Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Designové laminátové desky APRA FENIX – vhodné na výrobu nábytku nejen pro truhláře
Široký výběr designových plošných materiálů, mezi které se řadí například laminátové desky APRA FENIX NTM 0720 prodává společnost FAVOUR store s.r.o. z Blučiny nedaleko Brna.
Prodej ovocných stromků, meruňky, švestky, třešně, jabloně, netradiční druhy
Specialista na zahradnictví, prodej ovocných stromků, meruněk, švestek, jabloní, višní, hrušní a dalších netradičních druhů, to je Zahradnictví Urban.
Vinylová schodiště na klíč – skvělé řešení pro Váš interiér
Vinylová schodiště na klíč, profesionální instalace po celé České republice zajistí společnost Bukoma group, s.r.o. Vybírejte z širokého spektra dekorů v imitaci dřeva, betonu i kamene.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Prodej zemědělských komodit, prodej osiv pícnin, prodej léčivých rostlin, šlechtění a semenářství plodin
Firma AGROGEN spol., s.r.o. zabývá prodejem osiv pícnin, travních a jetelotravních směsí, léčivých rostlin a dalších zemědělských komodit. Šlechtitelský program se zaměřuje na šlechtění pícnin.
Prosklené a kovové konstrukce pro rodinné či veřejné stavby nebo jako moderní výlohy
Společnost ALUprojekt s.r.o. z Ivančic u Brna je výrobcem a dodavatelem standartních i atypických prosklených a kovových konstrukcí vhodných do moderních, ale i klasických budov.
Kancelářská technika renomovaných značek – tiskárny, dataprojektory, skartovačky
Kvalitní a spolehlivou kancelářskou techniku naleznete u společnosti Samsontech, působící v okolí Brna. Dodávky komplexních tiskových řešení, tiskáren, dataprojektorů, skartovaček a dalších.
Výroba nábytku – zakázková výroba nábytku na míru
Výrobou nábytku a zakázkovou výrobou nábytku na míru podle přání a představ zákazníka se v okolí Brna-venkov zabývá truhlářství Radim Sladký se sídlem v Ivančicích.
Autoservis a pneuservis, Brno - venkov, osobní, nákladní, užitkové automobily, mytí vozidel, čištění interiérů
Firma MLT SERVIS s.r.o. se sídlem v Modřicích v okrese Brno - venkov nabízí veškeré služby autoservisu a pneuservisu.
Úprava vody v domácnostech – pijte čistou a kvalitní vodu bez různých nečistot
Děsíte se při pohledu na tekoucí vodu z vašeho kohoutku? Představujete si mnohem kvalitnější vodu a nevíte, jak toho docílit? Instalujte filtrační zařízení přímo do kuchyňské linky.
Prodej svařovacích hořáků, svářecích kabelů a jejich náhradních dílů - servis
Firma Svářecí technika WELDPOINT s.r.o. poskytuje ve svém internetovém obchodě prodej svářecích hořáků a kabelů, náhradních dílů pro hořáky a kabely. Postarají se o servis záruční i pozáruční.
Svářecí technika WELDPOINT s.r.o.
Stylové vinylové podlahy a jejich příslušenství – prodej, pokládka
Bukoma group s.r.o., to jsou profesionálové soustřeďující se na prodej a pokládku vinylových podlah po celé ČR. Malé i velké projekty jsou pro nás hračka.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Automat na sodu a vodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, dodávka a prodej
Automat na vodu a sodu COSMETAL NIAGARA 120 SLWG, kvalitní nápojové automaty za dostupné ceny dodává a prodává specialista v oboru, firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně.
DELIKOMAT s.r.o.
Zahradnictví, prodej ovocných stromků, keřů, růží, jehličnanů, substráty
Zahradnictví, prodej ovocných i vzrostlých jehličnanů, listnatých stromů, keřů, růží, prodej substrátů, rašeliny, hnojiva od firmy Zahradnictví Urban z okr. Brno-venkov.
Zakázková výroba průmyslových obalů – sáčky, reklamní tašky a pytle s tiskem i bez
Rozjíždíte právě svůj e-shop a přemýšlíte v čem budete své zboží doručovat zákazníkům? Naše firma Obaly Javůrek vám na zakázku vyrobí sáčky s potiskem vaší značky.
Obaly Javůrek s.r.o.
Popruhy a lemovky používané v nejnáročnějších podmínkách při záchraně životů
Naše popruhy splňují vysoké nároky, a proto jsou vhodné pro použití i v těch nejnáročnějších podmínkách při záchraně lidských životů.
MOUKA TIŠNOV, s.r.o.
Prodej různých druhů jehličnanů, které se hodí na každou zahradu –  poradenství
Zahradnictví Urban v obci Želešice na jihu Brna se specializuje nejen na prodej ovocných stromků, ale i na prodej různých druhů jehličnanů. Rádi Vám poradíme s výběrem stromku na Vaší zahradu.
Úspora nákladů díky optimalizaci tisku
Ušetřete náklady díky optimalizaci tisku. Podrobnou analýzu a návrh komplexního tiskového řešení pro Vás vypracuje společnost Samsontech, která působí v okolí Brna.
Prodej ovocných stromků a především kvalitně pěstovaných meruněk různých odrůd
Zahradnictví URBAN sídlící nedaleko Brna v Želešicích je dlouholetým pěstitelem a prodejcem ovocných stromků a v nabídce má i rozmanité druhy meruněk.
Bytový nábytek od spolehlivého českého výrobce – výroba, montáž
O výrobu kvalitního bytového nábytku na míru a přesně podle Vašich představ se ráda postará společnost Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Obec Malhostovice Brno-venkov - první písemná zmínka již v roce 1320
Malebná obec jejíž součástí je také vesnice Nuzířov, se nachází v Jihomoravském kraji poblíž Tišnova a je vzdálena 21 km severozápadně od Brna.
Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3
Nápojové automaty - automaty na vodu a sodu BORG & OVERSTRÖM B3, vhodný přístroj do kancelářských provozů od firmy DELIKOMAT s.r.o. v Modřicích.
DELIKOMAT s.r.o.
Prodej, opravy a úpravy zbraní Předklášteří, krátké a dlouhé zbraně, komisní prodej, výkup zbraní, montáž optiky
Firma Ivana Hájková - zbraně se sídlem v Předklášteří u Tišnova se zabývá veškerými úpravami a opravami zbraní prostřednictvím zbrojíře dle požadavků zákazníka.
Multifunkční tiskárny DEVELOP, KONICA-MINOLTA – prodej, servis
Prodej, servis a pronájem multifunkčních tiskáren DEVELOP a KONICA-MINOLTA zajišťuje společnost SAMSONTECH. Působí v oblasti Brna, Brna-venkova a Vysočiny pro menší i větší zákazníky.
Vinylové podlahy pro komerční prostory, subdodavatel pro developerské projekty
Vinylové podlahy pro komerční prostory dodává společnost Bukoma group s.r.o., která působí také jako subdodavatel pro developerské projekty.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Anticovid roztoky na dezinfekci rukou - dávkovací stojany české výroby
Českou výrobou automatických dávkovacích stojanů se zabývá společnost AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Dále u nás pořídíte anticovid roztoky na dezinfekci rukou, jež dodáváme v 1l a 5l balení.