Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Karviná
Servis, repase, opravy vysokozdvižných vozíků - kvalitní servisní služby
Servis, repase a opravy vysokozdvižných vozíků vám zajistí společnost J & R servis z Havířova, která zajišťuje prodej a servis VZV. Kvalitní servisní služby poskytujeme už více než 20 let.
Profesionální autoservis - servis, oprava a kontrola vozidel všech značek
Profesionální autoservis společnosti MS Steel s.r.o. zajišťuje servis, opravy i kontroly vozidel všech značek v okolí Karviné, Frýdku Místku a Havířova.
MS steel s.r.o.
CAMSO - nový název na trhu s manipulační technikou
CAMSO je nový název na trhu s manipulační technikou, kterou naleznete v naší firmě ČEMAT trading, spol. s r. o., která je hlavním dodavatelem manipulační a stavební techniky v ČR a na Slovensku.
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů a aut - rychle a bez poškození zamykacího systému
Nouzové otevření zabouchnutých dveří u bytů či aut rychle a bez poškození zamykacího systému zajišťuje zámečnictví Twardzik v okolí Karviné, Orlové, Havířova, Bohumína i Českého Těšína.
Ratanový nábytek - botník, regál, obal na květináč, komody eshop
Ratanový nábytek pro váš byt či zahradu můžete nyní zakoupit v eshopu společnosti Favour Czech, s.r.o., v jejíž nabídce naleznete vše od botníků, přes regály, obaly na květináče až po komody.
Montáž a servis klimatizačních zařízení - dělená, okenní, mobilní klimatizace
Připravte se na letní dny - dělená, okenní i mobilní klimatizace Vás osvěží. Montáž a servis klimatizačních zařízení provádí firma ARCTIS Čeleda s.r.o. z Havířova, která Vám také poradí s výběrem.
Teplená čerpadla, systém vzduchotechniky, rekuperace - příjemné a zdravé bydlení
Příjemné a zdravé bydlení vám zajistí tepelná čerpadla, systém vzduchotechniky a rekuperace od společnosti ARCTIS Čeleda, s.r.o. v Havířově., která se zaměřuje na prodej, servis a montáž.
Rekonstrukce, vedení a zpracování účetnictví - daňové poradenství
Rekonstrukce účetnictví, vedení i zpracování provádí v Ostravě a okolí Ing.Kateřina Mlýnská, která nabízí také daňové poradenství.
Barevné RGB LED pásky pro vnější i vnitřní použití – s jednoduchou montáží
Přemýšlíte-li o osvětlení s jednoduchou montáží, zvolte LED RGB pásky. Ty jsou vhodné pro vnější i vnitřní použití. KENY Export-Import s.r.o. z Havířova prodává LED pásky v celém rozsahu barev.
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky a firmy
Jednoduché i podvojné účetnictví pro živnostníky, firmy, družstva, obecní úřady a podobné v Ostravě a okolí zpracuje spolehlivá firma Ing. Kateřina Mlýnská.
Vysokozdvižné vozíky, manipulační technika Ostrava - prodej, servis
Nezbytný pomocník pro snadnou manipulaci s materiálem je vysokozdvižný vozík. Pokud potřebujete manipulační techniku, která vám usnadní přesun materiálu a zboží, obraťte se na firmu Hurt – Zdislav Taňcula, kde se zabýváme prodejem, servisem i repasí vysokozdvižných vozíků. U nás také seženete náhradní díly a vaši stávající techniku můžete vyměnit ...
Odklad daní - posunutí termínu daňové povinnosti
Spolehlivá a profesionální firma Ing. Kateřina mlýnská Vám poskytne odklad daní. Nabízíme komplexní služby v oblastí daňové evidence a účetnictví. Posuneme Vám termín daňové evidence.
Zahradní nábytek, lehátka, židle, stoly z ratanu i dřeva - prodej, eshop
Zahradní nábytek z ratanu i dřeva můžete zakoupit jednoduše na eshopu společnosti Favour Czech s.r.o., která zde prodává široký sortiment lehátek, židlí, stolů a dalších zahradních produktů.
Zámečnictví - výroba náhradních klíčů, nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů
Zámečnictví Twardzik vyrábí náhradní klíče a zajišťuje nouzové otevírání dveří, trezorů a automobilů v okrese Karviná.
