Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Prodej drceného nebo tříděného asfaltového recyklátu
Drcený a tříděný asfaltový recyklát, který se dá použít jako podkladní vrstva nebo pro zpevnění podkladních vrstev prodává na Brněnsku firma Jihomoravská obalovna s.r.o.
Jihomoravská obalovna s.r.o.
Svařovací inventory MMA VECTOR Welding zakoupíte pohodlně na eshopu i na prodejně
Na prodejně či na eshopu zakoupíte u společnosti Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. svařovací inventory MMA VECTOR Welding. Prodejnu najdete v Zakřanech v okrese Brno-venkov.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Multifunkční výkonné laserové tiskárny pro barevný i černobílý tisk - formát A4 i A3
Firma Samsontech Josef Samson poskytuje kvalitní a výkonné laserové tiskárny INEO, které jsou vhodné do kanceláří a podniků. Tiskárny tisknou barevně i černobíle do maximálního formátu A3.
Výroba nábytku, kuchyní, kuchyňské linky na míru, truhlářství
Truhlářské práce, výrobu nábytku, specialista na kuchyňské linky na míru, grafický návrh pro zákazníky zdarma provádí kvalitní firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Výroba nůžkových bezpečnostních mříží třídy RC1, RC2, RC3 a RC4 - jednokřídlá, plovoucí
Pevné prvky pro zabezpečení oken a dveří prodává společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna. Vyrábíme nůžkové bezpečnostní mříže, které jsou certifikovány dle třídy RC1 - RC4.
Soupravy klenotů, řetízky a náušnice ze žlutého, bílého zlata s brilianty
Luxusní soupravy klenotů, zejména řetízky s přívěškem a náušnice ze žlutého a bílého zlata osázené brilianty pořídíte ve Zlatnické dílně Radky Horníčkové v Ivančicích.
Zlatnická dílna Radka Horníčková
Ohebné vinylové dílce a podlahové zakončovací lišty - prodej v e-shopu
Podlahové zakončovací lišty, schodnice a ohebné vinylové dílce dodává společnost Bukoma group s.r.o. z okresu Vyškov. V našem e-shopu zakoupíte různé podlahové prvky v požadovaném dekoru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Dodávka snímačů sil, vyhodnocovacích jednotek a elektronického vážení
Kvalitní snímače sil a vyhodnocovací zařízení pro zemědělství, laboratoře nebo potravinářství seženete od společnosti UTILCELL s.r.o., která sídlí nedaleko Brna.
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru – chladící boxy na víno, pivo
Chlazení pro pivaře a vinaře na míru sestaví v okolí Brna a jižní Moravy firma Vojtěch Zouhar. Dodáváme chladící boxy na víno a pivo z izolačních skel nebo v kombinaci PUR panelů s izolačním sklem.
Kuchyň snů Vám na míru zrealizuje Truhlářství Radim Sladký
Jestli uvažujete o nové kuchyni, pak si nechte zrealizovat kuchyň přímo na míru. Firma Truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích se Vám o vše postará do posledního detailu.
Hračky ROLLY TOYS - šlapadla, odrážedla nebo šlapací traktory pro malé závodníky
Firma AGS Ing. Beneš z okolí Brna poskytuje nejen hračky pro malé farmáře, ale také mobilní hračky ROLLY TOYS mezi než patří šlapadla, odrážedla nebo šlapací traktory pro kluky i holčičky.
AGS Ing. Beneš Agro sortiment
Prodej sazenic růží různých odrůd od českého pěstitele v Brně a okolí
Firma Zahradnictví Urban, která sídlí nedaleko Brna prodává sazenice růží v různých odrůdách. Můžete si vybrat z růží velkolistých, pnoucích nebo sadových.
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu - prodej v e-shopu
Vinylové podlahy v imitaci dřeva, kamene či betonu zakoupíte v e-shopu naší společnosti Bukoma Group s.r.o. z okresu Vyškov. Na vyžádání zasíláme 3 ks vzorků podlah zdarma.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Otevírací bezpečnostní mříže Masterdoor, které jsou certifikované dle třídy RC1 - RC4
Společnost AD SECURITY s.r.o. z Brna vyrábí certifikované otevírací mříže třídy RC1 - RC4. Ty slouží pro spolehlivé mechanické zabezpečení nejrůznějších objektů (domy, veřejné budovy).
Výroba náhradních dílů pro cementárny a vápenické odvětví – odborný výrobní servis v okrese Brno
Představujeme vám společnost MELKOV, která pokračuje ve výrobní, montážní a servisní činnosti bývalé společnosti JV-servis v obci Mokrá-Horákov v okrese Brno.
MELKOV, s.r.o.
Deratizace, dezinfekce, dezinsekce, hubení škůdců, ochrana proti holubům, plynování
Společnost DDD Jergl - Svatopluk Jergl se zabývá deratizací, dezinfekcí a dezinsekcí.
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej
Švestky, slivoně ovocné stromky, renklody, slíva - prodej vlastní produkce ovocných stromků nabízí firma ZAHRADNICTVÍ Urban u Brna.
Malo i velkoprodej zboží pro párty, karnevaly, volný čas, oslavy, e-shop, ohňostroje, karnevalové masky, kostýmy
Společnost Ivo Bukáček - Tisíc a jeden fór se zabývá malo i velkoprodejem veškerého zboží pro párty, karnevaly a volný čas. Veškeré zboží můžete zakoupit na našem e-shopu.
Vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru – prodej, e-shop
Při pořízení nové podlahy a řešení schodiště jistě oceníte možnost nákupu na e-shopu firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna, která prodává vinylové schodišťové dílce a podlahy na míru.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Opravy a rekonstrukce vozovek Jihomoravský kraj – kvalitní služby ryze české firmy
Sháníte kvalitní firmu pro opravu vozovky nebo potřebujete rovnou její rekonstrukci? Vše zařídí firma Soukup Miloš, která se zabývá nejen tím, zajímá vás více?
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo
Návrh, montáž, opravy a servis výčepních zařízení a chlazení na pivo zajišťuje v širokém okolí Brna a Hustopečí firma Vojtěch Zouhar - Montáž, servis a revize chladících a výčepních zařízení.
Vzdálené monitorování náklonu stěn stavebních jam – kontrola a automatické alarmy
Na kontrolu prostřednictvím automatických alarmů při vzdáleném monitorování náklonu stěn stavebních jam se specializují odborníci ze společnosti UTILCELL, s. r. o. z Brna.
Pevné certifikované bezpečnostní mříže třídy 2,3,4, vyráběné pro různé objekty a domy
Výrobou a dodávkou kvalitních zabezpečovacích prvků se zabývá společnost AD SECURITY s.r.o. z České u Brna. Volte pevné certifikované mříže třídy 2,3 nebo 4 pro zabezpečení domu či objektu.
Výrobce a dodavatel uzlových sítí a provaznických výrobků Tišnov – kvalitní výrobky s dlouhou životností
Představujeme vám firmu Kv.Řezáč, která se specializuje na výrobu a dodávku velmi kvalitních uzlových sítí a provaznických výrobků pro různé využití.
Multifunkční tiskárny - tisková řešení pro domácnost i firmy s kompletním servisem
Firma Samsontech sídlící nedaleko Brna poskytuje výkonné multifunkční tiskárny značek DEVELOP, KONICA-NIKOLTA, HP a dalších. Tiskárny jsou vhodné jak do domácností, tak do firem.