Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Ochrana, impregnace dřeva s přípravky Bochemit - aby Vám dřevěná terasa dlouho vydržela
Kvalitní ochrana a impregnace dřeva - takové jsou přípravky Bochemit! Zabraňte napadení dřeva dřevokaznými houbami, plísněmi a hmyzem, aby Vaše terasa vydržela co nejdéle krásná a zdravá.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Lékárničky, náplně, oční výplachy do Vašich provozů
Společnost KRIŽAN, s.r.o. se specializuje na nabídku lékárniček s vyplní či bez. Můžete také zakoupit samostatnou náplň, závěsnou lékárničku, oční výplach dle Vaší potřeby do provozu či kanceláře.
KRIŽAN, s.r.o.
Aby Vás pergola přežila – preventivní dlouhodobá ochrana dřeva proti plísním či hmyzu
Přípravky značky BOCHEMIT tvoří dokonalý systém ochrany vaší dřevěné pergoly – poskytnou jí jak dlouhodobou ochranu proti napadení hmyzem, dřevokaznými houbami či plísněmi, tak proti UV záření.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Pozáruční servis a oprava mobilních telefonů a tabletů všech značek za rozumné ceny
Pozáruční servis a opravu mobilů, mobilních telefonů a tabletů poskytuje společnost Mada Servis s.r.o. se sídlem v Havířově s dobrou dostupností pro zákazníky i z okolí Ostravy.
Mada servis, s.r.o. MT ELEKTRO
Značení, samolepky, štítky na potrubí ve vysoké kvalitě na našem eshopu
Pokud hledáte kvalitní produkty pro značení potrubí dle ČSN, doporučujeme Vám navštívit eshop KRIŽAN, který se specializuje na bezpečnostní značení, samolepky a štítky na potrubí a ventily.
KRIŽAN, s.r.o.
Kalkulátor spotřeby pro výběr správného produktu Bochemit a výpočet množství
S výběrem produktu Bochemit vám pomůže kalkulátor spotřeby od společnosti Bochemie. Zajistěte si správný přípravek pro chemickou ochranu nebo sanaci dřeva včetně potřebného množství.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Praporkové a úhlové značky pro značení technických zařízení, prostorů a místností
Společnost KRIŽAN, s.r.o. se specializuje na praporkové a úhlové značky sloužící pro označení místností a prostorů v objektech, k upozornění rizika či nebezpečí nebo k orientaci v budově.
KRIŽAN, s.r.o.
Autobaterie - prodej a výměna autobaterií včetně kontroly nabíjení
U společnosti MS Steel s.r.o. z Havířova můžete pořídit novou autobaterie, díky které se už nebudete muset stresovat, jestli nastartujete Vašeho plechového miláčka.
MS steel s.r.o.
Kamerové systémy, alarmy, domofony se vzdáleným přístupem - montáž, servis
Montáž i servis kamerových systémů, alarmů a domovních telefonů (domofonů) se vzdáleným přístupem Vám v Havířově, Karviné i Frýdku-Místku zajistí spolehlivá společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Solárium, akce na permanentky do solárka - krásné opálení i v zimě
Solárium Reneta v Havířově Vám přináší AKCI na permanentky do solárka. Nečekejte na léto a buďte krásně opálení i v zimě! A jak toho dosáhnout?
Solární studio Reneta Havířov
Instalace fotovoltaických elektráren s vyřízením dotace z programu Nová Zelená Úsporám
O odbornou instalaci fotovoltaických elektráren na míru se postará společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. v okolí Frýdku-Místku i Karviné. Pomohou s vyřízením dotací Nová Zelená Úsporám.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Ochrana, impregnace nových i starších dřevěných plotů proti škůdcům a plísním
Společnost Bochemie dodává kvalitní přípravky Bochemit pro ochranu a impregnaci nových, nebo i starších dřevěných plotů proti hmyzu, houbám a plísním.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Varovná samolepící páska pro rozpoznání překročení teploty, detekci horkého povrchu
Samolepící páska pro rozpoznání tepla AS-92 pomáhá zvýšit bezpečnost na pracovišti, kde je nebezpečí kontaktu pokožky pracovníků s horkým povrchem. Na eshopu prodává společnost KRIŽAN, s.r.o..