Podlahové a stěnové vytápění, bojlery, radiátory Orlová – montáž
Zvažujete-li montáž topení, bojlerů či podlahového nebo stěnového vytápění, obraťte se na firmu Mazdex Orlová, která vám zajistí vše potřebné k vašemu teplu. Provádíme tyto práce: - realizace veškerého topenářského zařízení v rodinných domech a bytových fondech - montáž bojlerů - stěnové vytápění a sahary - podlahové vytápění - opravy ...
Bazény, párty stany, grily, skleníky, foliovníky - eshop pro zahradu
Eshop pro zahradu, kde můžete zakoupit bazény, párty stany, grily, skleníky i foliovníky a spoustu dalšího pro vás vytvořila společnost Favour Czech s.r.o.
Technické kontroly vysokozdvižných vozíků Ostrava
Bezpečnost a spolehlivost manipulační techniky vám zajistí řádná a pravidelná technická kontrola. Ve společnosti Zdislav Taňcula – Hurt se zabýváme prodejem a servisem vysokozdvižných vozíků. Také provádíme technické kontroly vysokozdvižných vozíků všech výrobců. Naše firma Hurt je členem Sdružení pro manipulační techniku s certifikátem na ...
Svinovací lisy k lisování sena, slámy, senáže - prodej, servis
S vhodným výběrem výkonného svinovacího lisu vám pomůže firma Polský dům-zemědělská technika s.r.o., která se zabývá prodejem a servisem strojů pro lisování senáže, sena a slámy. U nás naleznete svinovací lisy s jednoduchou konstrukcí i moderním designem. Zakládáme si na osobním přístupu ke každému zákazníkovi. Svinovací lisy – prodej, ...
Ovíječky balíků – samonakládací, s boční, přední nakládkou
Žádný zemědělec se dnes neobejde bez pomoci zemědělské techniky, která ulehčí práci i ušetří čas. Pokud sháníte profesionální ovíječky balíků, obraťte se na spolehlivého dodavatele zemědělské techniky společnost Polský dům-zemědělská technika s.r.o. Prodáváme ovíječky samonakládací, s boční i přední nakládkou. S výběrem vám rádi ...
Opravy a rekonstrukce ústředního topení Orlová, Karviná
Potřebujete-li opravit nebo zrekonstruovat topení, pak přenechejte tuto práci odborníkům na svém místě, kteří odvedou svou práci za rozumnou cenu. O vodo topo plyn servis se postará Firma Mazdex Orlová v Karviné, která provádí veškeré opravy ústředního topení. Poskytujeme komplexní služby a vypracujeme vám také cenovou nabídku. Máme letité ...
Zemědělská technika s prvotřídním servisem
Zemědělská a lesnická technika, jako například svinovací lisy a ovíječky balíků - to je parketa společnosti Polský dům - Zemědělská technika Český Těšín. Při produkci potravin i krmiv je zemědělská technika nepostradatelným pomocníkem. V dnešní době si zemědělci nemusí vystačit pouze s pluhem a koňmi, ale mohou si pořídit účinnější stroje. Kde ...
Sportovní ortopedie, traumatologie, rehabilitace Ostrava
Hokejisté, fotbalisté, házenkáři i volejbalisté se potkávají na privátní ortopedické klinice Ort-Art v Petřvaldě u Karviné, kde se zaměřujeme na komplexní ortopedickou léčbu. Mimo o běžné pacienty pečujeme také o řadu vrcholových sportovců, kteří u nás využívají ortopedii, sportovní traumatologii a rehabilitaci. Nabízíme kvalitní péči na moderně ...
Chemické suroviny pro chemický, gumárenský průmysl - široké spektrum
Chemické suroviny pro chemický, barvářský, sklářský, farmaceutický, pyrotechnický, gumárenský průmysl dodává firma GENETRIX s.r.o. v Bohumíně, která nabízí jejich široké spektrum.
Ortopedická klinika Petřvald
Soukromé zdravotnické zařízení ORT-ART, s.r.o. v Petřvaldu u Karviné je moderní vysoce kvalitní ortopedická klinika se specializací na speciální chirurgii. Ortopedická klinika hotelového typu se zkušenými ortopedy a zdravotním personálem Vám poskytne odbornou lékařskou péči a vy se můžete rychle vrátit k vaši práci či sportovním ...
Nábytek do kuchyně, obýváku, ložnice - eshop, TV stolky, držáky, doplňky
Nábytek do kuchyně, obýváku či ložnice je k dostání v eshopu firmy FAVOUR Czech s.r.o., která nabízí široký sortiment zboží jako doplňky, TV stolky nebo dokonce nástěnné držáky na televizi.