktických věcí Vám nabízí FABRI plus, s.r.o. ze Stanislavic v Českém Těšíně v okrese Karviná.
Moderní tělocvična a venkovní kurty – badminton, tenis, florbal, nohejbal, házená
Moderní tělocvičnu s multifunkční víceúčelovou halou s venkovním hřištěm, kurty pro tenis, badminton, florbal, nohejbal, házenou to vše a ještě více přináší Hodně Dobré Sportoviště Havířov.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Daňový poradce - profesionální poradenství pro fyzické i právnické osoby
Potřebujete-li kvalitního daňového poradce, který se postará o veškeré účetnictví, obraťte se na účetní firmu Účtárna na střeše s.r.o. v Havířově. Mají dlouholeté zkušenosti a velmi rádi Vám pomohou.
Kvalitní autoservis s dlouholetou praxí - veškeré opravy aut evropských i japonských značek
Autochodura s.r.o. v Havířově je kvalitním a profesionálním autoservisem, který poskytuje komplexní autoopravárenské práce již řadu let, proto se můžete spolehnout na jejich výborně odvedenou práci.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Dovoz nových, ojetých vozidel i náhradních dílů z USA
Dovoz nových i ojetých vozidel a náhradních dílů z USA zajišťuje firma MS steel s.r.o. na základě Vašich požadavků, včetně vyřízení všech formalit v České republice. Působíme v Ostravě i Havířově.
MS steel s.r.o.
Servis, revize, opravy plynových kotlů
Plynové kotle prodáváme, montujeme i opravujeme, a to ve městech Ostrava, Karviná, Frýdek – Místek i okolí. Naše společnost MaRel Corp s.r.o. pro vás zajistí kromě oprav také servis a revize.
Profesionální demoliční práce – demolice staveb, domů, mostů, ocelové konstrukce atd.
Demolicí průmyslových staveb, domů, mostů, ocelových konstrukcí a dále i recyklací stavební suti se zabývá společnost AWT Rekultivace a.s. nejen v okolí Ostravy a Karviné, ale i v dalších okresech.
AWT Rekultivace a.s.
Vedení účetnictví, daňové evidence, daňové přiznání dle nejnovějších zákonů a předpisů
Vedení účetnictví, daňové evidence i zpracování daňového přiznání realizuje firma Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova i Karviné. Zpracování provádíme dle nejnovějších zákonů a předpisů.
Hydraulická zařízení, montáž a servis, odborné opravy paletových vozíků a multikár, Havířov
Profesionální servis motorů, válců i čerpadel u hydraulických systémů poskytuje společnost HZ mont, s.r.o. Havířova Dolní Suchá. Opravíme a seřídíme veškeré hydraulické pohony, stroje i zařízení.
Daňové poradenství - osobní poradce, profesionální konzultace pro fyzické i právnické osoby
V rámci daňového poradenství se můžete obrátit na společnost Účtárna na střeše s.r.o. působící v okolí Havířova a Karviné, která Vám zajistí osobního poradce poskytujícího profesionální konzultace.
Kvalitní a profesionální pneuservis - přezouvání a vyvažování kol na moderních strojích
Hledáte-li v okolí Havířova profesionální pneuservis, na který je spolehnutí, Autochodura s.r.o. je tou nejlepší volbou. Zajistí Vám na moderních strojích výměnu, přezutí i vyvážení kol bez čekání!
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Navštivte naši finskou saunu nebo darujte dárkový poukaz a užijte si relaxování v příjemném prostředí
Saunování se řadí mezi jednu z nejlepších metod relaxace a odpočinku. Navštivte finskou saunu ve wellnes zóně sportoviště Hodně dobré v Havířově. Zakoupit a obdarovat blízké můžete dárkovým poukazem.
Hodně dobré Sportoviště Havířov
Ordinace praktické lékařky Petřvald, lékařská péče, očkování
Ordinace zkušené praktické lékařky MUDr. Jarmily Kremerové ve městě Petřvald, léčebná a preventivní péče, aplikace očkovací látky, odběry, měření krevního tlaku.
Školní nábytek, výroba školních lavic, židlí, tabulí, vybavení odborných učeben fyziky
Kvalitní nábytek do celé školy Vám vyrobí společnost Hilbert Interiéry s.r.o. z Dětmarovic. Vybavíme všechny specializované učebny pro výuku fyziky, chemie, biologie i jazyků.
Hilbert Interiéry s.r.o.