Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Stomatologická ordinace v Českém Těšíně, zubní péče pro dospělé a děti
Preventivní zubní prohlídky, akutní stomatologické zákroky, estetické zubní zákroky, stomatologické ošetření dospělých i dětských pacientů v ordinaci Evy Jursové v Českém Těšíně.
Zimní servisní prohlídka vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie
Dopřejte svému automobilu péči v autorizovaném servisu a dovezte ho do Auto Toman s.r.o. v Havířově, kde provádí zimní servisní prohlídky vozů Škoda za 249,- Kč včetně zátěžového testu autobaterie.
Výroba kovových konstrukcí Karviná, malosériová i velkosériová kovovýroba, kovový nábytek
Vyrábíme a dodáváme zboží pro dodavatele řešení vybavení interiérů komerčních prostor a výrobcům nábytku a interiérových prvků.
Příslušenství stavební a manipulační techniky Moravskoslezský kraj
Pneumatiky, náhradní díly, pásy, vidlice, kola a mnoho dalšího příslušenství k stavební technice Vám dodá společnost ČEMAT traiding.
Autorizovaný prodejce kvalitních vozů Škoda – prodej, autoservis, autosalon
Pro nový či ojetý vůz značky Škoda si můžete přijít do autorizovaného autosalonu společnosti Auto Toman, s.r.o. v okolí Karviné a Frýdku-Místku, kde Vám poskytnou i kvalitní autoservis.
Nová jedinečná Škoda Kamiq v sobě skrývá praktické spojení SUV s městským vozem
První crossover Škoda Kamiq, praktické nové SUV v kombinaci s městským rodinným vozem s osobitým designem, prodává společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově. Přijďte na testovací jízdy.
Praktický a závodní lékař s Českém Těšíně
Ordinace všeobecného praktického lékaře pro dospělé v Českém Těšíně. Preventivní péče, závodní péče i specializovaná vyšetření. Očkujeme proti chřipce i covid 19.
MUDr. Tomáš Henner
Prostorná, dynamická a praktická je nová Škoda Scala – prodej vozu za akční nabídku
Objevte kouzlo nové Škody Scala, která v sobě skrývá prostor, praktičnost a moderní dynamický design. Firma Auto Toman s.r.o. v Havířově prodává tento jedinečný vůz a navíc zajistí i akční nabídku.
Zdravotnické služby, nemocnice, ambulance, pohotovost - Karviná
Nepřetržitý provoz chirurgické ambulance v Nemocnici s poliklinikou Karviná-Ráj, příspěvková organizace. Profesionální a kvalitní péče, špičkové vybavení a příjemné prostředí. Odborné ambulance.
Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace
Strojírenství, strojírenská výroba Český Těšín, regály a stojany, rozvodné skříně, přístřešky
Na zakázku vyrobíme produkty strojírenské a zámečnické výroby, a to jak sériově, tak v jednotlivých kusech.
Pohřební ústav Orlová, kompletní vyřízení pohřbů, kamenické práce, zhotovení parte, rakve
V rámci této široké nabídky služeb zajistíme pro pozůstalé vše potřebné tak, aby se v této chvíli nemuseli zabývat dalšími zatěžujícími záležitostmi.
Zimní servis, kontrola a prohlídka aut Škoda - dokonalá péče o váš automobil
Dokonalou péči o váš automobil zajišťuje společnost Auto Toman s.r.o. v okolí Havířova i Frýdku Místku. Spolehnout se můžete na kvalitní zimní servis, kontrolu a prohlídku všech aut značky Škoda.
Půjčovna, krátkodobý i dlouhodobý pronájem různých druhů a velikostí dodávek
Pronájem dodávek poskytuje společnost Autochodura s.r.o. se sídlem v Havířově. Zajistí krátkodobé i dlouhodobé zapůjčení užitkové vozy ve skvělém stavu v okresech Karviná i Ostrava.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Ordinace praktického lékaře v okrese Karviná
Profesionální služby praktického lékaře pro dospělé v Moravskoslezském kraji, preventivní prohlídky, očkování a různá vyšetření, vystavování lékařského potvrzení, konzultace.
Pneuservis Český Těšín, motocyklové pneu, opravy duší, přezutí pneumatik, huštění pneu
Kompletní služby pneuservisu i pro lehké užitkové vozy a motocykly, rádi poradíme s výběrem nového pneu i disků, opravy duší.
Správa budov pro bydlení i nebytových prostor v Bohumíně
Máte bytové či nebytové budovy v Bohumíně a Rychvaldě? Potřebujete zajistit jejich správu a veškerý servis? S tím Vám bude nápomocná naše společnost Stavební bytové družstvo Bohumín.
Nové vybavení a modernizace prodejen
Internetový prodej vybavení prodejen. Chladící pulty, vitríny, regály, chladící a mrazící skříně. Dodávka a realizace vybavení prodejen od společnosti intaPLASTIC s. r. o.
Autoservis, autosalón, autorizovaný servis vozů Škoda
Autorizovaný autoservis Škoda poskytuje společnost AUTO TOMAN, s.r.o. v Havířově a okolí Karviné.
Profesionální zámečnictví - oprava zámků aut, dálkových ovladačů vozidel, výroba autoklíčů
Zámečnictví Miroslava Twardzika v Karviné poskytuje veškeré zámečnické služby včetně oprav autozámků, dálkových ovladačů vozidel a výroby autoklíčů. Spolehlivost je naší samozřejmostí.
Zpracování účetnictví, daňové evidence i daňového přiznání od profesionální účetní firmy
Pokud chcete mít Vaše účetnictví v pořádku a bez starostí, obraťte se na Deusz - Účetní kancelář Ing. Edita Szwedová, která poskytuje veškeré účetní služby v okolí Ostravy, Havířova a Karviné.
Účetní kancelář DEUSZ - Ing. Edita Gerlichová Szwedová ucetni-havirov.cz
Profesionální čištění podlah i koberců za pomocí parního přístroje bez chemikálií
Profesionální, ekologické čištění a dezinfekce podlah a koberců parním přístrojem zajistí společnost Lumír Sokol s.r.o. v okolí Havířova a Karviné. Čištění je ekologické a bez chemikálií.
Projekční a inženýrská činnost ve stavebnictví Havířov, projekty domů na míru
Zabýváme se návrhy stavebních, rekonstrukčních a interiérových projektů v širokém odvětví pozemních i dopravních staveb.
Důkladné čištění wapkou venkovní zámkové či terasové dlažby, chodníků z betonových dlažeb
O čištění vysokotlakým čističem wapkou se postará společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v Havířově, Karviné i v okolí Ostravy. Vyčistí zámkovou i terasovou dlažbu, fasády, střech i zahradního nábytku.
Předváděcí, testovací jízda a prodej nové Škody Kodiaq - představení nového vozu
Toužíte po novém automobilu? Nyní máte exkluzivní možnost seznámit se s novým vozem ŠKODA KODIAQ. Přijměte pozvání od AUTO TOMAN s.r.o. a přijďte na představení modelu s možností testovací jízdy.
Dělení nerezové oceli – přesné pálení a řezání
Zpracováváte nerezovou ocel a potřebujete pro svou výrobu přesně dělené části? V tom případě neváhejte a oslovte naši společnost Nerezové výpalky, s.r.o.