KRIŽAN, s.r.o.
Kovovýroba na zakázku, strojírenská výroba dílů pro automotive a další odvětví
Na zakázkovou velkosériovou kovovýrobu, strojírenskou výrobu dílů pro nábytkářský průmysl, strojírenský průmysl i automotive se zaměřuje společnost KOVONA SYSTEM, a.s. se sídlem v Českém Těšíně.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Využití starého dřeva na stavbách - sanace trámů, příček a fošen přípravky Bochemit
Chcete-li využít staré dřevo na stavbách, použijte přípravky Bochemit od společnosti Bochemie, které jsou určeny k preventivní impregnaci a sanaci trámů, příček, fošen, krokví a jiných materiálů.
BOCHEMIT přípravky na ochranu dřeva
Kvalitní a rychlá výměna autoskel, čelních skel - oprava, servis, montáž
Profesionální výměnu, opravu, servis i montáž skel na Vašem vozidle Vám provede havířovská společnost MS Steel s.r.o., která působí i v okolí Karviné, Frýdku-Místku a Ostravy.
MS steel s.r.o.
Výroba gastro zařízení – nerezové stoly, digestoře, vozíky, regály a další
Výrobou gastro zařízení z atestovaných materiálů, např. nerezové stoly, digestoře, vozíky a další, se zabývá společnost Nerez Výroba Jež s.r.o. se sídlem v Petřvaldu u Karviné, nedaleko Ostravy.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Značkovací barvy a spreje na podlahové značení, lesnické i reflexní - e-shop - velký výběr
Firma KRIŽAN, s.r.o. Vám přináší velký výběr z bezpečnostního značení. Na našem e-shopu najdete mino jiné značkovací barvy a spreje na podlahové značení, reflexní i lesnické spreje a mnoho dalších.
KRIŽAN, s.r.o.
Opravy a servis elektrospotřebičů přímo u Vás doma
Společnost UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s.r.o. z Havířova poskytuje servis elektrospotřebičů jako jsou pračky, myčky, elektrické trouby a ohřívače vody. Zajišťujeme pozáruční servis přímo u zákazníka.
UNIVERSAL TELEKOMUNIKACE s. r. o.
Zdravé opalování v solárním studiu - levné a bezpečné solárium
Pokud chcete být krásně opálení, využijte zdravého a levného opalování v solárním studiu Reneta v Havířově, kde naleznete profesionální opalovací stroje, skvělou obsluhu a příjemné prostředí.
Solární studio Reneta Havířov
Výroba nerezového zábradlí do interiéru i exteriéru, žebříků a schodů na míru
Výrobou nerezového zábradlí, které může být jak interiérové tak i exteriérové, žebříků na střechy i k bazénům a schodů na míru dle přání zákazníka, se zabývá firmy Nerez Výroba Jež s.r.o. v Ostravě.
Nerez Výroba Jež s.r.o.
Výroba a prodej fotoluminiscenčního značení, jako jsou tabulky, štítky, cedule a pásky
Prodej a výrobu fotoluminiscenčního značení zajistí společnost KRIŽAN, s.r.o., která se zaměřuje na kompletní bezpečnostní značení. Na eshopu najdete tabulky, štítky, cedule, pásky a podlahové značky.
KRIŽAN, s.r.o.
Zakázková velkosériová kovovýroba, strojírenská výroba za výhodnou a konkurenceschopnou cenu
KOVONA SYSTEM, a.s., člen skupiny INDUSTRIAL SYNERGY, je moderní, dynamicky se rozvíjející společnost, která se zabývá velkosériovým zakázkovým zpracováním oceli za studena.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Samolepící podlahová značkovací páska PermaStripe, zákazové tabulky, značky – prodej
Prodejem kvalitních samolepících podlahových pásek PermaStripe, dále zákazových tabulek s textem dle požadavku zákazníka a jiných značek se zabývá společnost KRIŽAN, s.r.o. se sídlem v Havířově.
KRIŽAN, s.r.o.
Výkup a zpracování kovového, ocelového a litinového odpadu
Naše společnost Centromat s.r.o. v Havířově se zabývá svozem, výkupem i zpracováním kovošrotu a veškerého železného odpadu, který upravuje moderní technikou.
CENTROMAT s.r.o.