Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Dodávka a následná profesionální montáž klimatizace do bytu či rodinného domu
Dodávku a montáž klimatizace v bytě či rodinném domě Vám zajistí havířovská společnost Arctis Čeleda s.r.o., která je díky dlouholeté praxi specialistou v oblasti chladící a klimatizační techniky.
Pravidelné školení řidičů profesionálů na nákladní auta nad 3,5 t
Autoškola Pollak s.r.o. poskytuje pravidelné školení profesionálních řidičů nákladních aut nad 3,5 t. Zdokonalování způsobilosti řidičů probíhá ve školících střediscích v Havířově a Českém Těšíně.
Oprava, servis vysokozdvižných a paletových vozíků Linde, Jungheinrich, Toyota
Porouchal se vám váš vysokozdvižný či paletový vozík? Odbornou opravu a servis provádí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Opavy, Frýdku-Místku a okolí.
Profesní školení řidičů pro osobní i nákladní vozy - vstupní, pravidelné i rozšířené
Profesní školení řidičů vstupní, pravidelné i rozšířené pro osobní i nákladní vozy zajišťuje společnost Autoškola Pollak s.r.o., pro všechny v okolí Havířova, Karviné i Českého Těšína.
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky
Prodej kvalitních náhradních dílů pro vysokozdvižné, nízkozdvižné i paletové vozíky v okolí Havířova, Karviné i Frýdku Místku zajišťuje společnost J & R servis Jana Macháčka.
Profesionální servis auta na splátky, oprava automobilu bez starostí
Autoservis Autochodura s.r.o. v Havířově všem řidičům nabízí možnost profesionální opravy a servisu automobilu na splátky bez starostí.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Prodej automobilů ŠKODA - autosalón Karviná
Uvažujete o koupi nového vozu bez starostí a žádné akontace? AUTOCENTRÁLA s.r.o. v Karviné-Fryštátu Vám nabízí automobily ŠKODA, který si můžete ihned po zakoupení odvést. Na výběr máte z 9 modelů. Nezaplatíte akontaci, jen pevnou částku každý měsíc, nepřeplatíte ani korunu. V ceně zakoupeného vozidla máte kompletní pojištění, které zahrnuje ...
Zpracovaní daňového přiznání - rychle a kvalitně
Svěřte svoje účetnictví do rukou profesionálu. Veškeré druhy daňového přiznání Vám zpracuje Ing. Kateřina Mlýnská, která působí nejen v Ostravě, ale také ve Frýdku - Místku a okolí.
ŠKODA KODIAQ - prostorné a bezpečné SUV s pohonem všech kol (4x4)
Přijďte se seznámit s novým SUV vozem do AUTOCENTRÁLY s.r.o. v Karviné, kde na Vás čeká rodinný, prostorný a bezpečný automobil Škoda Kodiaq s pohonem všech kol (4x4).
Reaktivace a regenerace aktivního uhlí, prodej sorbentů i nauhličovadel
Společnost Resorbent s.r.o. zajišťuje reaktivaci a regeneraci aktivního uhlí a je významným dodavatelem sorbentů i nauhličovadel pro velký okruh zákazníků hlavně v aplikacích čištění vody a vzduchu.
Daňové přiznání - zpracovaní všech druhů, komplexní služby, poradenství
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňového přiznání v Ostravě, Havířově a okolí.
Servis, oprava nízkozdvižných a vysokozdvižných vozíků BT, Caterpillar, Huster
Kvalitní servis a opravu paletových, nízkozdvižných i vysokozdvižných vozíků Vám zajistí společnost J & R servis Jana Macháčka, která působí v oblasti Havířova, Karviné, Třince, Frýdku-Místku a okolí.
Řidičák skupiny A na motorku, motocykl, moped - kvalitní autoškola
Řidičák skupiny A na motorku, motocykl i moped si můžete udělat u kvalitní Autoškoly Pollak s.r.o., která má dlouholeté zkušenosti v oborou. Působíme pro okresy Havířov, Karviná i Český Těšín.
Noty různých žánrů na klavír a piano pro začátečníky i pokročilé - eshop
Široký sortiment not pro klavír i piano různých žánrů prodává na svém eshopu společnost eNoty.eu, jejíž nabídka zaujme začátečníky i pokročilé hudebníky. V našem internetovém obchodě si vybere každý.
Spolehlivé vedení a kompletní zpracování účetnictví a daňové evidence
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytuje komplexní služby v oblasti daňové evidence, účetnictví v okolí Ostravy i Havířova.
Rekonstrukce účetnictví - opravy, úpravy a zpracování účetnictví na míru
Ing. Kateřina Mlýnská se postará o Vaše účetnictví. Ať už jste z okolí Ostravy či Havířova oslovte naší firmu, která se postará o zpracování účetnictví na míru a také provede celou jeho rekonstrukci.
České i zahraniční noty pro zobcovou flétnu, dechové nástroje, eshop
České i zahraniční noty pro dechové nástroje a také noty pro zobcovou flétnu dodává společnost eNoty.eu, která nabízí široký sortiment not na svém eshopu.
Eshop se zpěvníky - prodej, velký výběr lidových i moderních písní
Firma eNoty.eu se zabývá prodejem zpěvníků na svém eshopu, kde můžete vybírat z velkého výběru písní, ať už lidových či moderních.
Vícepaletové manipulátory - hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami
Hydraulická přídavná zařízení pro manipulaci s více paletami Vám nabízí spolehlivá společnost ČEMAT trading, spol. s r. o.
Zpracování mzdové a personální agendy pro firmy
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti zpracování mzdové a personální agendy pro firmy v ostravě a okolí.
Gumárenské produkty - prodej syntetického kaučuku, polymeru, kalafun i zinkových bělob
Prodejem gumárenských produktů, jako je syntetický kaučuk, polymer, kalafuny či zinkové běloby, se zabývá společnost Genetrix v Bohumíně, která patří mezi přední dodavatele těchto surovin.
Slezské černé uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech - prodej, rozvoz
Prodejem a rozvozem slezského černého uhlí s maximální výhřevností i ve vysokých mrazech, se zabývá společnost RevoSolar s.r.o. Působíme v okolí Bohumína, Ostravy a dalších měst v jejich blízkosti.
Plniče, stříkací pistole, kompresory - kvalitní vybavení pro všechny autolakovny
Kvalitní vybavení pro všechny autolakovny zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. v Ostravě, která po celé České republice dodává plniče, stříkací pistole, kompresory a další příslušenství.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Pneumatiky pro stavební a zemní stroje - montáže přímo v terénu
ČEMAT trading je distributorem pneumatik pro stavební techniku nejen v Bohumíně a Ostravě, ale v celé České republice. Nabízíme pneumatiky pro stavební a zemní stroje s možnosti montáže přímo v terénu
Profesionální školení pro autolakýrníky - aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu
Společnost Autoslužby Janoušek pro vás připravila profesionální školení v Ostravě pro autolakýrníky, které vašim zaměstnancům zajistí aktivní vzdělávání v autoopravárenském průmyslu.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov