Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Akreditovaná autoškola s dlouholetou praxí - moderní trenažery i vozy, multimediální učebny
Akreditovaná autoškola Pollak s.r.o. s dlouholetou praxí má pro vás k dispozici moderní trenažery, multimediální učebny i moderní vozy. Působí v Havířově, Karviné i Českém Těšíně.
Ekologické mytí auta - kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou
Kompletní čištění interiéru, karosérie i kol horkou párou zajišťuje společnost Ecocleaning Morava působící v okolí Havířova a Karviné, která se specializuje právě na ekologické mytí aut.
Krmivo splňující bezpečnostní předpisy pro výrobu krmné směsi, léků, premixů
Společnost Genetrix se sídlem v Bohumíně jako dodavatel chemických surovin, dodává také široký sortiment krmiv, které splňuje bezpečnostní předpisy, pro výrobu krmných směsí, léků i premixů.
Prodej barev, autolaků, vybavení lakoven - kvalitní produkty pro snadnou práci
Prodej barev, autolaků a dalšího vybavení do lakoven zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. Naše společnost nabízí kvalitní produkty, které Vám usnadní práci!
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Vysoce efektivní dřevěné brikety - suché palivo za nízkou cenu s rozvozem zdarma
Vysoce efektivní suché palivo, kterým jsou dřevěné brikety prodává za nízké ceny firma RevoSolar, s.r.o. a zajišťuje rozvoz zdarma v okolí Frýdku, Příboru, Jablůnkova i Karviné, Havířova, Třince aj.
Pronájem zájezdových autobusů pro tuzemské i zahraniční zájezdy
Pokud si potřebujete pronajmout autobus, obraťte se na ČSAD Karviná a.s., kde Vám poskytnou pohodlný a spolehlivý zájezdový autobus pro tuzemské i zahraniční zájezdy.
Autobusové poznávací zájezdy, aktivní dovolená - Vídeň, Polsko, Budapešť
Pestrou nabídku autobusových zájezdů a aktivní dovolené po Evropě zajišťuje Cestovní kancelář 3ČSAD. Navštivte s námi Vídeň, Polsko, Budapešť a jiné města a památky.
Prodej autolaků, vybavení autolakoven - kvalitní příslušenství pro autolakýrníky
Kvalitní příslušenství pro autolakýrníky vám dodá do vaší autolakovny firma Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. z Havířova, která prodává autolaky a vybavení autolakoven.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Potřeby pro stolaře, truhláře i domácí kutily - prodej nábytkového příslušenství
Prodejem nábytkového příslušenství se zabývá společnost Keny Export – Import s.r.o. z Havířova. Nabízí široký sortiment potřeb pro stolaře, truhláře i domácí kutily za velmi příznivé ceny.
Kvalitní dřevěné pelety - moderní, ekologická alternativa paliv
Na kvalitní dřevěné pelety, které jsou dnes moderní ekologickou alternativou běžného paliva, se specializuje společnost RevoSolar s.r.o., která působí v okolí Karviné, Havířova, Třince a dalších.
Pneuservis, pneuservisní služby pro nákladní i osobní auta a stavební stroje
Pneuservis pro nákladní i osobní auta a stavební stroje a nakladače najdete u ČSAD Havířov a.s., kde Vám poskytnou profesionální pneuservisní služby.
Úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken s maximální výkonností
Maximální výkonnost můžete čekat od společnosti Lumír Sokol - úklid Havířov, která zajišťuje úklid domů, společných prostor, mytí podlah i oken a to navíc i v okolí Karviné.
Klimatizace, klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev
Klimatizační systémy a tepelná čerpadla pro chlazení i ohřev vám dodá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která provádí montáž a servis chladicích zařízení a klimatizací.
Daňová evidence včetně daňového poradenství
Jsme spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina Mlýnská, poskytující komplexní služby v oblasti daňové evidence. Samozřejmostí je také poradenství v této oblasti.
Kompletní likvidace pojistné události – oprava vozu i náhradní automobil
Kompletní likvidace pojistné události i likvidace škod po havárii vašeho vozu zajišťuje společnost Autoslužby Janoušek s.r.o. z Havířova. Po dobu opravy vozu vám zapůjčíme náhradní automobil.
Autoslužby JANOUŠEK s.r.o. Havířov
Klimatizace LG, Toshiba pro byty, rodinné domy i kanceláře - dodávka, montáž a servis
Klimatizace LG či Toshiba vhodné pro byty, rodinné domy i kanceláře dodává společnost Arctis Čeleda s.r.o., zajišťuje také jejich montáž a servis v okolí Frýdku Místku, Nového Jičína a Třince.
Prodej trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky - s výměnou u zákazníka
Prodejem trakčních baterií pro vysokozdvižné vozíky s výměnou u zákazníka po celém Moravskoslezském kraji se zabývá firma J & R servis Jan Macháček z Havířova.
Autoskla, profesionální výměna autoskel z pojištění, opravy prasklin
Profesionální výměnu autoskel z pojištění a opravy prasklin zajišťuje firma MS steel s.r.o., která se specializuje právě na autoskla a jejich servis v okolí Karviné, Havířova i Frýdku Místku.
MS steel s.r.o.
Montáž a servis klimatizačních technologií - klimatizace, klimatizační jednotky
Montáží, servisem a prodejem klimatizačních technologií a jednotek se zabývá firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova. Obraťte se na nás, vybereme pro vás tu pravou a spolehlivou klimatizaci.
Úklid firem, kanceláří i domácností - kvalitní a spolehlivé služby pro perfektní komfort
S úklidem firem, kanceláří i domácností v Havířově i Českém Těšíně se můžete směle obrátit na společnost Lumír Sokol - úklid, která se postará o kvalitní a spolehlivé služby pro váš perfektní komfort.
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků VZV - náhradní díly i příslušenství
Odborný servis vysokozdvižných a elektrických paletových vozíků (VZV) zajišťuje firma J & R servis Jana Macháčka, který dodává také náhradní díly, příslušenství a působí v okolí Ostravy i Havířova.
Autopůjčovna - osobní i užitkové vozy s povinným i havarijním pojištěním
Firma MS Steeel s.r.o. vlastní autopůjčovnu, kde si můžete bez problémů zapůjčit osobní i užitkový vůz, v jehož ceně je již zahrnuto povinné a havarijní pojištění. Působíme v okolí Havířova i Karviné.
MS steel s.r.o.
Náhradní díly pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku – prodej, dodávka
Dodávku náhradních dílů pro vysokozdvižné vozíky a manipulační techniku Vám zajistí firma Jana Macháčka J & R servis v Havířově, která se zabývá prodejem a servisem manipulační techniky.
Oprava auta na splátky i po havárii - snadno, rychle a bez starostí
Vaše auto nyní můžete nechat opravit na splátky snadno, rychle a bez starostí díky společnosti Autochodura s.r.o., která působí v okolí Havířova, Ostravy i Karviné.
Autochodura s.r.o. Autoservis Havířov
Nábytkové kování i drátěný program – potřeby pro stolaře na jednom místě
Potřeby pro stolaře a truhláře zajišťuje společnost Keny Export - Import s.r.o. z Havířova. Nábytkové kování, drátěný program a další kvalitní sortiment zakoupíte na jednom místě.