Aktuální microsite

Výsledek hledání: region Brno-venkov
Automaty na vodu a sodu - pravidelný pitný režim pro vaše zaměstnance
Automaty na vodu a sodu prodává a dodá profesionál ve svém oboru firma DELIKOMAT s.r.o. v Brně. Pravidelný pitný režim pro své zaměstnance v provozu či jídelně.
DELIKOMAT s.r.o.
Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce - prodej přímo od výrobce
Efektivní hygienické zařízení proti koronaviru vyvinula firma AM-Metal, s.r.o. z Kuřimi u Brna. Automatický bezkontaktní dávkovač dezinfekce pořídíte za dobrou cenu, přímo od výrobce.
Výroba a prodej kancelářského nábytku a dalšího vybavení kanceláří
Prodej a výroba kancelářského nábytku, vybavení kanceláří, nábytek do kanceláří, grafický návrh a kalkulaci zdarma nabízí firma Truhlářství Radim Sladký z Ivančic.
Závitové potrubní příslušenství Brno
Jste průmyslová společnost a hledáte kvalitního dodavatele příslušenství k trubkám? Tak neváhejte a kontaktujte prodejce nerezového sortimentu, a to naši společnost Italinox v Brně.
ITALINOX, s r.o. Velkoobchod nerezová ocel
Prodej sadby ovocných dřevin a stromů - jabloně a hrušně na zahradu
Sezónní sadbu ovocných stromů a dřevin prodává Zahradnické centrum Brabec, s.r.o. z Brna. Pěstujte jabloně, hrušně, meruňky, angrešt nebo rybíz na vlastní zahradě.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Bazar vzv, použité vysokozdvižné vozíky, použitá manipulační technika
Použitou a bazarovou manipulační techniku, VZV a skladovou techniku nabízí firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně. Nakupujte manipulační techniku levně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Odolné vinylové podlahy  - dodávka, prodej pro developery a velkooodběratele
Odolné vinylové podlahy naleznete u naší firmy Bukoma group s.r.o. z Kovalic u Brna. Dodáváme vinylové plovoucí podlahy a podlahy k lepení včetně příslušenství pro developery a velkoodběratele.
Bukoma group s.r.o. Luxusní podlahy Brno
Betonová směs na míru, písek i kamenivo od společnosti PRESTA-mix, spol. s.r.o.
Kvalitní betonovou směs, kterou Vám umíchají na míru pro Vás vyrobí a dopraví společnost PRESTA-mix, spol. s.r.o., která působí v Kuřimi a působí pro Brno a okolí.
Dioptrické a sluneční brýle, kontaktní čočky a měření zraku - Oční optika Martínková
Oční optika Evy Martínkové v Rosicích u Brna poskytuje kvalitní optické služby pro dospělé i děti, prodej dioptrických brýlí, kontaktních čoček a měření zraku.
Automatické závlahové systémy pro zahrady, sportovní plochy i vinice - Závlahy Machač
Společnost Závlahy Machač z Nových Bránic v okrese Brno venkov působí přes dvacet let na trhu a poskytuje kvalitní a spolehlivé automatické závlahové systémy.
Prodej vřesů,  ovocných stromků, jahod, růží, zahradnictví Brno
Příjemnou a útulnou zahradu vytvoříte díky rostlinám. Vysázejte ovocné stromy, vřesy, jahody či růže. Vše naleznete v Zahradnickém centru Brabec, s.r.o. v Brně Modřicích.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Prodej nové i použité manipulační techniky, vysokozdvižné vozíky VZV
Prodej a dodávku nové i použité manipulační techniky renomovaných značek, vysokozdvižných vozíků, VZV a jiné skladové a manipulační techniky poskytuje firma Moravia Manipul, s.r.o. v Brně.
Moravia Manipul, s.r.o.
Kompletní zpracování plechů - CNC programování a moderní technologie
Na kompletní zpracování plechů a konstrukce návrhů pro 3D modely se specializuje firma AM-METAL, s.r.o. z Brna. Své služby provádíme pro české i zahraniční zákazníky, za pomocí moderních technologií.
Veterinární asanace - zpracování živočišného odpadu podle platných předpisů
Veterinární asanaci zajišťuje společnost Agris spol. s r.o. z Medlova. Provádíme likvidaci a zpracování živočišného odpadu pro Brno a okolí, podle platných předpisů.
Inženýrská činnost – od zajištění projektové dokumentace po řemesla pro zhotovení staveb
Inženýrskou činnost, vypracování projektové dokumentace, ale i řemesla pro realizaci stavby zajišťuje na Brněnsku firma Mík s.r.o.
MÍK s.r.o. Tesařství a prodej řeziva Brno
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků od českého prodejce
Výkonné baterie a nabíječky do vysokozdvižných vozíků si můžete pořídit od českého výrobce, prodejce a pronajímatele, brněnské firmy Moravia Manipul, s.r.o..
Moravia Manipul, s.r.o.
Kvalitní práce v oboru trhuhlařina od Pavla Sojky - nábytek na mířu, kuchyně a další
Pavel Sojka je truhlář, který působí v okolí Brna. Věnuje se zakázkové výrobě ze dřeva a na míru pro Vás vyrobí nejen nábytek, ale i kuchyně nebo další doplňky ze dřeva.
Myslivecké a lovecké potřeby, zbraně, střelivo, nože, lovecké oděvy a obuv
Nabízíme široký sortiment kvalitních a prověřených značek pro myslivost, lov a sportovní střelce.
Obec Svatoslav - závod horských kol Údolím Bílého potoka - "Svatoslavská Šlapka"
Obec Svatoslav se nachází v severozápadním výběžku Jihomoravského kraje, okres Brno - venkov na hranicích s krajem Vysočina. Obec pořádá Údolím Bílého potoka závod horských kol "Svatoslavská Šlapka".
Čištění průmyslových potrubí, Troubsko
Společnost PRŮTOČNÍK, s.r.o. poskytuje široký servis v oblasti čištění průmyslových potrubí v soukromé i firemní sféře.
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, řezání, svařování plechů
Zpracování plechů CNC a NC technologiemi, kovovýrobu, dělení, řezání, děrování, ohýbání a svařování plechů, povrchovou úpravu výrobků provádí AM-Metal, s.r.o., Kuřim.
Dušičky, květinová výzdoba hrobů, smuteční výzdoba, zahradnictví Brno
Pro blížící se dušičky naleznete v Zahradnickém centru Brabec v Brně Modřicích široký sortiment květinové a smuteční výzdoby hrobů.
Zahradnické centrum Brabec, s.r.o.
Obývací stěny a nábytek do obývacích pokojů vyráběný na míru v truhlářské dílně
Stylový, nadčasový a precizně zpracovaný nábytek do obývacích pokojů, jako jsou obývací stěny, konferenční stolky nebo komody a další nábytek Vám vyrobí na míru Truhlářství Radim Sladký.
Autojeřáby Tomáš Kozel - Ořechov u Brna
Firma Autojeřáby Tomáš KOZEL – se sídlem v Ořechově u Brna v okrese Brno - venkov již od roku 1994 nabízí v Brně a okolí autojeřábnické práce.
Pila Matoušek - Pernštejnské Jestřabí
Firma Pila Matoušek se sídlem v Pernštejnském Jestřabí se zabývá pilařskou a stavebně truhlářskou výrobou přesného hraněného řeziva.