Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Profesionální plynař, topenář, instalatér - komplexní služby za příznivé ceny
Profesionální plynaři, topenáři a instalatéři společnosti MaRel corp. s.r.o. poskytují komplexní služby za příznivé ceny v oblasti Karviné, Ostravy i Frýdku Místku.
Moderní zdravotnické zařízení zajišťující základní i následnou zdravotní péči v okrese Karviná
Hledáte kvalitní a dostupnou péči v rámci okresu Karviná? Řešíte právě akutní zdravotní trable a nevíte, na koho se obrátit? Nemocnice s poliklinikou Karviná-Ráj, příspěvková organizace je tu pro Vás.
Nemocnice Karviná - Ráj, příspěvková organizace
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky
Zámečnické práce Havířov, opravy a servis hydraulická zařízení, multikáry, paletové vozíky, zámečník.
Kompletní elektroinstalace na klíč Český Těšín, elektromontáže na domech, bytových jednotkách
Kompletní elektroinstalace na klíč Český Těšín, elektromontáže na rodinných domech, bytových jednotkách a dalších stavbách, NN přípojky, výroba rozvaděčů, hromosvody, revize.
Marian Ručka
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny
Regálové systémy, výroba regálů Dětmarovice, české průmyslové bezšroubové regály, regály do dílny, do spíže, do kanceláře, do garáže, do skladů a provozoven.
TRESTLES, a.s.
Pravidelné a spolehlivé prohlídky plynových kotlů Therm - revize, servis, dodávka
Firma MaRel corp s.r.o. sídlící u Českého Těšína provádí pravidelné servisní a revizní prohlídky plynových kotlů Therm včetně jejich dodávky. Své služby poskytuje v okolí Karviné, Frýdku i Ostravy.
Veškeré odborné práce v oblasti topenářství, plynařství a vodoinstalatérství
Společnost MaRel corp s.r.o. realizuje kompletní práce v oblasti instalatérství, topenářství a plynařství v okresech Frýdek-Místek, Karviná i Ostrava. Disponuje pracovníky s dlouholetými zkušenostmi.
Kotle na pevná, tuhá paliva pro domácnosti, provozovny i rodinné domy - dodávka, revize, servis
Kotle na pevná, tuhá paliva, která jsou vhodná pro domácnosti, provozovny i rodinné domy dodává společnost MaRel Corp s.r.o., která zajišťuje i jejich servis, revizi v okolí Českého Těšína a Bohumína.
Autopůjčovna kvalitních osobních i užitkových vozů za bezkonkurenční ceny
Autopůjčovnu osobních i užitkových vozů v bezvadném stavu provozuje společnost MS Steel s.r.o. v Havířově, kde si můžete vypůjčit požadované auto bez dalších skrytých poplatků.
MS steel s.r.o.
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy
Ordinace praktického lékaře pro dospělé Petřvald, kvalitní lékařská péče, prevence, očkování, testy, měření krevního tlaku, vyšetření moči, odběry krve, biologického materiálu.
Město Havířov s historickými a přírodními památkami
Nejmladší město v České republice – to je Statutární město Havířov. Najdete jej v Moravskoslezském kraji nedaleko Ostravy. Město s přírodními památky, pamětihodnostmi, sportovním vyžitím i zelení.
Úsporné topení pro Váš domov – tepelná čerpadla vzduch-voda – dodávka a montáž
Tepelná čerpadla vzduch-voda Vám zajistí ekologické a úsporné topení. Společnost Marel Corp s.r.o. se postará o dodávku i montáž čerpadel v okolí Českého Těšína, Karviné, Ostravy a Frýdku -Místku.
Zpracování a vedení účetnictví i daňové evidence - kompletní účetní služby
Zpracováním a vedením účetnictví i daňové evidence se zabývá účetní firma Účtárna na střeše s.r.o. z Havířova, která má dlouholeté zkušenosti v oboru a neustále udržuje a rozšiřuje profesní znalosti.
Autosalón Škoda, prodej nových i skladových vozů s nejlepšími parametry
Autosalón Škoda AUTO TOMAN, s.r.o. pro Vás připravil širokou nabídku kvalitních a komfortních nových vozů značky Škoda s těmi nejlepšími parametry. Působíme v okolí Havířova, ale také Karviné.
Přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Firma ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s se specializuje na výrobu trubek. V produktech naleznete také přírubové trubky s dvojitým lemem na obou koncích z kvalitní oceli
Kovošrot Bohumín - sběr, výkup, zpracování železných, neželezných a barevných kovů
Společnost Trojek a.s. s provozovnou v Bohumíně patří k nejvýznamnějším tuzemským firmám zajišťující sběr, výkup a kompletní zpracování kovového odpadu, železných, neželezných i barevných kovů.
Trojek, a.s. Bohumín - Nový Bohumín
Testovací jízda a prodej nového kompaktního SUV Škoda KAROQ  - svěží, moderní i rodinný vůz
Přijďte se seznámit s novým SUV vozem do Auto Toman s.r.o. v Havířově a využijte možnost testovací jízdy. Čeká Vás kompaktní SUV Škoda KAROQ, což je praktický, bezpečný, rodinný i moderní automobil.
Bezešvé a svařované ocelové trubky z neušlechtilých i ušlechtilých uhlíkových ocelí
ArcelorMittal je nejvýznamnějším výrobcem bezešvých trubek v České republice. Bezešvé trubky jsou vyráběny na dvou Stiefelových tratích v rozmezí vnějšího průměru trubky od 21,3 mm do 273,1 mm.
Autopůjčovna - pronájem osobních, užitkových i vícemístných vozidel
Autopůjčovna havířovské společnosti Autochodura s.r.o. Vám zajistí zapůjčení osobního, užitkového i vícemístného vozidla. Automobil ve vynikajícím stavu si můžete pronajmout krátkodobě i dlouhodobě.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Mzdová agenda - zpracování mezd na klíč od profesionální a spolehlivé účetní firmy
Účetní společnost Účtárna na střeše s.r.o. z Havířova, která má dlouholeté a bohaté zkušenosti se Vám postará o kompletní zpracování mezd a veškerou personální i mzdovou agendu.
Autobazar - výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek
Autoservis Škoda a autobazar AUTO TOMAN, s.r.o. Vám v okolí Havířova a Karviné poskytuje výkup a prodej ojetých vozů kvalitních značek.
Testy tlumičů, 3D geometrie, oprava vstřikování, nástřik dutin a podvozku
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově poskytuje komplexní servis a opravy automobilů se specializací zejména na německé a francouzské vozy.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Výroba trubek, otevřených i uzavřených profilů
ArcelorMittal Tubular Products Karviná a.s vyrábí trubky a otevřené i uzavřené profily.
Pro plátce DPH vyřídíme vrácení DPH ze zahraničí – ze všech států Evropské Unie
Pro plátce DPH nyní vyřídíme i vrácení DPH ze zahraničí ze všech států Evropské Unie – Polsko, Slovensko, Německo, Rakousko, Francie atd. Obraťte se na firmu Účtárna na střeše s.r.o. Havířov.
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, vitríny
Eshop vybavení prodejen, řeznictví, pekárny Havířov, samoobsluhy, bistro, chladící pulty, chladící vitríny, cenovky, stojánky a držáky, mrazící skříně, obchodní i skladové regály.