Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Zakázková kovovýroba - spolehlivé výrobky přesně podle vašich požadavků
Zakázková kovovýroba společnosti KOVONA SYSTEM, a.s. z Českého Těšína nabízí širokou škálu nejrůznějších spolehlivých výrobků, které zhotovíme přesně podle potřeb zákazníka.
KOVONA SYSTEM, a.s.
Autovrakoviště, prodej náhradních dílů Karviná, ekologická likvidace silničních vozidel a motocyklů
Společnost TRIKOL s.r.o. se zabývá výkupem a ekologickou likvidací silničních vozidel všech typů a jakéhokoliv stavu.
Svatební salon Maanba Karviná, svatební šaty, pánské obleky, opravna oděvů, objednání kytice
Svatební salon Maanba z Karviné nabízí velký výběr nejen svatebních a společenských šatů, ale také pánských obleků a šatů pro družičky.
Pravidelný úklid kanceláře, zdravotnická zařízení - komfortní výsledek
Pravidelný a kompletní úklid od profesionálů v Havířově, Karviné a Českém Těšíně Vám zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o., a to vždy s komfortním výsledkem.
Údržba zeleně Karviná, sekání travnatých ploch, terénní úpravy, kácení rizikových stromů a dřevin
Naše firma z Karviné provádí kompletní služby v údržbě zeleně, veřejné zeleně, sekání trávy, zajistíme terénní úpravy a kácení rizikových stromů.
Rychlá, profesionální výměna i oprava autoskel u osobních a nákladních vozidel
O kvalitní a rychlou výměnu či opravu autoskla u osobních a nákladních vozidel, autobusů, stavební i zemědělské techniky se Vám postará společnost MS Steel s.r.o. z Havířova.
MS steel s.r.o.
Projekt, návrh rekonstrukce rodinného domu a jiných staveb
Mezinárodní architektonický ateliér Ing. arch. Hany Liškutínové se zabývá projekty a návrhy rekonstrukce rodinných i bytových domů, interiérů a jiných staveb. Samozřejmostí je provádění vizualizace.
Profesionální úklid ordinací, ambulancí a dalších zdravotnických zařízení, ale i kanceláří a firem
O pravidelný či jednorázový úklid ordinací, zdravotnických zařízení, ambulancí, škol i kanceláří a výrobních prostor se postará spolehlivá firma Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Krásná restaurace uprostřed města Havířov
Bezkonkurenční kuchyně, skvělé pokrmy a lahůdky, profesionální personál a mnoho nadstandartních služeb. Pořádání oslav, akcí a firemních večírků nabízí Restaurace Radnice Havířov s.r.o.
Projekty pro stavbu i rekonstrukci rodinných domů a bytů od spolehlivého architekta
Kvalitně vypracované projekty i s realizační dokumentací pro stavbu či rekonstrukci rodinných domů, bytů i interiérů od architektonického ateliéru Ing. arch. Hany Liškutínové na pobočce v Brně.
Pneumatiky, alu kola, disky - prodej, oprava i výměna pro všechny typy automobilů
Prodej, opravu a výměnu pneumatik, alu kol a disků pro Havířov a okolí Ostravy zajišťuje firma MS steel s.r.o., která provozuje pneuservis pro všechny značky a typy osobních i dodávkových automobilů.
MS steel s.r.o.
Architekt – projekty, návrhy domů, 3D vizualizace, domy ve svahu
Projekty a návrhy domů i s 3D vizualizací realizuje architekt Ing. Hana Liškutínová, která se specializuje také na domy umístěné ve svahu. Působí především v okolí Ostravy a Prahy.
Profesionální autoservis - oprava klimatizace, 3D geometrie, STK
Profesionální autoservis zajišťující opravy klimatizací, 3D geometrii i zprostředkování STK v okolí Havířova a Šenova je společnost Autochodura s.r.o., která dbá především na kvalitu provedené práce.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Montáž, servis, oprava plynové kotle Therm v co nejkratším čase
Pokud potřebujete servis, montáž nebo opravu vašeho plynového kotle Therm, obraťte se na firmu MaRel corp., s.r.o., která poskytuje kvalitní služby v nejkratším možném čase v okolí Těšína a Karviné.
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv
NTL Nezávislá tribotechnická laboratoř Karviná, rozbory průmyslových, motorových olejů a maziv, výměny olejových náplní, aplikace aditiv pro motory a převodovky, mazací služby.
Specialisté na zemní a výkopové práce, terénní úpravy i stavbu příjezdových cest a chodníků
O zemní a výkopové práce, výstavbu příjezdových cest, terénní úpravy, výkopy bazénů a jímek a další práce se postará společnost SKALKA – zemní práce v okolí Bohumína, Karviné i Orlové.
Spolehlivá autopůjčovna vozů Škoda Octavia v perfektním stavu s možností dlouhodobého pronájmu
Nové vozy Škoda Octavia v perfektním stavu, které je možné si dlouhodobě pronajmout, s povinným i havarijním pojištěním poskytuje autopůjčovna Autochodura s.r.o. v okolí Havířova i Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Obchodní zastoupení pro plynové kotle Therm - odborné poradenství, montáž i servis
Kvalitní kotle Therm, které jsou složené ze špičkových komponentů vám poskytnou spoustu výhod. Firma MaRel corp s.r.o. v Českém Těšíně provádí odborné poradenství, dovoz a montáž i servis.
Dezinfekci místností, prostorů i matrací zajistí generátor ozonu, který účinně zlikviduje viry
Dezinfekci místností, prostorů i matrací pomocí čištění ozonu zajistí společnost Lumír Sokol Plus s.r.o. v okolí Havířova i Karviné. Dále se zaměřují na prodej a pronájem generátoru ozonu.
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků
Vzdělávání, sociální sféra, rekvalifikace Karviná, vzdělávání úředníků, sociálních pracovníků, IT kurzy, získání certifikátu.
Nabídka práce, volná pracovní místa - automechanik, autoelektrikář, autokarosář, skladník
Společnost Auto Toman s.r.o. v Havířově nabízí zajímavou pracovní příležitost. Má k dispozici volná pracovní místa skladníka, automechanika, autoelektrikáře a autokarosáře.
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže
Umělecké kovářství Český Těšín, zakázková kovářská výroba, bytové doplňky, brány, ploty, mříže, svícny, stojany, věšáky, světla, krbové soupravy.
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika
Ambulance klinické psychologie a dětské klinické psychologie Dolní Lutyně, psychodiagnostika, psychoterapie, supervize.
Klinická psychologie Pastuchová s.r.o. Mgr. Martina Pastuchová
Vodoinstalatérské, plynařské, topenářské práce - projekce, realizace
Kontaktujte MaRel corp s.r.o., která provádí vodoinstalatérské, topenářské i plynařské práce včetně projekce a realizace v okolí Českého Těšína, Frýdku Místku i Ostravy.
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání
Výroba střešních oken Český Těšín, dřevěná a plastová okna s různou konstrukcí a způsoby otevírání se hodí do každého interiéru.